Прескочи до съдържание

Qatar Airways - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, имам въпрос относно ъпгрейд на билети. Имам 3 билета Economy Lite за Токио, връщане от Осака. Проблемът е, че щерката си е направила внушителен списък с неща, които трябва  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се купят от Япония. С 2 думи по 1 куфар на човек може и да не стигнат на връщане. Доколкото знам билети Economy са с 2 куфара на човек. Мога ли да направя ъпгрейд до Economy и кога? 

Публикувано:
преди 30 минути , milenats каза:

Здравейте, имам въпрос относно ъпгрейд на билети. Имам 3 билета Economy Lite за Токио, връщане от Осака. Проблемът е, че щерката си е направила внушителен списък с неща, които трябва  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се купят от Япония. С 2 думи по 1 куфар на човек може и да не стигнат на връщане. Доколкото знам билети Economy са с 2 куфара на човек. Мога ли да направя ъпгрейд до Economy и кога? 

Проверете опцията да добавите допълнителен/ни куфар/и към текущ билет вместо ъпгрейд на билети.

Публикувано:
преди 1 час, Oldkozel каза:

Проверете опцията да добавите допълнителен/ни куфар/и към текущ билет вместо ъпгрейд на билети.

Това не се ли прави чак при чекиране? И каква е цената долу-горе.

Публикувано:

Предполагам е възможен ъпгрейд на билет , но сумата ще е сериозна.

Допълнителен куфар струва 250$ / на посока, но то няма и възможност да се добави за полети от Европа.За полети от Европа може да се закупят само допълнителни килограми към съществуващия чекиран багаж , като онлайн цената е по-ниска отколкото на гише при чекиране. Влезте си в резервацията и прегледайте опциите.

IMG_20241221_162450.jpg

IMG_20241221_162408.jpg

IMG_20241221_162429.jpg

• Харесвам 2
Публикувано:

Сумата наистина е сериозна, аз гледах от Токио до София е около 150 лв. за 5 кг., за 10 кг. е около 300 лв, а за 15 кг. е около 450 лв. Промяната може да бъде направена и от приложението на Qatar.

Та то това си е 50% от билет на промоция за 15 кг. до Япония 😇 Защото има за Япония по около 900/1000 лв. с LOT примерно, пак казвам като са на промоция. 

• Харесвам 2
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.