Прескочи до съдържание

Qatar Airways - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

преди 22 минути , T.E.Lawrence каза:

Виндхук е на добра цена, още някоя друга Африка, Сеул и Пекин. До Анджелес (Кларк), ако има има гъзари  и искат да летят директно, по принцип цената е над 2к, сега е 1500 лева. 

Между другото Анджелес (Кларк) летището е голяма кочина, не виждам защо някой би искал да лети до него. Спестяването на 100-ина километра определено не си струват двойната цена спрямо MNL.

Връзка към коментар
преди 2 минути , Георги Матеев каза:

Между другото Анджелес (Кларк) летището е голяма кочина, не виждам защо някой би искал да лети до него. Спестяването на 100-ина километра определено не си струват двойната цена спрямо MNL.

При по-малка разлика си заслужава много. От тази година има много вътрешни дестинации много на сметка, както и спестява много пари и време ако ходиш на север към оризовите тераси или вулкана Пинатубо. Полетът до Манила е или с голям престой, или пристига късно вечерта, губиш и цял ден. Все пак разликата е прекалено голяма,  ако беше до 200 лева си заслужава.

Връзка към коментар

Здравейте, 490 евео двупосочен до Сеул с Катар, добра оферта ли е?

Колебаем се с жената да се пуснем до там или да обиколим 10 дена из Европа с колата...

Та да го оставим ли за друг път и евентуално по-добра оферта.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте,

Според мен цената е добра. Сега проверих аз за колко пари съм летяла - 450 евро, но преди две години, когато промоциите на Катарците бяха по-атрактивни.

Южна Корея е интересна дестинация и си заслужава посещението. Европа винаги може да я видите 🙂

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 2 часа, Cloud_bg каза:

Колебаем се с жената да се пуснем до там или да обиколим 10 дена из Европа с колата...

Виж през www.momondo.it или www.momondo.de може да свалиш цената още, мисля, че цената е много добра и си заслужава. Сеул е много хубав град може да се разходите и до Бусан.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Благодаря ви за съвета, буукнах за след 10 дни, по празниците. Връщащия се полет се оказа с 16 часа престой, за сметка на това +Qatar е още активно и се възползвах от безплатния хотел, който предлагат, така че ще разгледам и Доха.

• Харесвам 8
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, Cloud_bg каза:

Малко късно видях въпроса, като цяло не е от най-добрите цени на катарците до Сеул, често се намират и по 400 евро, аз пътувах за 310 евро от София, но купен през gotogate. И все пак много добър избор, ще ви хареса, забавлявайте се 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 5 часа, Cloud_bg каза:

Южна Корея е жестока страна! Една от любимите ми държави. Ако решите да отидете там горещо препоръчвам да посетите остров Чеджу за няколко дни. Островът е класифициран като едно от новите природни чудеса на света.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Здравей, не знам колко ще ни остане време. Успяхме да откъснем от работа само 22-30-ти. И като смятаме, 30-ти, ще е е в Доха, а 22-ри е изгубен в полет, то реално имаме 6 дена и половина. It's not much, but I guess its enough.

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Хайде към Тайланд? :dance4:

HIGH SEASON! 5* Qatar Airways cheap flights from Sofia to Krabi for only €383!

Travel dates:
October 2018 to March 2019

Sample dates:
Oct 4-14, 16-31, Nov 1-11, Nov 20 – Dec 4, Jan 21-30, Jan 28 – Feb 12, Feb 25 – Mar 12, Mar 4-12, 4-19

To check all available dates click here >>>

Routing:
Sofia – Krabi – Sofia

1

• Харесвам 18
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
Евгени Димитров

София-Краби (двупосочен) €383

https://www.secretflying.com/posts/sofia-bulgaria-to-krabi-thailand-for-only-e383-roundtrip/

Редактирано от Евгени Димитров
  • Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Какъв интересен майл! :girl_witch::girl_prepare_fish:

Здравейте Иван Попов, 
Планирайте ново пътешествие за периода до 31 юли 2019г. с нашите ексклузивни онлайн оферти с големи намаления.

Възползвайте се от намаления и бонус мили Qmiles с нашата съвместна оферта с Booking.com. Посетете Дананг - най-новата дестинация на Qatar Airways. И не пропускайте да се насладите на Доха до 31 март 2019г. за 350 EUR при закупуване на билета поне 60 дни преди пътуването. Нека заедно обиколим света.

Резервирайте на qatarairways.com палитра от интересни предложения.
Qatar Airways

Полети с тръгване от София
Краби
Икономи класа 419 EUR

Бали
Икономи класа 665 EUR
Найроби
Икономи класа 519 EUR

Доха*
Икономи класа 350 EUR
Пукет
Икономи класа 490 EUR

Сейшели
Икономи класа 589 EUR

Намаления до 35% за пътуване до 31 юли 2019г.

За повече инфо тук. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
преди 9 минути , nadalbg каза:

А Декември правят ли или съм обречен да платя пълната цена 🙂

Обикновено след Нова година имат, около втората седмица на януари, но няма гараниця, още повече, ако ти трябва определена дестинация.

Връзка към коментар
преди 54 минути , savagejo каза:

image.png.f49d0d2b6af5462f628896267d62bbd2.png

https://www.qatarairways.com/bg-bg/offers/cyber-offers.html

PS: Нещо обаче не виждам къде са тия отстъпки 🙄

Мисля че трябва да се логнете в акаунта си (да си създадете ако нямате) и от Privilege Club менюто да изберете My Offers 🤨

image.png.02bb2c4156214e5648a71de9102ea4cc.png

Връзка към коментар
преди 15 минути , VanIvanov каза:

Мисля че трябва да се логнете в акаунта си (да си създадете ако нямате) и от Privilege Club менюто да изберете My Offers 🤨

image.png.02bb2c4156214e5648a71de9102ea4cc.png

Направих го, за съжаление не видях промяна в цената за датата и дестинацията която искам 😞

Излиза намалението само за Da Nang, Gothenburg и Mombasa

Редактирано от savagejo
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.