ДиянаВ Публикувано: 11 декември, 2024 Публикувано: 11 декември, 2024 преди 1 минута , Lindt каза: Аз в Италия си позволявам доста неща, но французите след като през 2019 ми изхвърлиха меките сирена и плакахме заедно, много внимавам. Разказвах на един френски колега на Жижо, беше дошъл тук със специална селекция сирена от района си и той каза, че би крещял много силно, а не плакал, само ако посегнат. Мога да опитам неговата стратегия другия път като искат да ми вземат нещо Това лято донесох от Париж меко сирене - Бри в ръчен багаж. Едното, което подарих на Аржентинката, даже и понамирисваше😃 2 1 5
Lindt Публикувано: 11 декември, 2024 Публикувано: 11 декември, 2024 преди 1 минута , ДиянаВ каза: Това лято донесох от Париж меко сирене - Бри в ръчен багаж. Едното, което подарих на Аржентинката, даже и понамирисваше😃 Завиждам! 4
iMari Публикувано: 11 декември, 2024 Публикувано: 11 декември, 2024 Като сме тръгнали да се оплакваме - на мен винаги ми е било мъчно, че не мога да си взема зряла чиримоя от Испания. Зелена не става, защото никога не узрява достатъчно добре на нашите ширини. А тук, дори и да я открия някъде също е зелена и пак същия проблем. Към тази драма сега прибавям и това, че не успях да пробвам достатъчно от 118те вида турон. Тези, които пробвах не ме впечатлиха, но това е само защото не пробвах достатъчно, сигурна съм. 🤣 Относно злините и конспирациите срещу нашия клет народ, не всичко е толкова черно. Например цените на Zara в България са 10+20% по-ниски отколкото в останалия ЕС. Което е някаква компенсация, 'се пак. 🙂 7 2
ДиянаВ Публикувано: 11 декември, 2024 Публикувано: 11 декември, 2024 преди 2 часа, iMari каза: Например цените на Zara в България са 10+20% по-ниски отколкото в останалия ЕС. Което е някаква компенсация, 'се пак. 🙂 Аз се раздадох в Alvaro Moreno с много прилични цени и интересно предлагане. , Съдейки по хората преди обяд и опустошението, което видях следобед в Кордоба, не съм била само аз🙈. Взех на съпруга разни неща за коледен подарък от там и от магазина в Гранада, където беше по-цивилизовано и заредено. За себе си също взех една грейка след инцидент, който баш си е за оплакване, но по-нататък ще ви разсмея с него🤪. Иначе магазинът е само за мъжки стоки, но кой в България, още повече в Русе, я знае тази марка, а и къде другаде ще ми пасне xs номер😄 В онзи край на Испания пиех кафе за 1.20-1.40, най-скъпо 1.60€. Днес в Русе на едно не кой знае колко претенциозно барче ме шокираха с цена 3.99 лв. Ужас…, кога пак е поскъпнало? 7
Anna Kalinovska Публикувано: 23 декември, 2024 Публикувано: 23 декември, 2024 На 11.12.2024 г. в 18:36, ДиянаВ каза: Днес в Русе на едно не кой знае колко претенциозно барче ме шокираха с цена 3.99 лв. Русе е европейски град.. Кафето на месеца при Дъбов от 2 години е 3,50 лв, превъзходно, 100% арабика, в приятна обстановка. Само там пия извън дома, вече имат 5 обекта в София, главно в центъра. На снимката е в Дианабад, в моя квартал откриха специално заради мен 😝 8
neuromancer Публикувано: 23 декември, 2024 Публикувано: 23 декември, 2024 Не се сещам къде да пиша, но да се внимава с тия куфарчета със свалящи се колелца, явно много лесно падат... Бях с такива, мислех само ръчен да са, ама казаха, че полета бил пълен, да чекираме безплатно, пък и АТР-72 беше самолета, няма много място и го чекирах. Излезе без едно колело, а агентката каза, че много лесно падат и жалби за паднали колела не приемат (това с Azul). Обаче извади един кашон с колелца, намерени из самолетите и си избрах едно дето да става, та се оправих поне финансово. Нервите, дето жената ме изкара виновен са си за мен де... Предупреждавам, защото изобщо не ми беше хрумвало, че може да има проблем. 10
Coo Публикувано: 4 януари Публикувано: 4 януари Убих маса време да наместя разни неща за 2025-та. А половинката ми за пореден ден седи и играе на колички с детето вместо да ги види тези работи и да пазаруваме. Накрая ще си купя за мен нещо, което на мен ми харесва наистина (нито едно от предложенията и задължително adult only), а той да си пътува детето където и когато иска. 💥 2 1
oli_mali Публикувано: 4 януари Публикувано: 4 януари преди 54 минути , Coo каза: Убих маса време да наместя разни неща за 2025-та. А половинката ми за пореден ден седи и играе на колички с детето вместо да ги види тези работи и да пазаруваме. Накрая ще си купя за мен нещо, което на мен ми харесва наистина (нито едно от предложенията и задължително adult only), а той да си пътува детето където и когато иска. 💥 Уффф, що ли ми е толкова познато това... и аз бях така преди години и хвърлях хиляди предложения за къси, дълги пътувания, уикенди в Европа, уикенди в БГ, морета а у , и накрая все нямаше внимание и повечето си оставаха само идеи. Е, писна ми и сега завъртях нещата. Винаги имам последните две думи "Да, скъпа!", но предложението трябва да дойде от нейна страна като предварително сме поставили някакви ориентировъчни критерии. След като дестинацията е ясна, помагам с детайлите... И те така, сега и аз си играя на кукли, барбита, монополи и какво ли не, а жената цъка ли цъка, ама като има претенции и капризи така ще е. И честно казано не се оплаквам, просто виж дали и при вас не е такъв случая. Иначе съм сигурен, че знаеш как и кога да привлечеш мъжкото внимание 🙃 2
chandni Публикувано: 4 януари Публикувано: 4 януари Преди 1 час, Coo каза: Убих маса време да наместя разни неща за 2025-та. А половинката ми за пореден ден седи и играе И мъжът ми напоследък все по-рядко се ангажира с организирането на пътувания, но аз го отдавам на тежките работни часове. За сметка на това моето вдъхновение за пътешествия е несломимо и на драго сърце поемам голяма част от подготовката. Измислям дестинации, подхвърлям няколко пъти предложенията си и усетя ли положителна нагласа - действам. Ако не - насочвам вниманието в друга посока и все някъде имам успех. Не ми пречи, че ще прекарам часове наред в ровене и наместване на програми, тъкмо обратното - доставя ми удоволствие. 8
Coo Публикувано: 4 януари Публикувано: 4 януари преди 25 минути , oli_mali каза: Уффф, що ли ми е толкова познато това... и аз бях така преди години и хвърлях хиляди предложения за къси, дълги пътувания, уикенди в Европа, уикенди в БГ, морета а у , и накрая все нямаше внимание и повечето си оставаха само идеи. Е, писна ми и сега завъртях нещата. Винаги имам последните две думи "Да, скъпа!", но предложението трябва да дойде от нейна страна като предварително сме поставили някакви ориентировъчни критерии. След като дестинацията е ясна, помагам с детайлите... И те така, сега и аз си играя на кукли, барбита, монополи и какво ли не, а жената цъка ли цъка, ама като има претенции и капризи така ще е. И честно казано не се оплаквам, просто виж дали и при вас не е такъв случая. Иначе съм сигурен, че знаеш как и кога да привлечеш мъжкото внимание 🙃 Миналата година той взе само тъпи ол инклузиви и аквапаркове щот така е най-лесно в последния момент... Преди без планове ние често пътувахме от днес за утре, а с планове гледахме да пътуваме извън Великден, пика на ваканции и подобни струпвания. За съжаление с училището вече е сложно и трябва да се планира стратегически и от рано. Познай как вече сме изгърмели половината дни по семейни причини само за 3 месеца... 😞 преди 1 минута , chandni каза: И мъжът ми напоследък все по-рядко се ангажира с организирането на пътувания, но аз го отдавам на тежките работни часове. За сметка на това моето вдъхновение за пътешествия е несломимо и на драго сърце поемам голяма част от подготовката. Измислям дестинации, подхвърлям няколко пъти предложенията си и усетя ли положителна нагласа - действам. Ако не - насочвам вниманието в друга посока и все някъде имам успех. Не ми пречи, че ще прекарам часове наред в ровене и наместване на програми, тъкмо обратното - доставя ми удоволствие. Аз преди се кефех, но откакто имам дете, всяко планиране ми носи болка и страдание на къде съм се запътила, а за какво и къде можеше да ги похарча тези пари вместо това 🙂 🙂 🙂 Мен ме влекат места, които за детето са скучни или неподходящи на този етап. Свалбард през юли гледах, обаче то не е такова дете и ще иска да се кисне в морска вода с 25 градуса, а не да си пробва ботушите на 5С...Това го знам след един нощен трансфер на друго студено място и повече детски травми засега не искам да му правя. Та така... Оплаках се. Олекна ми. Захващам се да препращам линковете на баща му 🥲 2 1
chandni Публикувано: 4 януари Публикувано: 4 януари преди 1 минута , Coo каза: Миналата година той взе само тъпи ол инклузиви и аквапаркове щот така е най-лесно в последния момент... Преди без планове ние често пътувахме от днес за утре, а с планове гледахме да пътуваме извън Великден, пика на ваканции и подобни струпвания. За съжаление с училището вече е сложно и трябва да се планира стратегически и от рано. Познай как вече сме изгърмели половината дни по семейни причини само за 3 месеца... 😞 Аз преди се кефех, но откакто имам дете, всяко планиране ми носи болка и страдание на къде съм се запътила, а за какво и къде можеше да ги похарча тези пари вместо това 🙂 🙂 🙂 Мен ме влекат места, които за детето са скучни или неподходящи на този етап. Свалбард през юли гледах, обаче то не е такова дете и ще иска да се кисне в морска вода с 25 градуса, а не да си пробва ботушите на 5С...Това го знам след един нощен трансфер на друго студено място и повече детски травми засега не искам да му правя. Та така... Оплаках се. Олекна ми. Захващам се да препращам линковете на баща му 🥲 Всичко с времето си ... И тези терзания ще минат. 😉 5
VeniVidiVici Публикувано: Неделя в 05:45 Публикувано: Неделя в 05:45 Най-накрая в Лондон. Тази почивка ще я помня цял живот. В такива приключения се вкарах. Полицията в Маспаломас ме познават, защото по три пъти на ден някои викаше полиция заради мен. Последно на Станстед аз имах привилегията да слезна първи и да се запозная с местната полиция. Не ме слуша главата! 4 3 2
bad kid Публикувано: Неделя в 06:57 Публикувано: Неделя в 06:57 Преди 1 час, VeniVidiVici каза: Най-накрая в Лондон. Тази почивка ще я помня цял живот. В такива приключения се вкарах. Полицията в Маспаломас ме познават, защото по три пъти на ден някои викаше полиция заради мен. Последно на Станстед аз имах привилегията да слезна първи и да се запозная с местната полиция. Не ме слуша главата! И конкуренцията си я бива. 2 17
VeniVidiVici Публикувано: Неделя в 07:10 Публикувано: Неделя в 07:10 При мен цялата история се разви за 3,50 евро. Първият път изпуснах полета по собствено желание, а вторият път нямах 3,50 евро кеш за автобуса за летището в Лас Палмас. Бивш съквартирант ми купи билет за събота за 60 паунда и три дни на летището спах. Поисках от един просяк 3,50, за автобуса. Разбрахме се с жестове и човека ми даде. Прегърнах го и плакахме заедно. 2
VeniVidiVici Публикувано: Неделя в 07:54 Публикувано: Неделя в 07:54 преди 54 минути , bad kid каза: И конкуренцията си я бива. На заминаващи на летището в Грана Канария един полицай няма. Трябва да им вдигнеш скандал, за да дойде полиция от приземния етаж. 1
VeniVidiVici Публикувано: Неделя в 09:15 Публикувано: Неделя в 09:15 Телефона ми изчезна, дава свободно и вероятно е в пералнята. Та умрял от глад не от липса на пари, а от отва че имам 4 кредитни карти и не им помня пин. Реших да вдигна скандал в самолета и пред мен имаше рускоговорящи шумни младежи. А те даже ме съвудиха, защото бях сам на реда и спях. Стюардесата каза да се преместя и там пък бебе плаче. Казах на майката да го прегърне хубаво, а не да го държи като чувал с картофи. Дойден стюардесата и ми държи тон, посегнах да й видя името и тя си скри баджа. Казах й, че всяка компания изисква служителите да носят бадж при клиентско обслувжане. Тя отиде отзад и аз с телефона ги снимках, а те си криеха лицата. По номер на полет може да се разберат членовете на екипажа. Написах на една случайна визитка ''No worries. Just sandwich and cola zero., отидох и й дадох. Попита ме за карта, казах че имам но е празна. Дойдоха, плащам аз и издаде същия звук както друг път. После пак за нещо дойдоха и й казах да извика полиция и им намигнах няколко пъти. Едната каза 'He is joking''. На кацане дойде тя ме изведе отвън при полицията и ме разпитват какво е станало. Поиска да ми снима билета и и аз й позволих. На полицаите си дадох адреса и телефона. Питат ме дали ползвам наркотици. Отговорих, че 4 дни съм на улицата. А къде отиваш сега. Вкъщи и си имам ойстер да се прибера. Най ми е болно че ме изкарват наркоман. дори племенника ми написа.''Изтрии ми телефона и забрави за мен. Наркотиците не прощават''. 1 6 1
VeniVidiVici Публикувано: Неделя в 11:55 Публикувано: Неделя в 11:55 Телефона дава свободно, но не е в къщата. Вероятно съм го забравил в автобус на National Express. Купих си предплатена карта и тръгвам да го издирвам. Полицията каза, че Ryanair са ме баннали форевър, но аз си мисля, че момичето им каза, че е шега, защото не пожелаха да видят снимките. Когато дойде да ми даде сандвича, момочето каза''Im gona pay you''. На полицая му казах, че ще уведомя и BBC, а той каза, че нямало да обърнат внимание.
neuromancer Публикувано: Неделя в 12:42 Публикувано: Неделя в 12:42 Виж там find my device на Гугъл или съответното нещо на Епъл, работи, поне докато имаш батерия на телефона Така си намерих телефона в училището на децата преди време
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега