Duke Публикувано: 7 юни Публикувано: 7 юни На 5.06.2026 г. в 23:45, Coo каза: Нямам търпение да свърши тази заложническа криза с МОН и всичкото планиране, което се върти около това... 😆 А сме едва в началото 🫠 Ха, в началото? При мен кризата е цял живот... 1
Яничка Публикувано: 7 юни Публикувано: 7 юни @horus92, такава е дестинацията - мега красива, но и с ужасно променливо време. И ние постоянно следяхме прогнозата и променяхме програмата в движение. Случвало ни се е да пристигнем на гледка, където междувременно е почнало да вали, но да изчакаме известно време, облаците да се разсеят, гледката да се открие. Наслаждавайте се на видяното. 4
Иван Попов Публикувано: 7 юни Публикувано: 7 юни На 6.06.2026 г. в 19:14, stanimir каза: Не , просто трябва да се появи кой да те назначи и почваш наесен.Ай сега , Делян стана зам.министър мисля на 25. Пожелавам ти да изминеш пътя , но обичайно нещата работят другояче 😞 Благодаря ти! 😊 Засега гледам стъпка по стъпка. И без това още свиквам с новата длъжност. Хората се подготвят и обучават доста време за нея, а при мен за 2–3 дни беше: „Хайде, започваш!“ 😄 Каквото е писано, то това ще стане. Аз ще си върша работата съвестно и ще се опитвам да се развивам, а останалото ще го оставя на времето. 🙂 На 6.06.2026 г. в 19:32, Дани Магелани каза: Батко ти Станимир има право. Това са политически назначения. Изискват се други качества. Но за твоето поколение може и да се промени нещо. След моят над 40 годишен път в тази система, съм по-скоро скептик. Благодаря ти! 😊 Разбирам гледната ти точка и честно казано, няма как да не се замисли човек, когато го чуе от някой с над 40 години опит в системата. Аз тепърва започвам този път и със сигурност има още много неща, които предстои да науча. Засега гледам да давам най-доброто от себе си и да се справям с новите предизвикателства. А какво ще донесе бъдещето – ще покаже времето. 🙂 Пък и съм от хората, които вярват, че човек трябва да опита, вместо след време да се чуди „ами ако...“. 😄 9 1
horus92 Публикувано: 8 юни Публикувано: 8 юни 17 hours ago, Яничка said: @horus92, такава е дестинацията - мега красива, но и с ужасно променливо време. И ние постоянно следяхме прогнозата и променяхме програмата в движение. Случвало ни се е да пристигнем на гледка, където междувременно е почнало да вали, но да изчакаме известно време, облаците да се разсеят, гледката да се открие. Наслаждавайте се на видяното. Напълно вярно. Островът дори в облаци има своя специфичен чар, след първия ден може би нямаше да препоръчвам идване тук в началото на юни, но всъщност е супер. Има толкова малко туристи, а дори с облачна пелена по кратерите се оказа, че има голям шанс водопадите да се виждат. Толкова е спокойно, че човек не иска да си тръгва. Предложиха ми днес да отидем до Корво, но с облачност на 200-300м едва ли нещо щеше да се види там, но пък вече имам още една причина да дойда пак. В момента се подготвят за сезона. 32 1
neuromancer Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли хотела за кучето ми излиза по-скъп от 3-4 звезден хотел в Рио за 4 души (взет на промоция и платен с точки, но все пак...) лошото е, че за кучето никакви трикове не мога да измисля 1 8 2
chandni Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли преди 4 часа, neuromancer каза: хотела за кучето ми излиза по-скъп от 3-4 звезден хотел в Рио за 4 души Когато търсихме настанявания преди последното ни пътуване се оказа, че масово искат доплащане за куче по 40-50 евро за нощувка. Разбира се по-евтино беше да го оставим на хотел в България.
neuromancer Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли Ами то си има проблеми с куче... Първо, наблизо ако ще се ходи до национални или природни паркове, домашни животни не пускат. Ако ще се лети, става по-сложно и скъпо от човек, така че просто почти няма къде да ходим с него, затова хотел. 4
EmoKrastev Публикувано: 23 юли Публикувано: 23 юли преди 7 часа, neuromancer каза: Ами то си има проблеми с куче... Първо, наблизо ако ще се ходи до национални или природни паркове, домашни животни не пускат. Ако ще се лети, става по-сложно и скъпо от човек, така че просто почти няма къде да ходим с него, затова хотел. Тези които са направили хотели за кучета също го знаят това нещо, а и впечатлението ми е че е по-скоро сезонен бизнес като изключим най-големите градове, за България имам предвид
lamerz1912 Публикувано: 23 юли Публикувано: 23 юли преди 14 часа, neuromancer каза: хотела за кучето ми излиза по-скъп от 3-4 звезден хотел в Рио за 4 души (взет на промоция и платен с точки, но все пак...) лошото е, че за кучето никакви трикове не мога да измисля Поради същата причина братовчедка ми ми повери нейното куче за 4 дни 🙂 Съгласих се разбира се, защо все пак ще ми донесат бира от Гърция 🙂 1 2
master_of_germs Публикувано: 23 юли Публикувано: 23 юли Дали пък да не отворим една тема във форума за магеланска взаимопомощ с гледане на домашни любимци по време на пътувания? Аз досега не съм оставял Лиза Кучанова на хотел, че тя е скромна интернет-звезда и се намират понякога желаещи да я гледат, а понякога ние се свързваме в разни интернет платформи с хора, при които да я оставяме срещу заплащане. И нещо за темата "Искам да благодаря". На @Lirea за това, че дойде у дома през зимата да гледа Лиза, докато ние пътувахме. 🙂 10
Coo Публикувано: 23 юли Публикувано: 23 юли преди 6 часа, lamerz1912 каза: Поради същата причина братовчедка ми ми повери нейното куче за 4 дни 🙂 Съгласих се разбира се, защо все пак ще ми донесат бира от Гърция 🙂 Доста добра оферта е това - хем гушкаш куче, хем ти носят бири! 😎 6
neuromancer Публикувано: 23 юли Публикувано: 23 юли То има нещо такова тука като Airbnb за кучета и котки, тоест частни лица се занимават... Отзиви, такива неща, също като Airbnb
milenita Публикувано: 23 юли Публикувано: 23 юли Хей, аз гледам домашни любимци и мога да помагам 🐾 Засега календара ми е доста запълнен за лятото, но като цяло съм гъвкава, понеже работя от вкъщи и мога да им отделям много време ♥️ 7 3
lamerz1912 Публикувано: 24 юли Публикувано: 24 юли преди 17 часа, Coo каза: Доста добра оферта е това - хем гушкаш куче, хем ти носят бири! 😎 Става въпрос за най-дружелюбния питбул, който съм виждал. Идеален е за гушкане, но рискуваш да си целия олигавен 🙂 2 7
polyglota80 Публикувано: 24 юли Публикувано: 24 юли Една лоша новина според мен: КЛМ отменят партньорството си с БГ еър и вече няма да може да се лети с тях през Амстердам или Париж, което доста усложнява прекачванията. Имах полет през Амстердам и ми го отмениха, след това ми сложиха друг полет с Луфтханза през Франкфурт, но за в бъдеще да имате предвид, че няма да може да се купуват билети както досега. Може да е с двойно прекачване през Белград, но за мен е доста тегаво така. 6 1
Eva eva Публикувано: 24 юли Публикувано: 24 юли Ха, преди 2-3 месеца гледах полети с KLM София-Найроби с едно прекачване. Вчера отново ги проверявах, но ми излизаха само с 2 прекачвания от София. Явно това е причината 😞 3
Alexander Публикувано: 24 юли Публикувано: 24 юли Над 50% от големите в Европа вече не летят към нас или дори не искат да са обвързани с бгер. Ита, луфти груп и бритиш, това май остана. Тап, Иберия, Ерфранс, сега КлМ, да не говорим за по-дребните, като ирландците или скандинавците. Катар се махна, все по-зле става. 5
Alexander Публикувано: 24 юли Публикувано: 24 юли То и Иберия и Бритиш за една, ама само едните летят насам. 2
stanimir Публикувано: 24 юли Публикувано: 24 юли Ибериа имали ли са изобщо полети до България ? Помня че имаха код шеър с България Ер. KLM също нямам спомен да са имали собствен полет до София за разлика от Ер Франс ( поне в последните 10 години ).
polyglota80 Публикувано: 24 юли Публикувано: 24 юли преди 1 минута , stanimir каза: Ибериа имали ли са изобщо полети до България ? Помня че имаха код шеър с България Ер. все още имат с тях, поне засега.
Loverboy Публикувано: 24 юли Публикувано: 24 юли Става все по-кошмарно значи. Не знам що са отменили КЛМ, след като е кодшеър и нищо не губят сигурно, но те си знаят. Останаха ни само Луфтханза, ТК и малко Бритиш, като последните имат неудобни връзки почти винаги с преспиване в Лондон (мен лично това не ме дразни, ако цената е ОК, но все пак). 1
Alexander Публикувано: 24 юли Публикувано: 24 юли преди 29 минути , stanimir каза: Ибериа имали ли са изобщо полети до България ? Помня че имаха код шеър с България Ер. KLM също нямам спомен да са имали собствен полет до София за разлика от Ер Франс ( поне в последните 10 години ). Вуелинг имаха 1 или 2 лета, даже летях с тях и се стигаше до почти всеки град в Испания на един билет Букурещ преди 15 год още имаха ТАП у ерЕуропа
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега