Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

... че иначе бедния бг народ е превзел всички спа хотели за уикенда. Един път да реша да заведа децата, че ги бях зарязала цяла седмица, и на поне 10!!! Хотела ударих на камък! Някои от тях са на суоер изчанчени места и пак са пълни! Други са неоправдано скъпи и ПАК пълни. Или всички са полудели по тъпия американски празник, или вие, да, вие,Софиянци, сте превзели Родината!!! Сега се задоволих с едно селце на гъза на географията,макар и в Родопите и ако има само баби в хотела, ще ви пратя вас. по дяволите.

Редактирано от luba_rizova
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Много се дразня, че по летищата все по-трудно се намира кафе в нормална чаша. Не обичам да пия от хартиени или пластмасови чаши.

Споделям твоето мнение, но за жалост ще трябва да се примирим, явно.

Връзка към коментар

Ауууу, аз пък тутакси успях да загубя калъфа на новия си фотоапарат :((((

От зеене и зяпане,сакън, да не изпусна нещо.:((

Добре че сме още тука, та отърчах на магазина и се примолих за ново оригинално и те ми дадоха.:)))

Оплакването е с хепи енд. :))

• Харесвам 4
Връзка към коментар

... че иначе бедния бг народ е превзел всички спа хотели за уикенда. Един път да реша да заведа децата, че ги бях зарязала цяла седмица, и на поне 10!!! Хотела ударих на камък! Някои от тях са на суоер изчанчени места и пак са пълни! Други са неоправдано скъпи и ПАК пълни. Или всички са полудели по тъпия американски празник, или вие, да, вие,Софиянци, сте превзели Родината!!! Сега се задоволих с едно селце на гъза на географията,макар и в Родопите и ако има само баби в хотела, ще ви пратя вас. по дяволите.

Понеделник 02,11,2015 е почивен ден за децата - затова са пълни хотелите. Всеки предпочита малките терминатори да се омаломощят с топла вода пред алтернативата 3 дни да вилнеят вкъщи и да трябва да прави основен ремонт после. Така е с хотелите по всички неучебни дни, дълги уикенди и ваканции...

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Усещам напоследък напъни на завист, когато се зачитам в скитания на авери по мечтани дестинации, които не мога и да ги помисля - а това изобщо не ми харесва. Не съм аз... Някой да ме ритне, моля - ама силно! :)

Връзка към коментар

Не искам да се оплаквам, а искам да изразя възмущението си. Ето какво видях днес във Фейсбук:

post-145-0-55037200-1446664978.png

Не мога да разбера какво значи това " Въпреки, че е българин" ?!?!?

Ние какви сме? Нещо по-ниско от останалите ли, че да се изненадваме с това че един работещ българин е постигнал нещо?

Баси простотията журналистическа!!! :angry: :angry: :angry:

Редактирано от Костов
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Ако си гледал интервюто, ще знаеш. Той обяснява, че е проблемно да станеш полицай ако не си роден в Щатите.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Хайде и аз да се оплача - преди малко ми откраднаха слънчевите очила от Аква парка на остров Сентоса в Сингапур -при уж нулевата престъпност. Оплаках се уж и да съм чакала да ми се обадят....., а какво да правя без слънчеви очила до края на пътуването не знам ....Пълно безобразие - ще съм ослепяла до сбирката :-)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

уф, за пръв път от доста време нямам билет за следваща дестинация... а за още по-голямо съжаление нямам и яснота кога ще имам време да мръдна нанякъде, т.е. не мога и да си пазарувам... те на това му се вика изпаднал магеланец :(

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Хайде и аз да се оплача - преди малко ми откраднаха слънчевите очила от Аква парка на остров Сентоса в Сингапур -при уж нулевата престъпност. Оплаках се уж и да съм чакала да ми се обадят....., а какво да правя без слънчеви очила до края на пътуването не знам ....Пълно безобразие - ще съм ослепяла до сбирката :-)

Погледни го от добрата му страна . Имаш повод да си купиш сингапурски очила.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

уф, за пръв път от доста време нямам билет за следваща дестинация... а за още по-голямо съжаление нямам и яснота кога ще имам време да мръдна нанякъде, т.е. не мога и да си пазарувам... те на това му се вика изпаднал магеланец :(

Същата криза изживявах и аз по едно време. Ама после нещата си идват на мястото. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз така, но после изведнъж ще ти се съберат няколко пътешествия едно след друго ;) Междувременно можеж да отскочиш някъде наблизо около района, където живееш да се разходиш сред природата и да се насладиш на есенната романтика ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

+2  :rolleyes: Може да си основем клуб на изпадналите магеланци.  

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Някой от форума каза или четох нещо за тамошната престъпност, но беше нещо от сорта, че има само 5% престъпност, но това си е все пак наличие на престъпност" ...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.