Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Swissport ми затриха куфара някъде между Амстердам и София (и Виена). Два часа трансферно време не им стигнали да го прехвърлят от единия самолет на другия. Обещаха уж днес следобед да ми го доставят. Не че е голяма драма,  но вътре освен обичайните неща ми беше зарядното за лаптопа (разбирайте не мога днес да си върша работата) и възглавницата (🙂). А без нея не пътувам,  че имам сериозни проблеми с шийните прешлени. Съответно,  снощи не можах изобщо да мигна. 

Тази сутрин имам важна среща, а изглеждам все едно ме е блъснал бързия влак 😀. Добре че поне имам резервна козметика и четща за зъби в къщи 😀😀😀

• Шок 5
Връзка към коментар
преди 2 часа, Lyubina каза:

Swissport ми затриха куфара някъде между Амстердам и София (и Виена). Два часа трансферно време не им стигнали да го прехвърлят от единия самолет на другия. Обещаха уж днес следобед да ми го доставят. Не че е голяма драма,  но вътре освен обичайните неща ми беше зарядното за лаптопа (разбирайте не мога днес да си върша работата) и възглавницата (🙂). А без нея не пътувам,  че имам сериозни проблеми с шийните прешлени. Съответно,  снощи не можах изобщо да мигна. 

Тази сутрин имам важна среща, а изглеждам все едно ме е блъснал бързия влак 😀. Добре че поне имам резервна козметика и четща за зъби в къщи 😀😀😀

Да разбирам ли, че всеки ден освен лаптопа ( и аз съм така) си мъкнеш и зарядното.

Не знам дали са ми инплантирали 5G, но ако има начин да ми инплантират лаптопа - с удоволствие.

В офиса ползвам докинг станция. Доста е удобно.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Не го мъкна,  но когато работя от къщи или съм някъде на среща, лаптопа е с мен. От него имам достъп до служебните файлове. И без зарядно, батерията рано или късно свършва. 

Иначе ме държат информирана. Вече 3 мейла получих за статуса на куфара 😀

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

А аз искам да се оплача, че остров Скай става нещо твърде туристически и са затворили viewpoint-a на Mealtfalls, защото явно правят паркинг! И не можахме дори отдалеч да зърнем това:

800px-Mealt_Waterfall_with_Kilt_Rock,_Is

• Харесвам 3
  • Шок 5
  • Браво 1
Връзка към коментар

Не знам да се смея ли, да се оплача ли. Пътуването към Париж тръгна чудесно. Автобуса Русе-София започна да дрънчи застрашително някъде на втория тунел на магистралата. На Орландовци умря напълно. Добре все пак, че не ни остави на магистралата. Няма такава държава. Шофера каза до тука сме, тя гарата близко. 😂😭🥳

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Браво 2
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 1 час, EliDion каза:

Автобуса Русе-София започна да дрънчи застрашително някъде на втория тунел на магистралата. На Орландовци умря напълно.

Радвай се, че по отсечката Русе - София автобусът се е развалил чак в София. Я си представи да му секнат силите още в Полски Тръмбеш. Къде щеше да тръмбоваш......упс.... да ходиш тогава. 🙂 

във всички държави се случват авто аварии

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Искам да се оплача от momondo, kayak, booking.com. Те всичките са на Booking Holdiings та ги слагам на едно. Търся полет през momondo, избирам си полет, пренасочва ме към сайт и дори не обръщам внимание кой ми прави резервацията (оказа се booking). Въвеждам си данните, кредитната карта, насочва ме към сайта на Виза, плащам и получавам съпбщение, че съжаляват, но не поддържат моята страна. Влизам си в банкирането, парите блокирани. Свързвам се със съпорта на momondo, те ме пренасочват към съпорта на booking.com. От booking.com ме насочват към някакъв телефон в Германия, които отговаряли за полетите. Искам да ми отблокират парите, не можело, трябва да чакам 27 часа (?!). Питам го защо правят така, ами системата била автоматична. Е като е автоматична, не можеха ли да ми кажат, че не могат да ми издадат билет, преди да ми вземат парите? Питам кой е виновен, ами никой, системата е автоматична и парите не били при тях. Много се ядосах на глупостите, които ми изприказва.

Също така се чудя, дали въобще е легално да отказват услуга на граждани на определени страни в ЕС? По спомен, имаше някаква директива, която го забраняваше.

• Шок 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Не мен пък ми дойде до гуша от гърците и техните стачки. На 30 април, като трябваше да летим за Саудитска Арабия, престояхме почти час в самолета, защото гръцкото РВД стачкувало и нямало достатъчно хора на смяна, за да поемат трафика. А пътят ни минаваше оттам. И отново, на 23 май вечерта, полет София-Атина, този път 30 минути в самолета, защото сега пък част от обслужващия персонал на летище Атина стачкувал и нямало кой да ни докара стълба или ръкав. Същата вечер излитахме в посока Адис Абеба и трябваше да чекираме отново багажа. Познайте - лентите за багаж не работят - операторите им стачкуват също. Така, че ни теглиха багажа на лентите, но след това го товареха на колички, които бутаха на ръка. Поне излетяхме навреме, а за още по-голямо щастие - и с багажа си. Но имайте едно на ум когато летите в тази посока.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

София ме посрещна с "Добре дошла". Междутерминалния автобус се счупи и ни остави по средата на пътя. Така дойдох. Така и се връщам. 😂😂🤣🤣🙄😭. Коя е точната имотикона - не знам.

• Шок 4
  • Браво 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 13 минути , EliDion каза:

София ме посрещна с "Добре дошла". Междутерминалния автобус се счупи и ни остави по средата на пътя. Така дойдох. Така и се връщам. 😂😂🤣🤣🙄😭. Коя е точната имотикона - не знам.

Важното е, че останалият транспорт не е дал фира. :biggrin:
Аз пък редовно ходя от Т2 до Т1 и обратно пеша при хубаво време и една раница багаж. Не ме кефят автобусите, а и често се чака повече време, отколкото ми трябва да взема отсечката. Хората, с които пътувам, обикновено са на същото мнение.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Автобуса беше там, а и ми беше супер горещо.  А идеята е, че на идване пак се развали автобус. Това ме върна в действителността, заедно с  псуващия през стъклото на колата (което нарочно свали) мазен чичко, който нареждаше мен и шофьора на колата пред него, която спря, за да пресека на пешеходната пътека. Е това вече не беше смешно. 

• Замислям се 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

В момента на Паралия Катерини на плажа е гмеж. 

Малоумниците са наслгали шезлонгите на през 70см, буквално. 

Чувстваш, че сте един върху друг. 

Тая година е лудница от хора и в комбинация с плажната уредба, по-добре не ходете там. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 2 минути , era123 каза:

Тая година е лудница от хора и в комбинация с плажната уредба, по-добре не ходете там. 

Там кога е било спокойно? 🙂 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ако някой си купува нелегално тютюн да внимава,защото вчера  брат ми го посетили в жилището и са му конфискували почти килограм.Не знам как са го открили и май няма да има допълнително парично наказание.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Всеки път, когато реша че вече е време да посетя Поднебесната империя, живота ме сблъсква с компактни групи нейни поданици и смелостта ми се изпарява.

• Браво 1
  • Смея се 15
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
На 10.07.2023 г. в 11:12, era123 каза:

Къде го видя този лукс 70см? Аз повече от 30-40 не намирам 😂20230713_092104.jpg.40868fb5facc63f48d3b71eb37aab3fe.jpg

• Харесвам 4
  • Шок 7
  • Смея се 4
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 21 минути , Павел* каза:

Къде го видя този лукс 70см? Аз повече от 30-40 не намирам 😂20230713_092104.jpg.40868fb5facc63f48d3b71eb37aab3fe.jpg

Хората просто се грижат за клиентите си, все пак всички знаем за опасността от слънцето, а тук сянката изглежда плътна 🤣 Също така лекуват годините на социално дистанциране, с точно обратното. Наскоро четох статия, че бебетата, родени покрай ковид имат социални трудности. И за тях са помислили. Друго си е бебе да пропълзи под шезлонга ти и да ти се ухили до уши 🤣

• Смея се 11
Връзка към коментар
На 12.07.2023 г. в 7:01, stanimir каза:

Всеки път, когато реша че вече е време да посетя Поднебесната империя, живота ме сблъсква с компактни групи нейни поданици и смелостта ми се изпарява.

Давай смело!

Аз мисля да поизчакам. Имахме билети за лятото на 2020 ... 

Връзка към коментар
преди 30 минути , Павел* каза:

Сега си давам сметка, че сме обиждали Китен като сме го сравнявали години наред с Паралия Катерини. 😄😄След всичкия хейт, който отнася нашето Черноморие, време е да признаем, че дори в Гърция може да бъде по-зле.

• Харесвам 9
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.