Прескочи до съдържание

Европа

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не знам,как ще ви прозвучи,но на мен Европа ми е много скучна,от това,което аз самата търся.Има мегалити и в България, коото съм виждала,тук,там,но ми е скучно.Някой от вас,има ли същото усещане?Много често се чувзтвам глупаво,че отивам на другия край на света, а Ееропа никога не ме е влечала.От няколко год ме влече Босненските пирамиди,но си казвам след време.Реших,веднъж за Великден да ида в Европа,без да ме вика,а понеже ми се стори добра оферта.Прага.Не искам вече думата Прага да чуя.В Европа ми харесва всичко,във Великобритания и Франция.Европа не ви ли е скучна,с ръка на сърцето.Най много съм ходила из Азия и някал си,като цяло не е моето място.Но Латинска Америка ми е легнала на сърцето.Ще ви разкажа,нещо супер интересно за една загадка,близко до Лима.

• Харесвам 1
Публикувано:
Точно същото усещане имам, където и да ида в Европа ми е скучно и едно и също. Наситил съм се на катедрали от 15 век, барокови архитектури и шадравани. Не че нещо, но ги предпочитам с палми наоколо (фен съм на колониалната архитектура). 

Не съм стигнал до Латинска Америка, но мечтая за Бразилия, Централна Америка и Карибите, за Югоизточна Азия, за Индия и разбира се любимата ми АФРИКА. 

Обичам Африка там има магия, каквато никъде в Европа няма. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Калоян,ако беше наоколо,щях да те птегърна и те заведа в близкия пъб да продължим дислусията,за която чувстваме еднакво.И аз искам да видя истинската Африка.Имах възможността преди две години ,но нещо ми се случи.Явно не ми е бил моментът.Някой ден като отодеш в Латинска Америка,още по скучно ще ти стане Европа.радвам се,че не съм сама за тези скучни и Еднакви, до голяма степен замъци.Ако нямаш против,те добавям за приятел,защото идеите ни се препокриват.Не съм сама, нито ти за скуката,която дъха от Европа.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз  пък харесвам Европа и никак не ми е скучна. Европа за мен не е само замъци. Има и красива природа,и  архитектура, и атмосфера и интересни места, и хубава храна. В Африка съм ходила само в Египет и Тунис -  да, особено за Египет - има впечатляваща история, но мизерията и постоянните пазарлъци ми идват малко в повече.  Горе-долу същото мога да кажа и за Азиа, където съм била и в крайна сметка ми остава един малко горчив вкус след пътуването. С което съвем не искам да кажа, че не желая да пътувам извън Европа, просто Европа такава каквато е, ми харесва и с огромно удоволствие откривам нови места.

• Харесвам 7
Публикувано:

Duke,радвам се,че се забавлявате.

Обаче горното мнение,кефи.Как някой не иска да излиза от Европа.Всеки има правохо да си седи де му е кеф.Ама да се дават, по сериозни Аргументи.Европа е ..,да не обидя тези с идеята за играта.

Публикувано:

Аз не отричам, че Континентът Европа съществува.но значим ли е с Азия или Латинска Америка.Щатите са ми още по скучни,да сравняеам и коментирам.

Публикувано:

А за мен Европа е култура, история, Европа е майка, Европа е мечта, Еврооа е люлка. Не съм била много извън нея, но не смятам,че някъде по света бих се чувствала по-комфортно, сигурно, защитено, възхитено. Единствения проблем на Европа е нейната толерантност и отвореност. Но добре,че хората сме раЗлични,иначе света щеше да е едно скучно място.

• Харесвам 4
Публикувано:

Дрън,брън стана.Няма доводи,да оборите,това което пиша,ако не сте излизаши из Европа.Не се заяждам,но четейки този сайт,останах с някакво убеждение,че освен Европа,друго няма.Има.

Публикувано:

Всъщност аз мисля, че изобщо не могат да се сравняват континентите. Навсякъде си има начин на живот, още помня първото ми излизане извън Европа, когато се чуствах все едно съм в друг свят.

Но да се сравняват за мен е безумно. То няма и с какво...

• Харесвам 6
Публикувано:

Елена, точно в този сайт хората пътуват много, основно за Извън Европа има много инфо, което другаде аз не съм намерила. А доводи срещу това,че е скучно, няма как да ти дам, щото аз се забавлявам по един,а ти по друг начин, очевадно.

• Харесвам 3
Публикувано:

Дрън,брън стана.Няма доводи,да оборите,това което пиша,ако не сте излизаши из Европа.Не се заяждам,но четейки този сайт,останах с някакво убеждение,че освен Европа,друго няма.Има.

Добре се справяш, продължавай в същия дух. Сериозно, радвам се на всеки опит за опортюнизъм в този подреден съвременен свят. Като казах подреден съвременен свят и се сетих за римското право, ренесанса, втората световна война и за..........да, позна, Европа... ;)

• Харесвам 6
  • Смея се 1
Публикувано:

Toni,напълно,подкрепям написаното от теб.Баба Европа и останалия свят,не могат да се сравняват.Защото нямат база за сравнение.Нещо обаче,което искам за себе си фа се убедя.Тук е подчинено,общо взето повече на пътешествия с Уиз Ер

....в Европа

Публикувано:

Изобщо не е така. Повечето хора тук правят поне по един-два пъти годишно пътувания извън Европа. И има много подробни разкази, обяснения, пътеписи и снимки от пътуванията там.

За мен лично Европа е мястото за отскачане и бързи забежки, а при наличието на повече време предпочитам да пътувам надалеч. За нещастие липсата на време и други неща не позволяват това да се случва толкова често, колкото бих искала.

Само че каквото и да си говорим, за мен Европа е цивилизацията на света  и нищо видяно досега не опровергава този факт.

• Харесвам 4
Публикувано:

Хм,Нареченият Дюк,смята че нямам право да не се интересивам от Европа континента.Ами никак не ме интересува,не ме е интересувал и не виждам в бъдеще защоТози сайт не е за мен,.Хората от тук,които пътуват извън Европа се познаваме и имаме други комуникации,при нужда.Добро утро,приятен уикенд и всичко добро.

Публикувано:

Ех, че готина тема. :)

Чета я от Азия и...вече правя планове за следващото ми пътуване... в Европа! :)

Аз не бих се наела да сравнявам дори две държави, а как ли пък континенти. :)

• Харесвам 8
Публикувано: (редактирано)

Всъщност аз бих била доволна, ако опиташ да обясниш скучността на Европа, би ми било интересно. :)

Аз не мисля, че спорим. Излагаме си гледните точки. Освен всичко останало, всеки е свободен да прави нещата, които го ощастливяват. Стига да не са незаконни. :blush:;)

Редактирано от Тони
  • Харесвам 1
Публикувано:

Е довиждане братя и сестрици.Тегаво ми е тук.Ако някой съм засегнала,извоняеам се.Не е било с цел.Пътуването,вика всеки един от нас.Ако става въпрос за път,когато те вика.Всеки има времето и мядтото да намери себе си.

Публикувано: (редактирано)

И аз подкрепям Тони,а и не мисля,че дори и да спорим, това е лошо. Всеки научава по нещо, различните гледни точки са интересни. Ето, аз например, от теб научих,че ако искам да отслабна, да замина за Куба, а и там да внимавам да не пренощувам на улицата. Това е полезно. А в Европа предполагам,че ти е скучна подредеността и спокойствието, което пък мен ме привлича и радва.

Никой не се е засегнал, освен явно ти. Тук хората са много отворени и различни, поради което се уважава чуждото мнение. Недей да се сърдиш,а споделяй, това много помага.

Редактирано от luba_rizova
  • Харесвам 4
Публикувано:

Честно казано по-голямо изопачаване и обратно тълкуване(даже не е и погрешно) на това, което съм написала ми е трудно да си представя.

Иначе всеки си има виждане за това кое е интересно и кое скучно и точно за това се създават темите, за да се видят различни гледни точки.

• Харесвам 6
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.