chandni Публикувано: 16 ноември, 2025 Публикувано: 16 ноември, 2025 Преди 1 час, Брани каза: Искам да де оплача каскадно първо от това, че ми се развали хладилника, Е, поне ти се е развалил в сезона на намаленията. 😀 1 5
Гост Публикувано: 16 ноември, 2025 Публикувано: 16 ноември, 2025 В момента, chandni каза: Е, поне ти се е развалил в сезона на намаленията. 😀 Нарочно ще изчакам да мине. Мразя и Бляк Фрайдеите …
neuromancer Публикувано: 16 ноември, 2025 Публикувано: 16 ноември, 2025 уф, а на мен ми изгасна телефона и съм като без глава... и блек фрайдей още не е започнал съвсем, ама не мога да чакам...
Lyubina Публикувано: 16 ноември, 2025 Публикувано: 16 ноември, 2025 Да ви имам проблемите... На мен кракът ми е повреден вече три месеца че и четвърти. И не мога да си купя нов, нито по черни петъци, нито без тях.... А трябва и да пътувам, и куфари да влача по стълби. Онзи ден напр.отивам на си хвана влака за Schiphol и точно в този ден решили да предприемат санитарен полуден на съответната гара. Ескалаторите не работят, асансьорът също (мият го). И аз влача куфар нагоре ... Извиниха ми се 🤣🤣🤣 1 3 3
aleksandrina Публикувано: 16 ноември, 2025 Публикувано: 16 ноември, 2025 преди 6 часа, Брани каза: Искам да де оплача каскадно първо от това, че ми се развали хладилника Ако ближният не те уреди с нов, драсни 😁 2
Гост Публикувано: 16 ноември, 2025 Публикувано: 16 ноември, 2025 преди 3 часа, Lyubina каза: Да ви имам проблемите... На мен кракът ми е повреден вече три месеца че и четвърти. И не мога да си купя нов, нито по черни петъци, нито без тях.... А трябва и да пътувам, и куфари да влача по стълби. Онзи ден напр.отивам на си хвана влака за Schiphol и точно в този ден решили да предприемат санитарен полуден на съответната гара. Ескалаторите не работят, асансьорът също (мият го). И аз влача куфар нагоре ... Извиниха ми се 🤣🤣🤣 Преди 2 години и аз заради съчетаване на няколко глупости в едно, окуцях за няколко месеца и се научих и аз да оценявам двата здрави крака. Пожелавам по-бързо да мине.
neuromancer Публикувано: 20 декември, 2025 Публикувано: 20 декември, 2025 А бе какво е това обслужване тука в София за загубени багажи, някакъв пълен хаос изглежда. Абсолютно нищо не знаят, като дойде самолета щели да видят дали ще е на него и толкова. Преди поне казваха дали е намерен, къде е, сега нищо не се знаело. Баси начина на работа... Май Goldair handling май беше, освен ако са нещо отделни. 8
bibi Публикувано: 20 декември, 2025 Публикувано: 20 декември, 2025 Онзи ден на Т2 подслушах подобен разговор между служител и пътник със загубен багаж. Даже служителката леко агресира, а пътничката беше учудващо спокойна.
Marisha Публикувано: 20 декември, 2025 Публикувано: 20 декември, 2025 преди 2 часа, neuromancer каза: А бе какво е това обслужване тука в София за загубени багажи, някакъв пълен хаос изглежда. Абсолютно нищо не знаят, като дойде самолета щели да видят дали ще е на него и толкова. Преди поне казваха дали е намерен, къде е, сега нищо не се знаело. Баси начина на работа... Май Goldair handling май беше, освен ако са нещо отделни. По тази причина вече винаги сме с трекер. Поне знаем, къде ни е багажа и им казваме🤣. В Аржентина на вътрешен полет беше още по-зле. Багажа на няколко пътника просто остана в самолета и ако не беше трекер, щеше да излети обратно. 5
Gentleman Basta Публикувано: 20 декември, 2025 Публикувано: 20 декември, 2025 На нас ни забавиха багажа от Луфтханза и още тогава ни казаха, че е в Мюнхен и ще дойде със сутрешния самолет. Много бързо и културно се случи всичко. Може би зависи от служителя, може би от авиокомпанията, може би от момента ... 4
neuromancer Публикувано: 20 декември, 2025 Публикувано: 20 декември, 2025 Ами това е самата фирма (в София), която обслужва няколко авиокомпании. Това което ми казват е че те не знаят какво се случва, примерно може да са пратили багажа по самолета, който каца сега, ама те във Варшава не обявявали кои багажи пращат, та те тук щели да видят като пристигне. А в глобалния сайт разбира се нищо не пише, то при тая организация какво ли ще пише... Абе губили са ми много пъти багажа, ама такъв хаос не е било.
Anna Kalinovska Публикувано: 20 декември, 2025 Публикувано: 20 декември, 2025 През моя поглед днес между 15.30 и 18.30 ч. всичко беше спокойно, да не кажа глухо. От скука секюрити поиска да събуя най-леките пролетно-есенни обувки, с които тякога съм минавала. Салонът беше съвършено празен. Пооживи се леко едва км 5 pm. При багажните ленти също беше спокойно. 2
Alexander Публикувано: 22 декември, 2025 Публикувано: 22 декември, 2025 Днес имах тежък сблъсък с реалността, дали е заради ИИ, дали от икономия или други фактори, но положението е трагично. Става дума за световно известната куриерска фирма fedex. След няколко позвънявания на ПЛАТЕНИЯ номер, се оказа, че там няма връзка с оператор, само те върти и ти приказва празни приказки, но ти взима пари. След ровене в нета, се потвърдиха съмненията ми, няма връзка с оператор, това е. Явно е ново, защото преди вдигаха. Следващ опит бе чат. Да, ама чата е наврян на кучето в г..а и не се намира лесно. Имам съмнения, че не се обслужва от никой, пробвах един път, след около 40 мин, за което време уж минаха 4 човека преди мен се включи оператор, каза Добър ден с шаблон. Писах, писах, няколко реда, чаках, пак писах, пак чаках, но реално отговор нямаше. След още 25 мин, изписа, че няма връзка и да съм чакал пак... Пробвах отново след 2 часа, вече бях 10-ти на опашката и след около 1 час, когато оставаха 2-3 пред мен, изписа, че чата се приключва, защото няма агенти.. Като единствен шанс, остава връзка с мейл, ама кога ще отговорят и колко пъти ще си пишем, един господ знае. Мантрата, всяка година нови цели за икономии, вдигане на цени, води до задънена улица, лощото е, че някои хора не го разбират, а са на много високи етажи. Очаквам голямо сгромолясване на почти всички евро и американски компании в близките 10 години, просто ще изчезнат. 6
stanimir Публикувано: 22 декември, 2025 Публикувано: 22 декември, 2025 39 minutes ago, Alexander said: Днес имах тежък сблъсък с реалността, дали е заради ИИ, дали от икономия или други фактори, но положението е трагично. Става дума за световно известната куриерска фирма fedex. След няколко позвънявания на ПЛАТЕНИЯ номер, се оказа, че там няма връзка с оператор, само те върти и ти приказва празни приказки, но ти взима пари. След ровене в нета, се потвърдиха съмненията ми, няма връзка с оператор, това е. Явно е ново, защото преди вдигаха. Следващ опит бе чат. Да, ама чата е наврян на кучето в г..а и не се намира лесно. Имам съмнения, че не се обслужва от никой, пробвах един път, след около 40 мин, за което време уж минаха 4 човека преди мен се включи оператор, каза Добър ден с шаблон. Писах, писах, няколко реда, чаках, пак писах, пак чаках, но реално отговор нямаше. След още 25 мин, изписа, че няма връзка и да съм чакал пак... Пробвах отново след 2 часа, вече бях 10-ти на опашката и след около 1 час, когато оставаха 2-3 пред мен, изписа, че чата се приключва, защото няма агенти.. Като единствен шанс, остава връзка с мейл, ама кога ще отговорят и колко пъти ще си пишем, един господ знае. Мантрата, всяка година нови цели за икономии, вдигане на цени, води до задънена улица, лощото е, че някои хора не го разбират, а са на много високи етажи. Очаквам голямо сгромолясване на почти всички евро и американски компании в близките 10 години, просто ще изчезнат. Скоро си говорихме с един китаец , много интелигентен младеж с отличен английски ( голяма рядкост там и явно на добра позиция). Та ми каза : - ние се учехме от Германия , Япония и Южна Корея , взехме всичко най-добро , подобрихме го и сега сме световен лидер във високоростния жп транспорт.В джунглата и планините на Лаос са прокопали стотици километри железница , каквато министър Караджова ще види само в сънищата си. Нещо такова се случва в момента и в много други области. Да погледнем примерно Trip.com спрямо западните лидери в бизнеса ... 9
funny Публикувано: 22 декември, 2025 Публикувано: 22 декември, 2025 преди 47 минути , Alexander каза: Като единствен шанс, остава връзка с мейл, ама кога ще отговорят и колко пъти ще си пишем, един господ знае. Да не те отчайвам, но се приготви за чакане. Ние сме им корпоративен клиент, дето всеки месец ни ухажват да се върнем пак да работим с тях а не с DHL, и пак ни отговарят на мейлите след седмица горе-долу. Само ако имаш персонален агент може да се случат по-бързо нещата 1
Marisha Публикувано: 5 февруари Публикувано: 5 февруари Да се оплача от Латам и летище в Сао Паоло. Първо при тръване от Игуасу 2 часа висене в самолета. При пристигане в Сао Паоло още 1 час в самолета. Никой на летище CGH не говори английски. С зор намериха един. Повече от 3 часа чакахме за ваучер за хотел и транспорт. Ваучер за такси на връщане не можахме да ползваме, ске чакане 45 мин. хванахме Uber, че щахме да изпуснем самолета. Сега полета до Рио пак закъснява. Не ми харесва отношение на летище, като разберят че не говориш португалски, прпсто те подминават. Дори стюардите не говориха английски. 3 3 5
Иван Попов Публикувано: 4 март Публикувано: 4 март Преди около седмица ни се обадиха по телефона от някаква фирма и ни казаха, че трябва да заплатим 61 евро, за да „актуализират данните“ на фирмата ни. Обясниха ни, че това било за информация като телефон, работно време и други подобни неща, защото явно виждат телефона в Google Maps. Още в началото им казахме, че не сме поръчвали такава услуга и не сме давали съгласие за подобно нещо. Попитахме ги на какво основание искат тези пари. Отговорът им беше, че било за „актуализация“, за да се виждат телефонът и работното време, но не успяха да обяснят защо изобщо трябва да плащаме само за една такава актуализация. Казахме им съвсем директно, че ако изпратят фактура на фирмата ни и се опитат да ни принудят да платим тези 61 евро, просто ще ги съдим, защото няма никакво основание за такава такса. Попитахме ги и дали случайно ще минават по улиците, че да искат пари за това, че знаят телефона и работното ни време, или ще идват да правят снимки – но и те самите не знаеха какво да кажат, защото ни лъжат! Миналата година по същото време също ни се обадиха със същата история и тогава отново не се съгласихме. Информацията за фирмата ни си стои в Google и без да плащаме нищо на такива „фирми“. Също така им казах да ми представят писмено, че са официални представители на Google, и тогава ще им заплатя – няма проблем! Освен това Google редовно ни подканя сами да си актуализираме информацията си, но това става безплатно и директно през профила на фирмата/фирмите. Никога не са ни искали пари, за да обновим телефон, адрес и работно време и т.н. Почти съм убеден, че много хора си казват „голяма работа“ и просто плащат тези пари на измамниците. По телефона дори ни казаха, че ще изпратят фактура, която ние трябва да заплатим. Според мен това е пълна измама, затова много внимавайте! Споделям случая, за да ви предупредя – ако получите подобно обаждане, просто не се съгласявайте на тези измамници! Споделям това като предупреждение, а оттам нататък – всеки сам си преценява дали да плаща или не. 13
chandni Публикувано: 4 март Публикувано: 4 март Преди време бях част от голяма българска компания и си спомням, че имаше кампания за заснемането на всеки офис по градове - фасада и интериор. Плащах на някаква фирма да дойде и да направи снимките, които после бяха качени в Гугъл мапс. Това с плащане за актуализиране на данни е нещо ново. 2
Нелчо Публикувано: 4 март Публикувано: 4 март Това с актуализацията отдавна го има. Преди повече от десет години нещо от сорта на онлайн каталог за фирми и много нагли бяха, като тези дето предлагат абонамент за неизвестно списание, че и ексклузивна оферта било.😀 3
Gentleman Basta Публикувано: 16 март Публикувано: 16 март Да се оплача, че съм гъзорък. Трябваше да сглобя една глупава кула на малката - 8 елемента, 5 стъпки. Е, малко глупави инструкции, ама какво толкова ... Ден 1: Малко време имам, ама тая кула ще я сглобя. Нанайци - свързващият елемент изглежда дълъг ... Псувам, оплаквам се на тъста. Той с един поглед в изпратената снимка на инструкциите ми казва, че май още 1 елемент трябва да се сложи там - 3, а не 2. Гледам, псувам се, утре ще го направя! Ден 2: След работа ще седна и за 15 Мин ще го избутам! Сядам, мъча, ръчкам - кулата е сглобена. Ама ... Преградата не стои хоризонтално, а пада надолу. Отгоре на всичко платформата за стъпване се изважда, накланя и е опасна. Производителят е малоумен, срамота, ще я връщаме! Дори не се сгъва като на снимките! Добре, айде да седна пак да поогледам снимката в инструкциите ... Ама разбира се, че съм разменил ляво и дясно на един елемент. И разбира се, че трябва да разглобя кулата на 90%, за да го оправя. Накрая и малката се съжали над мен (щото и на нея й е ясно, че не се справям), та дойде да помага. И стана! Ако някой реши да си взима кула на Wooden magic, може да ме викне да псуваме заедно, докато я сглобяваме! 7 14 21
ДиянаВ Публикувано: 16 март Публикувано: 16 март Аз така се чувствам като някои компютърни приложения ме убеждават, че всичко е некст, некст, некст 😄 Очевидно не е в нас проблема 😜 1 10
Lindt Публикувано: 16 март Публикувано: 16 март Не знам как смее да се оплаква този мой мъж след като аз имам да надуя още около 93 балона 1 2 25
DaBo Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март преди 9 часа, Lindt каза: Не знам как смее да се оплаква този мой мъж след като аз имам да надуя още около 93 балона Идвай да ти дам помпа. Само да я намеря нейде из катуна. Даже май имах две… но с помпа не става по-бързо. 1 4
horus92 Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април Днес пуснаха билети за концертите на Селин Дион в Париж, но абсолютно не виждам как човек може да се дореди до такъв. 5 минути преди продажбата започнаха някакви виртуални опашки. На едната бях номер 580000! А на другата не знам, ама чаках 30минути, за да дойде ред. Естествено нямаше нищо. А дори не исках билет за себе си. Един приятел много я харесва и след като имаше билет за предишното турне, но дойде ковид, а после тя се разболя, ми се щеше да го изненадам сега. Уви. Наистина не знам какъв луд късмет трябва да имаш, за да успееш да се доредиш. 5 1
bobole4e Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април преди 8 часа, horus92 каза: но абсолютно не виждам как човек може да се дореди до такъв. Имаше предварителни записвания - ти регистрира ли се тогава? 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега