ДиянаВ Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 18 minutes ago, Фичо said: Щом не е имало изригване на Етна, въобще не се оплаквай! Абе попушваше, а месец преди да отидем бая си пушеше и даже бяха спрели полетите 2018 г. 😁 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 И аз ИСКАМ ДА СЕ ОПЛАЧА. За първи път . От 2 януари не съм излизал извън БГ. Вече не издържам. След 6 провалени пътувания за първата половина на годината, не знам дали и оставащите 3 планирани пътувания ще се осъществят. Не си намирам място вкъщи. Някой като мен? 6 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 Не от януари, но от 10 февруари не съм мърдала. Правихме еднодневни до по големи или малки градчета в България, но това изобщо не го имам за пътешествия. Освен всичко друго, не ни пускат в отпуск и дори и да нямаше вирус, пак щях да съм в същата или поне сходна ситуация. 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 Аз съм по-зле. От 13 декември миналата година до 13 юли тази не бях спала на чуждо място 😆 2 4 1 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 И аз съм така, от януари, и се чувствам като затворена в клетка. Освен това си мисля, че това нещо никога няма да свърши, и свободните пътувания никога няма да бъдат такива, каквито бяха. А дори и да свърши, при всеки следващ вирус схемата ще стане същата. 2 Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 Аз от 15 декември 2019.Дотук три провалени пътувания. Чувствам се адски некомфортно и по-страшно ми е, че това скоро няма да отмине. Липсва ми усещането за свобода. 2 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 Преди 1 час, ДиянаВ каза: Аз съм по-зле. От 13 декември миналата година до 13 юли тази не бях спала на чуждо място 😆 Да си беше хванала любовник ... 3 14 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 Спокойствие и само спокойствие,както е казал Карлсон,който живее на покрива.🙂 Никой не е умрял,защото не е пътувал в чужбина. Грабвайте раничките и обикаляйте България,прекрасна е! И дерзайте-всички държави са си по местата и ще дойдат по-добри времена за пътешествия по света! Хубав петък на всички! 10 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 6 minutes ago, Gentleman Basta said: Да си беше хванала любовник ... Усетил си скрития подтекст на оплакването ми 😂 Гледам оплакванията тук поне да ги обръщам на смях😀 3 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 преди 2 часа, jungfraujoch каза: Спокойствие и само спокойствие,както е казал Карлсон,който живее на покрива.🙂 Никой не е умрял,защото не е пътувал в чужбина. Грабвайте раничките и обикаляйте България,прекрасна е! И дерзайте-всички държави са си по местата и ще дойдат по-добри времена за пътешествия по света! Хубав петък на всички! Да, аз пообиколих доста красоти в Родината, но не е същото😜 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 август, 2020 Автор Сподели Публикувано: 7 август, 2020 преди 3 часа, slujitel каза: И аз съм така, от януари, и се чувствам като затворена в клетка. Освен това си мисля, че това нещо никога няма да свърши, и свободните пътувания никога няма да бъдат такива, каквито бяха. А дори и да свърши, при всеки следващ вирус схемата ще стане същата. Ами, да ти кажа, все си мислех, че се преиграва с тоя вирус:(( Но като гледам, какво е на летището в Мадрид, сега на ГК, показах празния самолет на Иберия, я имаше, я нямаше 50 души, в огромния самолет, дето, сигурно е за 300, ти си права:(((( 2 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 преди 4 часа, ДиянаВ каза: Аз съм по-зле. От 13 декември миналата година до 13 юли тази не бях спала на чуждо място 😆 преди 3 часа, Gentleman Basta каза: Да си беше хванала любовник ... преди 3 часа, ДиянаВ каза: Усетил си скрития подтекст на оплакването ми 😂 ... Това, което аз разбрах е, че тези 2 дати, все 13-ти, са наистина фатални … за мъжа ти. 6 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 За търсачите на силни усещания, от няколко дни няма ограничения за влизане в Бразилия. Дори тест не се иска (то и няма смисъл...) Пуснаха и полети от началото на месеца, даже ТАП летят до Бело Оризонте директно. 4 1 1 2 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 Ние се прибрахме на 1 март и на този етап изобщо не ни липсват пътуванията, шляем се из София и околностите, намираме време за някои неща, които досега винаги са отстъпвали на заден план и като цяло не се оплакваме от този застой. Да видим докога ще е така. :) 4 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 преди 1 час, AlexandraKo каза: Ами, да ти кажа, все си мислех, че се преиграва с тоя вирус:(( Но като гледам, какво е на летището в Мадрид, сега на ГК, показах празния самолет на Иберия, я имаше, я нямаше 50 души, в огромния самолет, дето, сигурно е за 300, ти си права:(((( Ами как да летят хората като постоянно сменят правилата и после се чудиш как да си върнеш парите. Предния ден, преди да ни затвори Италия щях да купя билети за Сицилия, но се зачетох из темите, че не знаех нищо и стана късно. И си викам, хайде утре, че ме заболяха очите и на другия ден-карантина. И сега искам да купя за някъде, но ето, сега и Германия ни затвори. То всеки момент няма да остане нито една страна, където да можем да отидем без тест и без карантина. От доста време се опитвам да направя нещо и все не се получава. преди 24 минути , neuromancer каза: За търсачите на силни усещания, от няколко дни няма ограничения за влизане в Бразилия. Дори тест не се иска (то и няма смисъл...) Пуснаха и полети от началото на месеца, даже ТАП летят до Бело Оризонте директно. Хич не ми пречат силните усещания, ами като се върнем-карантина. 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 преди 4 минути , slujitel каза: ...но ето, сега и Германия ни затвори…. В смисъл? Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 преди 4 минути , slujitel каза: Хич не ми пречат силните усещания, ами като се върнем-карантина. Не, просто тест. Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 преди 6 минути , slujitel каза: Ами как да летят хората като постоянно сменят правилата и после се чудиш как да си върнеш парите. Предния ден, преди да ни затвори Италия щях да купя билети за Сицилия, но се зачетох из темите, че не знаех нищо и стана късно. И си викам, хайде утре, че ме заболяха очите и на другия ден-карантина. И сега искам да купя за някъде, но ето, сега и Германия ни затвори. То всеки момент няма да остане нито една страна, където да можем да отидем без тест и без карантина. От доста време се опитвам да направя нещо и все не се получава. Хич не ми пречат силните усещания, ами като се върнем-карантина. Кога Германия затвори за нас? Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 22 minutes ago, slujitel said: Ами как да летят хората като постоянно сменят правилата и после се чудиш как да си върнеш парите. Предния ден, преди да ни затвори Италия щях да купя билети за Сицилия, но се зачетох из темите, че не знаех нищо и стана късно. И си викам, хайде утре, че ме заболяха очите и на другия ден-карантина. И сега искам да купя за някъде, но ето, сега и Германия ни затвори. То всеки момент няма да остане нито една страна, където да можем да отидем без тест и без карантина. От доста време се опитвам да направя нещо и все не се получава. За Германия изискването за тест нали в темата за коронавируса уточнихме, че е при пристигане от рискови държави. Тази мълва тръгна от едно недовършено докрай изречение в чужди медии. От събота Германия ще изисква задължителен тест за хората, влизащи в страната от рискови райони. Задължително подлагане на тест за коронавирус или документ, че такъв е направен преди не по-малко от два дни. Това са новите изисквания, които Германия ще налага. Засега България не присъства в списъка с рискови държави. Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 @ven62, това ти ли си? Не приличаш на себе си, да не си се бъгнал нещо...? 1 Връзка към коментар
tch Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 преди 10 минути , Marisha каза: Кога Германия затвори за нас? Не е! 3 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 @master_of_germs беше качил пост във фейса, че е в Меминген и го видях в коментарите. Може да съм се заблудила. Но така или иначе, все повече държави ни поставят условия. Теста за мен не е вариант, не ме устройва риска, ако излезе положителен в последния момент. Освен това никога не се знае дали ще е тест, или карантина, както стана с Италия. преди 48 минути , Adventurer каза: Не, просто тест. Сигурен ли си, къде го прочете? Може ли линк? 2 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 Потвърждавам за @master_of_germs - видях снимки от самолета. И на мен ми липсва пътуването. Пообиколихме България с децата, но наистина не е същото. Не се оплаквам, де, защото хванахме последния влак за едни февруарски Сейшели и няма да е честно, ако мрънкам. 🙂 Само си мечтая... 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 Преди 1 час, Adventurer каза: @ven62, това ти ли си? Не приличаш на себе си, да не си се бъгнал нещо...? И ти не приличаш на себе си, още от самото начало, ама аз не се оплаквам. Но това с Германия, ако беше вярно, наистина нямаше да заприличам на себе си... ... То не е късно де... Щото ние от 15-16 умрели на 1 милион сега гоним 70 и до октомври/ноември като нищо ще си отидем където ни е мястото - в top5 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 Към днешна дата бройката заболели на 100 000 у нас падна и в момента е 40,9. Падне ли под 40 някои държави ще ни извадят от рисковият списък. Не че ми остана много оптимизъм, ама има някакъв шанс. 8 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега