Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , Lindt каза:

Аз в Италия си позволявам доста неща, но французите след като през 2019 ми изхвърлиха меките сирена и плакахме заедно, много внимавам. 

Разказвах на един френски колега на Жижо, беше дошъл тук със специална селекция сирена от района си и той каза, че би крещял много силно, а не плакал, само ако посегнат.  

Мога да опитам неговата стратегия другия път като искат да ми вземат нещо :tommy: 

Това лято донесох от Париж меко сирене - Бри в ръчен багаж. Едното, което подарих на Аржентинката, даже и понамирисваше😃

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 1 минута , ДиянаВ каза:

Това лято донесох от Париж меко сирене - Бри в ръчен багаж. Едното, което подарих на Аржентинката, даже и понамирисваше😃

Завиждам! 

• Смея се 4
Публикувано:

Като сме тръгнали да се оплакваме - на мен винаги ми е било мъчно, че не мога да си взема зряла чиримоя от Испания. Зелена не става, защото никога не узрява достатъчно добре на нашите ширини. А тук, дори и да я открия някъде също е зелена и пак същия проблем. 

Към тази драма сега прибавям и това, че не успях да пробвам достатъчно от 118те вида турон. Тези, които пробвах  не ме впечатлиха, но това е само защото не пробвах достатъчно, сигурна съм. 🤣 

Относно злините и конспирациите срещу  нашия клет народ, не всичко е толкова черно. Например цените на Zara в България са 10+20% по-ниски отколкото в останалия ЕС. Което е някаква компенсация, 'се пак. 🙂

• Харесвам 5
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 2 часа, iMari каза:

Например цените на Zara в България са 10+20% по-ниски отколкото в останалия ЕС. Което е някаква компенсация, 'се пак. 🙂

Аз се раздадох в Alvaro Moreno с много прилични цени и интересно предлагане. , Съдейки по хората преди обяд и опустошението, което видях следобед в Кордоба, не съм била само аз🙈. Взех на съпруга разни неща за коледен подарък от там и от магазина в Гранада, където беше по-цивилизовано и заредено. За себе си също взех една грейка след инцидент, който баш си е за оплакване, но по-нататък ще ви разсмея с него🤪. Иначе магазинът е само за мъжки стоки, но кой в България, още повече в Русе, я знае тази марка, а и къде другаде ще ми пасне xs номер😄

В онзи край на Испания пиех кафе за 1.20-1.40, най-скъпо 1.60€. Днес в Русе на едно не кой знае колко претенциозно барче ме шокираха с цена 3.99 лв. Ужас…, кога пак е поскъпнало?

• Харесвам 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.