Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 23 минути , iMari каза:

Не мога да разбера, защо се осъжда това, че някой се е обидил, вместо профанската реакция да се подиграваш, чрез весело човече. Още повече, че няколко пъти през годините беше уточнено, че това е против правилата на форума и тези, които си го позволяваха оставаха без право на реакции. Заради тях е махната реакцията, а не заради тези, които са се обидили!

Извинявай, ама мненията на някои обидили и се от нещастното емотиконче и на други последни инстанции от двете страни на спора са много по-пренебрежителни и неуважителни към други потребители от употребата му. Ама не съм чул някой да иска да ги зачеркнем.

• Харесвам 6
Публикувано:
Преди 1 час, stanimir каза:

Аз също съм против модераторите да си пият питието с кеф ,  докато ние пием с отвращение , но ако темата остане затворена завинаги не бих имал нищо против.  

Махането на някакво емотиконче , щото евентуално някой можел да се обиди е нелепо. Напомня ми за разни безумни политкоректни правила обземащи света в последните години.

И понеже е ясно,  че това е насочено към мен и вече ми писна от теб, сега ще те докладвам, да видя какво ще се случи. @Mary, видя ли, че и без имотиконче става?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Duke каза:

Само ще помоля, еднолично взети административни принудителни мерки, да не се обясняват в множествено число с назидателен тон, че силно ми напомнят едни отминали времена, а съм крайно чувствителен към подобни препратки... 😉

Надявам се ще бъда разбран правилно! Не целя да разпалвам излишни спорове, но искрено вярвам, че времената на произволен административен контрол заради които бях спрял да пиша в този форум са безвъзвратно отминали...

Еднолично взети мерки тук няма.

Произволен административен контрол също няма.

Единствено ни се иска да имаме нормални отношения тук, които май позагубихме напоследък. 

• Харесвам 8
  • Браво 3
Публикувано:
преди 22 минути , slujitel каза:

И понеже е ясно,  че това е насочено към мен и вече ми писна от теб, сега ще те докладвам, да видя какво ще се случи. @Mary, видя ли, че и без имотиконче става?

Към теб ли било? 

Ами аз бих се замислил какво пиша на твое място и дали мненията ми не засягат тоя или оня, вместо да се стига до разжалването на нещастно емотиконче, което да бъде изкупителна жертва.

Много насериозно се взимате.

• Харесвам 7
  • Браво 1
Публикувано:
преди 1 минута , Zaro каза:

Към теб ли било? 

Ами аз бих се замислил какво пиша на твое място и дали мненията ми не засягат тоя или оня, вместо да се стига до разжалването на нещастно емотиконче, което да бъде изкупителна жертва.

Много насериозно се взимате.

Това същото мога да го кажа и за теб, както и за много други от пишещите тук. И не само аз мога да го кажа, а и доста други.

Публикувано:
преди 59 минути , Брани каза:

Станах тази сутрин и го осъзнах и затова искам да се оплача: отива си лятото, идва есента ...

Нееее.Все още е лято

C03F127F-15A7-4E99-98E8-A8A4740F4519.jpeg

Айде малко по-спокойно я карайте.

Ямас!

• Харесвам 14
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Публикувано:
преди 13 минути , slujitel каза:

Това същото мога да го кажа и за теб, както и за много други от пишещите тук. И не само аз мога да го кажа, а и доста други.

Ама аз не протестирам, че някой ме е обидил и не си го изкарвам на нещастното емотиконче, което хлипа в някой ъгъл.

• Харесвам 3
Публикувано:
В момента, Zaro каза:

Ама аз не протестирам, че някой ме е обидил и не си го изкарвам на нещастното емотиконче, което хлипа в някой ъгъл.

И аз не протестирах, но вече реших да постъпя като някои други.

Публикувано:

Емо, яд ги е , че не са на плажа :)))

Я да ви припомня една детска песенчица:

Все за нещо ще намери
ня#КОЙда се начумери:
ту му млякото горещо,
ту пък друго нещо.

И задето ня#KОЙ в къщи
често тъй се мръщи -
Николинка, Ваньо, Митко
викат му сърдитко.

• Харесвам 12
  • Браво 3
Публикувано:
преди 1 час, Брани каза:

Станах тази сутрин и го осъзнах и затова искам да се оплача: отива си лятото, идва есента ...

А колко ни трябва и тъжно човече...

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 47 минути , slujitel каза:

И аз не протестирах, но вече реших да постъпя като някои други.

Не знам кои да другите, но нерядко мненията ти са неоправдано остри без да са провокирани от нещо.

Искам си емотикончетоооооо.

Хау!

• Харесвам 8
  • Браво 1
Публикувано:

Абе хора, какво ви става?Недейте така, моля!

Има една граница, която не бива да се преминава, ако искаме да се уважаваме/самоуважаваме. И без това, си отидоха толкова качествени и полезни пътешественици от това прекрасно място:((
Май,  трябва целият форум да се заключи,  за определено време.

Дайте, да си сипем по две / едно ще е малко/ , за да се успокоим и да кажем Наздраве:)🍹🍾🍾🍹

• Харесвам 13
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Публикувано:
преди 14 минути , AlexandraKo каза:

Дайте, да си сипем по две / едно ще е малко/ , за да се успокоим и да кажем Наздраве:)🍹🍾🍾

Ми аз се алкохолизирах вече. Сипвам си едно заради един, второ заради друг. Накрая аз имам махмурлук, а на тях нищо им няма и продължават с нови сили. Ей, снощи пак с едно вино, трябва да е било развалено нещо, особено вторият литър.

• Харесвам 6
  • Шок 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 5 минути , Zaro каза:

Ми аз се алкохолизирах вече. Сипвам си едно заради един, второ заради друг. Накрая аз имам махмурлук, а на тях нищо им няма и продължават с нови сили. Ей, снощи пак с едно вино, трябва да е било развалено нещо, особено вторият литър.

Това вече си е оплакване по учебник, ако може повече такива, че нещата наистина излязаоха извън контрол в последните дни 

• Харесвам 4
Публикувано:

Не разбирам какво предизвика този изблик ,но само ще кажа че и в детската градина никой не иска да си играе със сърдитите деца.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 5 часа, Mary каза:

Еднолично взети мерки тук няма.

Произволен административен контрол също няма.

Единствено ни се иска да имаме нормални отношения тук, които май позагубихме напоследък. 

Напълно съм съгласен, наздраве!

20210822_164637.jpg

• Харесвам 7
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 30 минути , но нейм каза:

А кой е този плаж? Че много ми харесва!

Paralia Ofriniou

Kasta beach bar

Най-близкият плаж от София-280км.

• Харесвам 5
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 35 минути , Lyubina каза:

Е, щом сте казали "наздраве", да е "Наздраве", с малко миди и бяло вино. 😊

IMG-d97dbf8e3183c88aaf1b5839f31132b0-V.jpg

Наздраве!

А къде е виното?🍾

• Харесвам 2
Публикувано:

Много обичам Приморско. Основно заради Беглик Таш-мога да си седя по камънаците цял ден или да следвам мравешките пътечки...Обаче тази година голям проблем-страаашно много хора, ама като казвам много-в пъти повече от изминалите няколко години. И май тази ще ни е последната... 

И рязко ми се ходи на бунгала вече-да са близко до морето, да са реновирани наскоро и най-вече да допускат домашни любимци 🙂 

Приемам всякакви идеи за  северното черноморие 🙂

Публикувано:
преди 8 часа, Стоянка каза:

И рязко ми се ходи на бунгала вече-да са близко до морето, да са реновирани наскоро и най-вече да допускат домашни любимци 🙂 

Приемам всякакви идеи за  северното черноморие 🙂

Камчия

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 20 часа, Zaro каза:

Извинявай, ама мненията на някои обидили и се от нещастното емотиконче.. .

Именно! 

Никой не трие или докладва обидни, унижаващи, подигравателни, саркастични мнения, но на някой му пречи... емотиконката??? И махнахме нея? Усмихнатото човече било профанско, уффф. Аз се чудех кой е този Господ, който да се обиди от усмихнато човече, ма се сетих (от отбор черешка е, фръц) и даже се сетих за поста, който е провокирал жалването пред модераторите. Както и да е, моля, за анкета, да има или не усмихнато човече, поне да измерим настроенията. В края на краищата то станахме като ЕК, да забраним хумора, щото някой се е взел насериозно и се обижда. Като махнем реакциите, не променяме нищо. 

@AlexandraKo, аз помня твоя случай с емотиконката, която беше объркала, ама то е съвсeм друго, онова беше открито и си беше ясно, че е грешка. 

По темата, оплаквам се, че ваканцията свършва след 20 дни и това е трагедия. 

П. С. Бих препоръчала на юг Къмпинг Китен - има няколко чисто нови хубави бунгала, отделно Робинзон, което е супер, и е самичко, и е буквално на пясъка, ама... на юг е. Ети снимчици, втората е отпред бунгалото. 

IMG_20190901_092023.jpg

IMG_20190831_092651.jpg

IMG_20190901_072026.jpg

• Харесвам 12
  • Благодаря 1
  • Браво 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.