Duke Публикувано: 11 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2022 преди 12 часа, Lindt каза: И сега освен да си взема розови и да търся розово яке, нямам други идеи. После питаш, защо все го оплаквам Жижо... 😞 1 8 Връзка към коментар
Sju Публикувано: 11 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2022 преди 16 часа, Lyubina каза: Пък аз съм убедена от години, че магазините (не виртуалните) предлагат само дрехи с размер XS, S. Както успокояващо казваше една приятелка: "Не, просто носиш най-популярния размер (напр. М) и той свършва първи." 😉 1 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 12 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2022 Аз да се оплача от Otelz, по точно от хотела в Истанбул. Резервация е от преди 5 месеца на доста по ниска цена от цената в момента. Отменена от хотела 5 дни преди датата на пристигане с причината проблеми в електрическа инсталация. Специално отидох до хотела на място да проверя. Хотела си работи нормално. Направих снимки и ги изпратих на Otelz, уж казаха, че ще санкционират хотела. 8 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2022 На 10.11.2022 г. в 19:58, chandni каза: И аз напоследък имам този проблем. Дрехите са свръх уголемени. Винаги поръчвам най-малките номера от модела и пристигат едни торби, две като мен ще влязат вътре. За оплакване е ако ти бяха малки, ако са ти големи не е баш 😁 По темата бях чел някъде, че нямало стандарти кой номер на какъв физически размер отговаря. И тъй като се оказало, че от чиста суета, ако имаме две еднакви като размер дрехи, хората предпочитат да купят по-малкия номер, това води до бавно уголемяване на размера на дрехите от един и същи номер. 2 Връзка към коментар
SpeeDemoN5 Публикувано: 12 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2022 преди 3 часа, Marisha каза: Аз да се оплача от Otelz, по точно от хотела в Истанбул. Резервация е от преди 5 месеца на доста по ниска цена от цената в момента. Отменена от хотела 5 дни преди датата на пристигане с причината проблеми в електрическа инсталация. Специално отидох до хотела на място да проверя. Хотела си работи нормално. Направих снимки и ги изпратих на Otelz, уж казаха, че ще санкционират хотела. Подобна история пак в Истанбул, ама на мен ми канселираха резервацията докато пътувах натам, защото уж не успели да си дръпнат парите. Чак като прочетох ревютата в гугъл видях че съм сигурно 20тия човек на който му се случва същото 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 12 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2022 преди 2 часа, neuromancer каза: За оплакване е ако ти бяха малки, ако са ти големи не е баш 😁 По темата бях чел някъде, че нямало стандарти кой номер на какъв физически размер отговаря. И тъй като се оказало, че от чиста суета, ако имаме две еднакви като размер дрехи, хората предпочитат да купят по-малкия номер, това води до бавно уголемяване на размера на дрехите от един и същи номер. За оплакване е, защото отделям няколко часа в ровене из сайтовете, надъхвам се, че ще си обновя гардероба и после оставам само с разочарованието от изгубеното време. 😟 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2022 аз още не мога да се престраша да купувам дрехи онлайн то проби, па връщане... в магазина все ще има нещо 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2022 аз купих някаква джаджа за премахване на лоша миризма от сифон (че не ми се разбива банята да сменям сифон), ама не работи по-точно работи, ама не пуска водата да излиза, според мен ми е малък сифона бих го върнал, ама съм го отворил, че и слагал в сифона, де да знам колко са придирчиви май ще го предложа на комшийката, че тя се оплакваше от подобно нещо, но e друг сифонa и там може и да свърши работа Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 12 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2022 преди 3 часа, SpeeDemoN5 каза: Подобна история пак в Истанбул, ама на мен ми канселираха резервацията докато пътувах натам, защото уж не успели да си дръпнат парите. Чак като прочетох ревютата в гугъл видях че съм сигурно 20тия човек на който му се случва същото Първо и на мен ми пратиха този номер с картата , но успях да потвърдя картата. Хотела е с много хубави ревюта, няма такива оплаквания. Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 12 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2022 И аз избягвам доколкото мога да купувам дрехи онлайн. Всяка дреха е с различна големина в зависимост от материя, модел и т.н. Дори и размера да ми е перфектен, може моделът да не ми стои добре, изобщо не меря ли нещо, много трудно става. Освен това не ми се занимава с връщане… Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 12 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2022 Преди 1 час, Травеолани каза: И аз избягвам доколкото мога да купувам дрехи онлайн. Аз купувам, но само неща, който вече имам. Купувам си винаги същият модел дънки. Не знам каква е икономическата логика, но с доставка и мито от САЩ ми излиза на половина спрямо бг магазините ... 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 12 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2022 Преди 1 час, Травеолани каза: И аз избягвам доколкото мога да купувам дрехи онлайн. Всяка дреха е с различна големина в зависимост от материя, модел и т.н. Дори и размера да ми е перфектен, може моделът да не ми стои добре, изобщо не меря ли нещо, много трудно става. Освен това не ми се занимава с връщане… Последните години пазаруваме дрехи и обувки (че и техника) основно онлайн. Аз съм от хората, които се отегчават от обикаляне по магазините. Предпочитам да поръчвам от дивана, отколкото да се мотая из десетки магазини. По-комфортно ми е да пробвам вкъщи и да имам няколко дни за размишление какво да задържа и какво да върна. Пазарувам от сайтове, при които връщането е уредено много лесно и е безплатно - куриер идва на адрес, звъни ми, излизам и предавам пакета. Отнема минути и не ме обременява. 6 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 13 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2022 преди 5 часа, chandni каза: Последните години пазаруваме дрехи и обувки (че и техника) основно онлайн. Аз съм от хората, които се отегчават от обикаляне по магазините. Предпочитам да поръчвам от дивана, отколкото да се мотая из десетки магазини. По-комфортно ми е да пробвам вкъщи и да имам няколко дни за размишление какво да задържа и какво да върна. Пазарувам от сайтове, при които връщането е уредено много лесно и е безплатно - куриер идва на адрес, звъни ми, излизам и предавам пакета. Отнема минути и не ме обременява. Аз от ковид насам също пазарувам основно онлайн и основно от Амазон. Аз също се отегчавам от обикаляне по магазини. Дрехи също съм поръчвала, но много рядко, поради описаните от мен причини в предния пост. Дрехи купувам 1-2 пъти в годината и имам два любими магазина и само от там. По-бързо ми е и меря, да няма изненади. Никога нищо не съм връщала от онлайн покупките и като не съм запозната ми се струва излишна разправия и със сигурност мен ще ме натовари 🙂. 4 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 13 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2022 Затова харесвам организацията на Zara и дъщерните и компании при пазаруване онлайн. Поръчваш онлайн, получаваш SMS кога поръчката ти е пристигнала в магазина. Може да пробваш на място, ако нещо не ти е Ок отиваш на касата и даваш заявка за възстановяване на сумата. Без да пакетираш наново, без да чакаш куриери. Парите са по картата за 1-3 дни. А може да замениш стоката за нещо друго веднага, сумата се приспада. Отделно, че си знам техните размери и рядко се случва да ме изненадат. Действително последните години размерите навсякъде като че ли са уголемени, но и модата е по-торбеста. About you също са много удобни за онлайн пазаруване. Въвеждаш мерки, килограми, възраст, тип фигура, как обичаш да носиш дрехите - по тялото или свободни. Веднъж като си въведеш размерите, когато тръгнеш да търсиш за определени модели ти два информация в проценти, че са подходящи за твоята фигура.Сравнително точно улучва размера, а и към някои артикули има банер, че размера е по-голям от стандартния. Пускат доста добри намаления през цялата година, предлагат от нисък до висок клас мода. Връщането е безплатно-звъниш на куриера да вземе пакета. Малко повече се мотаят с връщането по карта, може да отнеме 10тина дни. Има мода и за макси дами, майка ми си взима някакви неща и е доволна. 8 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 16 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2022 Втора седмица подред ми звънят разни сектанти да си говорим за Господ, ти му казваш "аз не съм вярваща", то си повтаря "той Христос и за вас умря" 🙄 1 8 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 16 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2022 преди 3 минути , darinamarinova каза: Втора седмица подред ми звънят разни сектанти Нахални и досадни. Отървах се от тях като им казах, че съм староверец и имаме бойна група , която се "грижи" за навлеци като тях. 8 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 16 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2022 преди 31 минути , darinamarinova каза: Втора седмица подред ми звънят разни сектанти да си говорим за Господ, ти му казваш "аз не съм вярваща", то си повтаря "той Христос и за вас умря" 🙄 Преди години майка ми като се опитваше да се оттърве от нахални продавачи на религиозна литература, един извади коз от ръкава, точно преди да му затръшне вратата: - Пиленцето веднъж каца на рамото и Вие искате да го направите на супа! 9 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 16 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2022 преди 4 часа, T.E.Lawrence каза: Преди години майка ми като се опитваше да се оттърве от нахални продавачи на религиозна литература, един извади коз от ръкава, точно преди да му затръшне вратата: - Пиленцето веднъж каца на рамото и Вие искате да го направите на супа! @T.E.Lawrence Миналата седмица имах повече време и й казах, че "вярвам в науката, хуманизма и нямам нужда от техния бог" и даде на заето, но вчера бях прекалено заета с нормална работа, за да говоря и директно довиждане 😄 навлизаме в опасни територии, но един клиент наскоро се оказа, че е антиваксър и ми каза, че ще се моли за мен, защото съм ваксинирана и аз му казах, че и аз за него също 😄 @дядо Пепи Прекалено детски ми е гласът, не звучи много обещаващо 😄 иначе бих ги заплашила 4 Връзка към коментар
venceremos Публикувано: 17 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2022 Явно пак са се активизирали, защото преди около месец в Борисовата градина едни корейци се приближиха и започнаха да ни обясняват за Майката Бог. Помислих, че са туристи и искат нещо да ги упътим, обаче не. Бяха си научили наизуст една реч на български, която не изслушахме дълго... Изглеждаха съвсем нормално иначе - две момичета и едно момче. Та да ги имате предвид. 2 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 19 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2022 пак аз се оплаквам, ама какво да направя.. Съобщиха по новините, че Бразилия преустановява издаването на паспорти заради липса на специалната хартия... Това за втори път се случва. И които са си платили, но още не са подали документите ще чакат неопределено. Паспорти на децата ми трябват, не за мен. Аз се помайвах с идеята "то какво толкова, плащаш си и готово", ама явно не било баш така. 6 4 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 21 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2022 В момента са се активирали телефонните измамници. Звънят на пенсионери да реват за пари и операции, а после звъни „полицай“ от Криминална полиция, който на книжовен български с много премерен и спокоен глас обяснява как ще ни помогнат, ще ни пратят патрулка и екип и да ги държим първите повече на телефона, защото разговорите се записват в полицията. Да им съдействаме, ако може, със залавянето на престъпниците. Обаждаха се вчера и днес на нашите (70+) и аз случайно се изявих като преговарящ с измамниците. После звънях на 112, истинска Криминална полиция, пратиха екип и писах обяснения одеве. Казаха, че има много случаи в момента... Обяснете на когото трябва, че полицията не иска съдействие, нито пари от никого.... 5 1 2 Връзка към коментар
Емилия Публикувано: 22 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2022 На 12.11.2022 г. в 15:49, neuromancer каза: аз още не мога да се престраша да купувам дрехи онлайн то проби, па връщане... в магазина все ще има нещо аз след години пазаруване предимно онлайн, преди 2 седмици се "престраших" да си купя обувки от физически магазин. За зла беда, не ги огледах добре в магазина и в къщи се оказа, че имат дефект. И се почна... - ходене до магазина за рекламация. Те не връщали пари. Да ги оставя и да чакам, шефът какво ще нареди - няколко разговора по телефона - ходене до магазина за избиране на други обувки, щото нали... пари не връщаме Извод - ще се придържам към онлайн пазаруване 🙂 7 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 23 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2022 Няма тема с оферти за Black Friday Връзка към коментар
funny Публикувано: 23 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2022 преди 3 минути , Lindt каза: Няма тема с оферти за Black Friday Има тема. Оферти няма 🙂 3 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 23 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2022 преди 5 минути , funny каза: Има тема. Оферти няма 🙂 Обичайно си е отделна темата за всяка година. А оферти си има - и хотели, и авиокомпании в Европа. Не някакви чудеса, ама сигурно стават за тема на размисъл или разговор. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега