Lyubina Публикувано: 23 август, 2021 Публикувано: 23 август, 2021 В този дух, и моята ваканция за тази година свърши. Оплаквам се, искрено. От утре... Лудница. И пак се започва идиотията с home-office. Ще има искам - не искам. А при мен е почти безсмислено, защото 80% от колегите ми или са ваксинирани, или го преболедуваха. 4 1
iMari Публикувано: 23 август, 2021 Публикувано: 23 август, 2021 преди 36 минути , luba_rizova каза: Никой не трие или докладва обидни, унижаващи, подигравателни, саркастични мнения, но на някой му пречи... емотиконката??? Ама вижте, ние не сме някакви деца-идиотчета, с които модераторите да се занимават по цял ден, като ни озаптяват. Махната реакция е точно с цел да се замислим до къде си докарахме отношенията и атмосферата във форума. И вместо да се смирим и извиним, ако трябва, ние пак се надприказваме. Продължавам да недоумявам как се заобикаля същината на проблема. Напомням, че хора напускаха форума заради строг модераторски контрол преди, сега го правят заради липсата на такъв. Ако тръгнат да трият мнения пак ще се вдигне вой. Ама не можем вечно да се сърдим на модераторите. Може би изчезването на емотиконката е деликатно мигащата червена лампичка, която трябва да ни го напомни. 5 1 1
Тони Публикувано: 23 август, 2021 Публикувано: 23 август, 2021 преди 13 минути , iMari каза: Ама вижте, ние не сме някакви деца-идиотчета Говори за себе си...🤣🤣 Ден 204 в локдаун от началото на пандемията...Ама пък какви дъги, а? 15 3
luba_rizova Публикувано: 23 август, 2021 Публикувано: 23 август, 2021 Мари, сори, ама какъв трябва да си, че да следиш кой и как ти е реагирал на "уникалното и неповторимо" мнение, пък и да се сърдиш на реакциите. Човек трябва да има поне малко чувство за хумор и да не се взема твърде сериозно. Да стъпим малко на земята накрая. Не е за това темата, де, няма смисъл от спор. 10 2
iMari Публикувано: 23 август, 2021 Публикувано: 23 август, 2021 преди 7 минути , luba_rizova каза: Мари, сори, ама какъв трябва да си, че да следиш кой и как ти е реагирал на "уникалното и неповторимо" мнение, пък и да се сърдиш на реакциите. Човек трябва да има поне малко чувство за хумор и да не се взема твърде сериозно. Да стъпим малко на земята накрая. Не е за това темата, де, няма смисъл от спор. Пак не ме разбра! На мен никой не ми е реагирал по обиден начин, нито някога съм докладвала за каквото и да е. Но въпреки това ми е направило впечатление колко честа стана злоупотребата с иконката. Хубаво е да сме над нещата, но не за сметка на някой друг! Явно скоро няма да ни върнат емотикончето.🙄 4
funny Публикувано: 23 август, 2021 Публикувано: 23 август, 2021 Оплаквам се , че пак е понеделник И се оплаквам, че темата в която се водеха споровете е затворена и сега се водят навсякъде ! А колкото да оплакванията до модераторите кой как е реагирал на мнение или не се е съгласил с такова ..... ами интересно ми е в реалния живот на тези хора има ли модератори които да водят битките вместо тях и да "трият', "забраняват" на отсрещната страна да е несъгласна с тях или да не им реагира "по неправилния начин" на мнението 10
Брани Публикувано: 23 август, 2021 Публикувано: 23 август, 2021 Аз искам да се оплача от себе си. Сега като видях @Lyubina и се сетих, че на сбирката в Маймунарника по едно време седеше срещу мен, а аз не я познах :( Извинявам се, че съм такава блейка :) 3
ДиянаВ Публикувано: 23 август, 2021 Публикувано: 23 август, 2021 Ау, пак пътуват немскоговорящите пенсионери. Щъкат из града едни такива усмихнати, сигурно с фалшиви усмивки. И на безшумни кораби пътуват, не ги е срам!😜 6 2
Брани Публикувано: 23 август, 2021 Публикувано: 23 август, 2021 преди 46 минути , ДиянаВ каза: Ау, пак пътуват немскоговорящите пенсионери. Щъкат из града едни такива усмихнати, сигурно с фалшиви усмивки. И на безшумни кораби пътуват, не ги е срам!😜 Иска ми се някой ден и нашите пенсионери масово да пътуват така. 16
Duke Публикувано: 23 август, 2021 Публикувано: 23 август, 2021 преди 13 минути , Брани каза: Иска ми се някой ден и нашите пенсионери масово да пътуват така. Омеквате, др. Брани, о-мек-ва-те! 😛 По отношение на оплакващите се на модератори за щяло и нещяло бих казал, че и на времето имаше подобни малки човечета, които редовно докладваха на едни други малки човечета за изречени думи от хората. Тоест, който си е малко човече, завинаги си остава малко човече... 😉 9
Брани Публикувано: 23 август, 2021 Публикувано: 23 август, 2021 преди 9 минути , Duke каза: Омеквате, др. Брани, о-мек-ва-те! 😛 По отношение на оплакващите се на модератори за щяло и нещяло бих казал, че и на времето имаше подобни малки човечета, които редовно докладваха на едни други малки човечета за изречени думи от хората. Тоест, който си е малко човече, завинаги си остава малко човече... 😉 Понякога и човек от желязо усеща, че има сърце. Ето примерно аз сега, последно ми се беше случило миналата година, май през март се падна ... 2 1
AlexandraKo Публикувано: 23 август, 2021 Автор Публикувано: 23 август, 2021 Преди 1 час, Брани каза: Аз искам да се оплача от себе си. Сега като видях @Lyubina и се сетих, че на сбирката в Маймунарника по едно време седеше срещу мен, а аз не я познах 😞 Извинявам се, че съм такава блейка 🙂 " Ах, какъв постъпък чер..." Как можа, да не познаеш, тази слънчева дама? 2 1
Lyubina Публикувано: 23 август, 2021 Публикувано: 23 август, 2021 Нали няма да се обидите на усмивката ми, @AlexandraKo, 😉 @Брани, запазвам си правото за следващия път. Аз затова казах в другата те, че не стигна времето да се видим със всички, но да сме здрави, пак ще има срещи. 1 1
AlexandraKo Публикувано: 23 август, 2021 Автор Публикувано: 23 август, 2021 преди 2 часа, Lyubina каза: Нали няма да се обидите на усмивката ми, @AlexandraKo, 😉 @Брани, запазвам си правото за следващия път. Аз затова казах в другата те, че не стигна времето да се видим със всички, но да сме здрави, пак ще има срещи. Ти пък, нали до сега ревем, че няма усмихнато човече, ето ни една усмивка!:)))Радваме ти се! 2
Alexander Публикувано: 24 август, 2021 Публикувано: 24 август, 2021 Не знам дали не бях се оплаквал назад за същото, не го намерих при проверка. В Испания е задача с повишена трудност да се стигне до КАТ. Правилата от години са, да се вземе час през сайта им, за каквото и да става дума. Това е първата стъпка. Преди години след няколко опита ставаше, но сега положението е трагично. Предния път пробвах дни наред докато успея да взема час, но сега е напълно невъзможно . Пробвам дни наред, като всеки път изкарва съобщение, че имат прекалено много заявки към страницата или няма часове и да пробвам пак по-късно и в двата случая. Обаче вече има и нова екстра, като се пробвах 7-8 пъти в рамките на 10 мин, направо ме блокира и ми дава грешка, че съм минал лимита от заявки към страница им.. след няколко часа мога да пробвам отново и пак се стига до същото положение. Абсолютно затворен кръг, хората реват, че със седмици не могат да вземат час, какво остава да свършат нещо. У нас дори да загубя половин ден, ще стане работа, а там може да се загубят много дни и седмици. Разбира се се сещате какво е официалното оправданието, били в намален състав заради К...Д Има телефон 060, който не може да се избере от чужбина, изкарали са номер специално за набиране от чужбина, но и той не работи. С две думи това е положението, ако не ти харесва се оплачи на арменския поп. 6 1
Lyubina Публикувано: 24 август, 2021 Публикувано: 24 август, 2021 преди 18 часа, AlexandraKo каза: Ти пък, нали до сега ревем, че няма усмихнато човече, ето ни една усмивка!:))) Аз пък го написах на шега, знаейки, че интелигентните хора никога няма да реагират негативно на закачка 😉 4
Брани Публикувано: 26 август, 2021 Публикувано: 26 август, 2021 Предлагам всички оплакващи се и обидени да попълват следния формуляр, за да е по-спретнато всичко! 1 2 22
AlexandraKo Публикувано: 26 август, 2021 Автор Публикувано: 26 август, 2021 преди 30 минути , Брани каза: Предлагам всички оплакващи се и обидени да попълват следния формуляр, за да е по-спретнато всичко! Отговор от Общината: Невалиден формуляр! Няма поле: ваксиниран/неваксиниран 2 11
ven62 Публикувано: 26 август, 2021 Публикувано: 26 август, 2021 преди 42 минути , Брани каза: Предлагам всички оплакващи се и обидени да попълват следния формуляр, за да е по-спретнато всичко! @Брани, ако позволиш само една доработка: Най-отдолу със ситни букви да пише - "Моля, обърнете за да прочетете резултата от Вашата жалба" А на гърба, вече с нормален шрифт: "Я си е.... м---ката" 9
Zaro Публикувано: 26 август, 2021 Публикувано: 26 август, 2021 Липсва и адресът, до който трябва да се подаде - pop@armenia.com 11
AlexandraKo Публикувано: 26 август, 2021 Автор Публикувано: 26 август, 2021 преди 28 минути , Zaro каза: Липсва и адресът, до който трябва да се подаде - pop@armenia.com @ZaroЗарооо, какви адреси, какви пет лева? Жалби се по-да-ват-са-мо-лич-но!:))))))))))))) 2
T.E.Lawrence Публикувано: 26 август, 2021 Публикувано: 26 август, 2021 преди 2 часа, Брани каза: Предлагам всички оплакващи се и обидени да попълват следния формуляр, за да е по-спретнато всичко! Много дълго, създава поле за спекулации и драми. 😄 Кратко, точно и ясно: 6 9
AlexandraKo Публикувано: 26 август, 2021 Автор Публикувано: 26 август, 2021 преди 1 час, T.E.Lawrence каза: Много дълго, създава поле за спекулации и драми. 😄 Кратко, точно и ясно: Дааа, ама на втората снимка, спира да се въртииии!:))😉 2
Брани Публикувано: 26 август, 2021 Публикувано: 26 август, 2021 преди 2 часа, T.E.Lawrence каза: Много дълго, създава поле за спекулации и драми. 😄 Кратко, точно и ясно: Не осъзнавате какви късметлии сте на вашата планета! 2 1 8 1
traveler Публикувано: 26 август, 2021 Публикувано: 26 август, 2021 преди 47 минути , Брани каза: Не осъзнавате какви късметлии сте на вашата планета! Вече ме е страх да реагирам с усмивка,не знам какво ще последва.😂 10
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега