neuromancer Публикувано: 18 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 На мен ми изглежда като да е за двама тази цена, и в мнението е пропуснато отиването Връзка към коментар
bat.galin Публикувано: 18 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 (редактирано) Варианта Бургас - Стокхолм/Хелзинки -Ню йорк - Стокхолм/Хелзинки - Бургас е много добър - цените са умерени, а полетите са почти ежедневни през този сезон,.Гледах цените през www.norwegian.com - в евро, на човек.И нещо немаловажно с оглед удобство :Понастоящем, част от митническите проверки при влизане в САЩ се извършват още на скандинавските летища преди полета и при кацане процедурата е доста опростена.Ще се опитам да намеря линка за това по-късно, снощи го четох на страницата на някое от летищата. Редактирано 18 февруари, 2015 от bat.galin 1 Връзка към коментар
Tsanev Публикувано: 18 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 абе къде сте тръгнали, я вижте прогнозата за времето: http://www.blitz.bg/news/article/318584 Връзка към коментар
Manolova Публикувано: 18 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 Грешно съм копирала билета. Отиване и връщане ми трябва България или близко летище. Пристигане Орландо, в краен случай Маями или близко летище. Един възрастен и дете на 11 години. Аз ще пътувам юни месец, така, че прогнозата за времето не ме бърка в момента. Надявам се лятото да не е така Връзка към коментар
Manolova Публикувано: 20 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 20 февруари, 2015 Как мислите ще ми трябва ли пълномощно за детето / 11 год./ когато излитам от Истанбул. Защото имам, но той е на български, ако трябва да го превеждам. По принцип само на нашето летище са ми го искали. И още някакви други подробности, ако се сещате относно излитане от Истанбул казвайте, че никога не съм пътувала от там. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 20 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2015 За излизане от България ще ти трябва, на български. После вече няма значение доколкото знам. Връзка към коментар
Manolova Публикувано: 6 март, 2015 Автор Сподели Публикувано: 6 март, 2015 Само да кажа, че аз съм готова с билетите. Летим от Истанбул смана Франкфурт. Благодаря за съветите и помощта. Ако изникнат други въпроси по нататък пак ще пиша. 2 Връзка към коментар
ZhasminK Публикувано: 12 март, 2015 Сподели Публикувано: 12 март, 2015 Здравейте, искам да ви попитам за мнения за Делта? Билетите, които включват и тях са по-евтини, но четох много лоши изказвания за тях в американските форуми. Моля, ако някой е летял с тях да сподели. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 12 март, 2015 Сподели Публикувано: 12 март, 2015 Здравейте, искам да ви попитам за мнения за Делта? Билетите, които включват и тях са по-евтини, но четох много лоши изказвания за тях в американските форуми. Моля, ако някой е летял с тях да сподели. Ако четеш ревюта по американските форуми за американските авиокомпании означава въобще да не посетиш щатите Хората песни, албуми и стихосбирки издават заради проблеми с авиокомпанията им и никой не е застрахован - бил той Делта, Юнайтед или Американ. Давай си смело Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 12 март, 2015 Сподели Публикувано: 12 март, 2015 Здравейте, искам да ви попитам за мнения за Делта? Билетите, които включват и тях са по-евтини, но четох много лоши изказвания за тях в американските форуми. Моля, ако някой е летял с тях да сподели. Хич да не ти пука, дали е Делта или Еър Франс или Американ, аз не правя разлика. Дори Делта последният път направиха чудеса за нас, за да си хванем връзката. Връзка към коментар
Manolova Публикувано: 12 март, 2015 Автор Сподели Публикувано: 12 март, 2015 Относно моята резервация, за която писах в другата тема за билет до Чикаго. Писах на Пейлес, получавам някакъв стандартен имейл, който ми дава телефон за спесхни нслучаи, но той е в САЩ. Та въпроса ми е какво ще стане, ако не си резервирам места, и по принцип задължително ли е да имаме и резервация за местата си? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 март, 2015 Сподели Публикувано: 12 март, 2015 Не е задължително, места можеш да си избереш при чекин (или онлайн чекин преди гишето, но ако имате няколко авиокомпании в билета, може да не работи за някои от тях). Без места няма да останете, дори да сте с автоматично генерираните. Ако си купила билетите на една резервация, най-вероятно сте един до друг. Връзка към коментар
Manolova Публикувано: 13 март, 2015 Автор Сподели Публикувано: 13 март, 2015 (редактирано) Една компания оперира полета Луфтханза. Цената за местата ми е 1/4 от цената на билета, евтини билети, но скъпи места Още малко ще помисля дали да ги плащам тези 200$ или да остане така. Като гледам самолета почти са се запълнили местата на презокеанския полет. Иначе продавачите на билетите ни изобщо не ни отговарят и най-вероятно повече никога няма да взема от тях билети. Ако не ми съдействат. Редактирано 13 март, 2015 от Manolova Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 13 март, 2015 Сподели Публикувано: 13 март, 2015 Американските фирми обичат по телефон да оправят нещата, не разчитай на тия мейла, ами им се обади и сигурно ще ти оправят местата. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 март, 2015 Сподели Публикувано: 13 март, 2015 Купи си малко скайп кредит и им звънни по скайп. По всичко изглежда, че фирмата е на българи живеещи в САЩ, така че предполагам, че можеш и на български да се разбереш. Връзка към коментар
Manolova Публикувано: 14 юни, 2015 Автор Сподели Публикувано: 14 юни, 2015 Как мога да разбера на кое от летищата в Истанбул ми е полета за Орландо през Франкфурт. Разбрах, че има две летища в Истанбул. Пише ми само (IST). Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 14 юни, 2015 Сподели Публикувано: 14 юни, 2015 IST е Ататюрк, SAW е Сабиха Връзка към коментар
Manolova Публикувано: 14 юни, 2015 Автор Сподели Публикувано: 14 юни, 2015 Благодаря много macflan. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения