Прескочи до съдържание

Qatar Airways - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

На 12.06.2017 г. в 17:27, macf1an каза:

Пак нелоши цени до Австралия със София в едната посока и Лондон/Истанбул в другата:

http://www.fly4free.com/flight-deals/europe/5-qatar-airways-open-jaw-flights-from-europe-to-australia-from-430-e489/

И пак:

http://www.fly4free.com/flight-deals/europe/5-qatar-airways-open-jaw-flights-from-europe-to-australia-from-448/

Връзка към коментар
На 21.06.2017 г. в 11:16, funny каза:

А ако го купиш през мобилното приложение с код ONTHEGO  дава и допълнителна отстъпка от 10% ( току що го проверих )

Много ме е яд, че мобилното приложение няма мултисити опция и съответно да се възползваш от кода. :( Иначе важи до 3 юли. 

Баси, сега като си проверих архива за последно съм си купувал нормален двупосочен билет през 2011г. Всичко друго е мултисити или еднопосочен. Крайно време е да я добавят тази опция в мобилната апликация, излагат се вече.

Редактирано от T.E.Lawrence
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 2 минути , macf1an каза:

Далеч от рекордна, просто добра цена.

Говоря за полет на катарците през сайта им 731.59 лева София -Доха-Хо Ши Мин. То ясно, че разни там от София за Бургас да минеш за по-пряко през Занзибар, платиш с пет вида екзотични карти и спиш няколко дни по летища, докато сменяш три гаражни авиокомпании, сигурно ще извадиш за спорта по-добра цена. :) 

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Колко е била другата цена, след като тази е "далеч от рекордна"? :) Не се заяждам прсто питам, защото летя тази отсечка с Катар в последно време поне два пъти годишно и съм я търсил стотици пъти сигурно. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Георги Матеев

Може и да съм проспал някоя стара промоция, но май по-ниска цена до Хо Ши Мин (с катарците) не съм виждал преди. Чак леко се позамислих.

Връзка към коментар
преди 3 минути , Георги Матеев каза:

Може и да съм проспал някоя стара промоция, но май по-ниска цена до Хо Ши Мин (с катарците) не съм виждал преди. Чак леко се позамислих.

Миналата година, при промоцията август месец, имаше същата цена :) 

Което не е означава, че цената не е ниска. Чудесна е! И не мисля, че е често срещана, поне моите впечатления са такива.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Със сигурност съм виждал цена под 300 евро, но не в техния сайт, а през агенция. В техния да е било 340-350.

Отделно, в техния сайт, в комбинация с промо код, е падало под 700 лв, за къси трансфери.

Както казах, далеч е от рекорд, но е добра цена.

Редактирано от macf1an
Връзка към коментар
преди 1 час, Георги Матеев каза:

През януари тази година при промоция, купих билета на Monika_Koko за Сайгон с катарците и струваше 350 евро.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, Емил Любенов каза:

А някой откри ли тази прословута цена за кога е?!?!??? Гледам и освен в едната посока евтини полети не намирам нищо под 460 евро!

Ако говориш за Хо Ши Мин, примерно 30 август - 17 септември.

преди 6 часа, cybersimo каза:

Днешната промоция е с 30% намаление. Мисля, че са далеч от най-доброто - 50%

Недей да вярваш на тези проценти. Миналата беше обявена за 50%, имало е и 75%, тази е по-добра от тях. ;)

Редактирано от T.E.Lawrence
  • Харесвам 4
Връзка към коментар
Емил Любенов
преди 37 минути , T.E.Lawrence каза:

Ако говориш за Хо Ши Мин, примерно 30 август - 17 септември.
;)

Благодарско. Явно когато съм търсил са ми убегнали някои цени или просто Катарците си играят с датите и те :D

Връзка към коментар

Qatar Airways бе обявена отново за Най-добрата авиокомпания в света. За да отпразнуваме най-престижната награда на Skytrax за 2017г. и за да изкажем благодарността си към всички Вас, имаме удоволствието да Ви предложим да се насладите на нашето ненадминато обслужване и неповторим продукт на изключително изгодна цена.

Резервирайте до 19 юли с 40% намаление пътуване до 10 декември 2017г.* Промоцията е глобална, местата ограничени, запазете своето място още сега.

Членовете на Privilege Club могат да спечелят двойно повече наградни мили Qmiles*, когато резервират пътуването си на qatarairways.com по време на промоцията. За да се възползвате, регистрирайте се за офертата в секция “My offers” във Вашия профил. Ако все още не сте член на Privilege Club, регистрирайте се сега.

За нас ще бъде огромно удоволствие да Ви посрещнем на борда на нашите самолети.
Qatar Airways.

Има за 360 евро до Китай.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
  • 3 седмици по-късно ...

Здравейте,

Искам да резервирам билети с Карарските авиолинии за началото на ноевмри и се чудя дали има смисъл да чакам за промоции, виждала съм че минали години е имало промоции септември. Виждам, че тук има хора, които редовно използват тази авиолиния, знаете ли дали може да се предвидят тези промоции или ги пускат неочаквано. Бихте ли ме посъветвали да чакам промоция? Притеснявам се ако чакам да не свършат местата или да се вдигнат много цените. Става въпрос за Тайланд.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте,

В момента виждам полети до Коломбо за около 420евро Ноември - Декември. Имам две притеснения

1 - Коломбо ми е план Б - защото полетите до Манила и Джакарта въртящи се около 600 евро ми идват малко скъпи

2 - Лети се с FlyDubai

В този ред на мисли се присъединявам към питането на Sisi :)

Връзка към коментар
преди 3 часа, Sisi11 каза:

Здравейте,

Искам да резервирам билети с Карарските авиолинии за началото на ноевмри и се чудя дали има смисъл да чакам за промоции, виждала съм че минали години е имало промоции септември. Виждам, че тук има хора, които редовно използват тази авиолиния, знаете ли дали може да се предвидят тези промоции или ги пускат неочаквано. Бихте ли ме посъветвали да чакам промоция? Притеснявам се ако чакам да не свършат местата или да се вдигнат много цените. Става въпрос за Тайланд.

преди 1 час, emmtak каза:

Здравейте,

В момента виждам полети до Коломбо за около 420евро Ноември - Декември. Имам две притеснения

1 - Коломбо ми е план Б - защото полетите до Манила и Джакарта въртящи се около 600 евро ми идват малко скъпи

2 - Лети се с FlyDubai

В този ред на мисли се присъединявам към питането на Sisi :)

Промоции може и да има, но зависи какъв смисъл вкаравте в термина "промоция". Те обявяват, но не винаги цените са добри, друг път са добри само за определени дестинации, трети път се намират супер цени и без обявена промоция, четвърти път пък наистина изглеждат супер цените за почти всички дестинации. С две думи - нищо не може да се прогнозира, но лично за мен цена от около 400 евро за далечна дестинация е ок. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.