Прескочи до съдържание

Лондон до Северна и Южна Америка за 150-200 евро (първа класа!) *изтекла*

Препоръчани мнения

Всъщност намерих съвети за оплакването, дано са полезни, аз започвам да пускам жалбите сега.

http://www.flyertalk.com/forum/mileage-run-discussion/1654036-prem-fare-gone-ua-ncl-ewr-600-dkk-mistaken-fare.html

Връзка към коментар

Здравейте, аз купих 7 билета, LHR - EWR (малко нагъл), и сега всички са отменени. Имам само първия мейл с резервацията, т.е. нямам номера на билетите. Има ли други тук с този сценарий и пускахте ли оплакване към DoT? Нещо по-специално, което да спомена в оплакването? Направо съм огОрчен :)

Ако нямаш издаден билет шанса е минимален... Иначе сега е малко бурно всичко, според мен просто седни удобно на креслото и гледай какво ще стане идните ден-два. Жалбата няма да избяга и със сигурност няма да удовлетворят жалбите на първите 100 човека, а останалите да ги отрежат :)

Връзка към коментар

Интересно на каква основа ще се жалвате, при положение, че нямате издадени билети? Според мен, шансът за такава жалба да мине, е минимален, да не кажа никакъв, но все пак успех!

Връзка към коментар

При мен всичките бяха издадени. Шанса е нулев, но си има закони. Те със сигурност ще си платят скъпо за грешката, друг е въпроса, че ние няма да летим :)

Както си загубих половината ден вчера, така ще отделя още час-два да се оплача.

"If you would like to book your travel at the correct price, please visit united.com."

Колко иронично :)

Интересно как Етихад клекнаха при цена $15000 на билета, а United си мислят, че ще минат тънко.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
We have discovered an error with a vendor's currency exchange rates that temporarily allowed customers to book reservations through the Danish version of united.com at prices that were incorrect, despite United having filed the fares properly. We have suspended sales from our Danish website until the issue is corrected.

You purchased a ticket through the Danish version of united.com during the time when the prices were incorrect. As a result, we are not able to honor your ticket at the price that you paid. We have voided your reservation and will not process your payment.

Confirmation number: *****

If you would like to book your travel at the correct price, please visit united.com.
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

По последни данни, пропуснатите ползи биха били над 120 000 000 долара ... Има хора с по над 30 билета закупени .. ще бъде интересна драма :)

• Харесвам 5
Връзка към коментар

По последни данни, пропуснатите ползи биха били над 120 000 000 долара ... Има хора с по над 30 билета закупени .. ще бъде интересна драма :)

Ако аз бях авиокомпанията щях да направя и невъзможното да отменя всички билети, независимо от евентуалните глоби на регулатора. Най-малкото за да покажа на хората, че не могат да се възползват от такива грешки за в бъдеще. Така и така ще се губят пари, поне да имат възпитателна цел.

Интересна ситуация, като се има предвид, че те са си били заложили правилно тарифите в USD, и особено ако за сгрешения курс USD-DKK е виновен някой външен доставчик. Все някой ще го отнесе много лошо, да видим кой ще е накрая :)

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Е, онзи ден възпитават като пускат евтините билети в икономиката, днес възпитават друго. Има регулации, които трябва да се спазват. Не може днес едно, утре друго.

Връзка към коментар

Ще ги платят на Министерството на транспорта, не на пътника :)

Издаването на самолетен билет след плащане е равносилно на договор за транспортна услуга. Какво е платено не е релевантно.

Редактирано от xisba
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Е, онзи ден възпитават като пускат евтините билети в икономиката, днес възпитават друго. Има регулации, които трябва да се спазват. Не може днес едно, утре друго.

Онзи ден, имаш предвид през 2007, преди голямата криза? Много вода е изтекла оттогава и ценностите вероятно са се попроменили. Особено ако наистина става въпрос за $120 милиона пропуснати ползи.

Да видим дали ще намерят вратичка за измъкване... Ще следим развитието :)

Стискам палци да не отменят билетите все пак.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Онзи ден, имаш предвид през 2007, преди голямата криза? Много вода е изтекла оттогава и ценностите вероятно са се попроменили. Особено ако наистина става въпрос за $120 милиона пропуснати ползи.

Не. Имах предвид това: http://www.cbs46.com/story/23427026/united-airlines-to-honor

И wideroe билетите от 2014.

Говорим за хиляди билети, само че в икономика.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ако аз бях авиокомпанията щях да направя и невъзможното да отменя всички билети, независимо от евентуалните глоби на регулатора. Най-малкото за да покажа на хората, че не могат да се възползват от такива грешки за в бъдеще.

Добре че си имаш хубав занаят и не си станал мениджър в някоя авиокомпания! :biggrin:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Добре че си имаш хубав занаят и не си станал мениджър в някоя авиокомпания! :biggrin:

Само това ми трябва... Предпочитам да се възползвам от грешките на авиокомпаниите, като всички тук :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Може да е внедрен агент...да докладва за грешките преди да са приели убийствени размери. :P :P

Да бе да... точно затова вчера през телефона се мъчих 20 минути да си купя билет за €70 до Чили  :lol:

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.