Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, bobole4e каза:

А не може ли в магазина да ви гледат животинките за няколко дни? Там няма ли живи животни за продан, за които така или иначе се грижат? 

нямат животни, не става

то лошото е, че кучето хич не харесва непознати, а тях ги познаваше. Иначе уж намерих, ама май трябва да организирам запознаване и въобще става една сложна работа и голям зор за два дена планина.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 11 часа, iMari каза:

момента закусвам с киноа със спирулина. Не е за всеки,

Аз от 5-6 г сутрин (с изключение когато пътувам и не мога да си набавя продуктите или искам да разхлабя режима) закусвам кисело мляко+чия+ленено семе. Много добре ми се отразява. Не пия кафе от над 20 г и не съм пушач. 

• Харесвам 5
Публикувано:

След всички тези постове се чудя, как още съм жива😀. Пия кафе и пуша повече от 40 години. Ям всичко, което ми се яде😀.

• Харесвам 5
  • Браво 6
  • Смея се 9
Публикувано:
17 minutes ago, Marisha said:

След всички тези постове се чудя, как още съм жива😀. Пия кафе и пуша повече от 40 години. Ям всичко, което ми се яде😀.

Медицината не е точна наука 🙂

• Браво 1
  • Смея се 12
Публикувано:
Преди 1 час, chandni каза:

Аз от 5-6 г сутрин (с изключение когато пътувам и не мога да си набавя продуктите или искам да разхлабя режима) закусвам кисело мляко+чия+ленено семе. Много добре ми се отразява. Не пия кафе от над 20 г и не съм пушач. 

То верно си е за оплакване.

• Шок 1
  • Смея се 12
Публикувано:
преди 12 минути , bay_kolio каза:

То верно си е за оплакване.

Въпреки че съм в тази тема, мнението ми беше насочено към хората, които се оплакват от стомашни проблеми. Далеч не се оплаквам от режима си. 😄

• Харесвам 8
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 10 часа, Marisha каза:

И аз така. 

С малката разлика, че сутрин, в обичайното ежедневие или не закусвам, или изяждам по една ябълка.

Ако съм на път, и имам закуска в хотела обичам да се глезя с full English breakfast 😂

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 10 часа, chandni каза:

... мнението ми беше насочено към хората, които се оплакват от стомашни проблеми...

Когато се появат проблемите, човек се "приземява".

И аз до скоро, както повечето мъже, си мислех, че имам само едни орган. 

• Харесвам 8
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 6 минути , ven62 каза:

Когато се появат проблемите, човек се "приземява".

И аз до скоро, както повечето мъже, си мислех, че имам само едни орган. 

Това е да ти напомня, че след определена възраст, ако се събудиш и нищо не те боли, може и да си умрял.

• Браво 1
  • Смея се 18
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

За първи път в живота си пътувах с чекиран багаж. И и то една малка раница,  дето спокойно минава и за ръчен при всякакви компании. Ама викам и аз да видя как се чекира багаж. И го забравих... на летището в Кайро. Е така, забравих го съвсем. И добре, че един човек ме пита  'Абе ти тук без багаж ли си", че да се тупна по темето, че съм тръгнал с някакъв багаж. Връщам се, обаче... Взимането, разбира се, е много по-сложно, отколкото забравянето,  нищо че още съм на летището. Не можеш да се върнеш в залата пристигащи, нищо не можеш. Седи един с няколко звезди на пагона и  - НОУ,  НОУ. Взех го след голяма драма, малко долари, ужас. За мое успокоение и един полупиян германец виси до мен, и той го забравил, ама за него е ясна причината.  Записах няколко нови бели косъма, че ми заминаха пет  тениски, бански и хавлията. Приключих с чекираните багажи, това ми беше урок.

• Харесвам 4
  • Шок 4
  • Смея се 26
  • Замислям се 4
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Миналата неделя тия сладури от AZAL ми изтеглиха полета на връщане от Китай с един ден. Ние и преди това се чудехме как да натъпчем каквото сме си избрали в 10 дена, а в 9 хич не става. Писах на GoToGate, през които взех билетите, да ни намерят следващ полет. Вече 8-и ден чакам отговор. И за да е всичко още по-забавно, сме на 2 отделни резервации, като 1000 пъти им казах, че искам всички 3+1 човека от двете резервации да сме заедно, но не съм много сигурна, че малоумният съпорт схвана какво искам.
Като им пиша, само казват, че случаят ми се разглежда и още нямат отговор от авиокомпанията. Само за инфо - заминаваме в събота, а още не знаем кога ще се връщаме.  И се чудя какво да правя вече. 

• Шок 5
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 35 минути , Lirea каза:

Миналата неделя тия сладури от AZAL ми изтеглиха полета на връщане от Китай с един ден. Ние и преди това се чудехме как да натъпчем каквото сме си избрали в 10 дена, а в 9 хич не става. Писах на GoToGate, през които взех билетите, да ни намерят следващ полет. Вече 8-и ден чакам отговор. И за да е всичко още по-забавно, сме на 2 отделни резервации, като 1000 пъти им казах, че искам всички 3+1 човека от двете резервации да сме заедно, но не съм много сигурна, че малоумният съпорт схвана какво искам.
Като им пиша, само казват, че случаят ми се разглежда и още нямат отговор от авиокомпанията. Само за инфо - заминаваме в събота, а още не знаем кога ще се връщаме.  И се чудя какво да правя вече. 

Ако си резервирала през букинг, писах за проблемите. Ще трябва да говориш на английски със специалния им съпорт за полети.

Ако резервацията е директно през GoToGate - нямам идея. Аз не успях да достигна до тях, макар че многократно им писах за проблема, който те създадоха.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Дани Магелани каза:

Ако си резервирала през букинг, писах за проблемите. Ще трябва да говориш на английски със специалния им съпорт за полети.

Ако резервацията е директно през GoToGate - нямам идея. Аз не успях да достигна до тях, макар че многократно им писах за проблема, който те създадоха.

През GoToGate директно резервирах. Свързването с тях не е проблем, в чата отговарят бързо, но само един от тия, с които говорих, беше адекватен. И сега се чудя дали е при тях проблемът, или при авиокомпанията. 🤷‍♂️

Публикувано:
преди 2 минути , Lirea каза:

През GoToGate директно резервирах. Свързването с тях не е проблем, в чата отговарят бързо, но само един от тия, с които говорих, беше адекватен. И сега се чудя дали е при тях проблемът, или при авиокомпанията. 🤷‍♂️

А защо не опиташ да звъниш на авиокомпанията все пак.

Публикувано:
преди 25 минути , MayaS каза:

А защо не опиташ да звъниш на авиокомпанията все пак.

Писах на офиса им в Баку - пратиха ме да се оправям с посредника. Освен да пробвам пак, току-виж попадна на по-разбран служител.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 44 минути , Lirea каза:

При мен на 1 билет полети на 2 различни АК. Първата АК си анулира полета. Те изобщо не реагираха, дори когато многократно им писах имейли с доказателства. Пълно безхаберие. 

• Шок 1
Публикувано:
преди 23 минути , Дани Магелани каза:

При мен на 1 билет полети на 2 различни АК. Първата АК си анулира полета. Те изобщо не реагираха, дори когато многократно им писах имейли с доказателства. Пълно безхаберие. 

Какво стана накрая?

Публикувано:
2 hours ago, Lirea said:

Не ги оставяй и за миг на мира! GoToGate са страшни дебили , колкото и да е калпава авиокомпанията няма как за една седмица да не могат да се свържат с тях и да направят промените.

В краен случай си направете и план Б с новите часове на полетите, ако останат така.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.