Прескочи до съдържание

Pegasus - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 22 минути , Нелчо каза:

Сигурно ще топличко, хареса ми 5 до 10 юли. 

Доста хора ходят лятото в Грузия заради планините, та времето е идеално за там. В ниското ще е топличко 😂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 минути , Argentique каза:

Доста хора ходят лятото в Грузия заради планините, та времето е идеално за там. В ниското ще е топличко 😂

Ще взема една дружка да навия, само ще ми трябват и подходящи обувки/сандали.😀

Публикувано:

При мен промоцията за 40% не работи, въпреки че имам индивидуален имейл.

Предишната, която пак беше за 40% преди 2-3-4 седмици, като стигна до страницата за плащане има поле 'Offer' и от падащо меню се избираше офертата за -40%.

Сега меню има, но е празно, има опциа за код, но за тази промоция не намирам код за вкарване.

Някой да е опитвал?

Публикувано:
преди 15 минути , Oshko каза:

При мен промоцията за 40% не работи, въпреки че имам индивидуален имейл.

Предишната, която пак беше за 40% преди 2-3-4 седмици, като стигна до страницата за плащане има поле 'Offer' и от падащо меню се избираше офертата за -40%.

Сега меню има, но е празно, има опциа за код, но за тази промоция не намирам код за вкарване.

Някой да е опитвал?

Виж дали отговаряш на времевите рамки, аз си имам 40%.

Screenshot(1).png.20b28ab26c59e761e87a4c3c33f09d44.png

Screenshot.png.eaf360695e51344dd467bccac4833b8d.png

Тези екслузивни промоции са миниатюрни, въобще ги подминавам, защото нямам спешна работа да пътувам на висока цена. Примерна резервация от 133€ я намалява на 119.40€ :wink:

Между другото, преди две седмици се скъсаха да ми пращат мейли как за полет в сряда, какъвто имах, получавам намаление 25% на закупено място, и даже за малко да се мина си купя на авариен ред, че имах 5-часов полет и точки, обаче накрая преди плащане като избрах опцията за намаление (сходно изглеждаше като горе), всеки път ми извеждаше съобщение, че не съм eligible за това промо. :biggrin: И после продължаваха да ми пращат мейли за него. :biggrin:

• Харесвам 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.