Георги Публикувано: 18 март, 2016 Сподели Публикувано: 18 март, 2016 Преместих последните няколко мнения, отнсоно паркинзите и хотелите в booking.com в тази тема: http://magelanci.com/topic/325-въпрос-за-bookingcom/?p=142974 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 19 март, 2016 Сподели Публикувано: 19 март, 2016 Уф, два месеца след пълен ремонт на банята се спука главната тръба и протече в комшиите отдолу. Та сега сме изкопали един кладенец в банята... А тия идиоти дето са правили сградата са сложили само един главен спирателен кран, та трябва да се спре водата в цялата сграда, не може само на баните. И въобще всички съседи са много щастливи сега Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 19 март, 2016 Сподели Публикувано: 19 март, 2016 Ужас... На апартамента нямате ли спирателен кран? Някой да клъцне тръбите на удобно място и бързо да сложи един, че иначе... В Бразилия с какви тръби правят водоснабдителните инсталации - метални или полимерни? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 19 март, 2016 Сподели Публикувано: 19 март, 2016 E то е общата вертикална тръба, не само за апартамента. Ама няма кран само за тази тръба, има общ В старите сгради са метални, тези са платмасови. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 март, 2016 Сподели Публикувано: 30 март, 2016 Преместих последните мнения за смененото пристанище от круиз в нова тема: http://magelanci.com/topic/6528-%D1%81%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%89%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D1%83%D0%B8%D0%B7/ Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 31 март, 2016 Сподели Публикувано: 31 март, 2016 уффф, и аз тука... на антибиотици съм ( усложнение след вирус ), а в събота ни е полета за Аман... Май ще отпиша дайвинга в Акаба единственото, което ме радва в момента е, че децата, които го и примъкнаха тоя вирус, са вече ОК, та тях да не мисля... Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 31 март, 2016 Сподели Публикувано: 31 март, 2016 Оправяй се бързо, че да се лети с инфекция си е неприятно. Гледай да ти е отпушен носа и евстахиевите тръби, ако трябва някакви капки отпушващи си вземи, че иначе много болят ушите 1 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 18 април, 2016 Сподели Публикувано: 18 април, 2016 Ш`се гръмна! :D Резервация без регистрация в Луфтханза. От бързане, то е ясно, съм си сбъркала пощата... и сега нямам потвърждение. Промених с вярната поща, но нищо не получавам (резонно). Вярна на навиците си, имам запомнени екраните с полети и номера. Проверих в CheckMyTrip – излиза всичко. Дръпнали са парите от картата, ще чакам фактурата. Би следвало да дойде на правилната, ама дали? Сега се чудя има ли смисъл да си правя регистрация в сайта на Луфти? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 април, 2016 Сподели Публикувано: 18 април, 2016 Ш`се гръмна! :D Резервация без регистрация в Луфтханза. От бързане, то е ясно, съм си сбъркала пощата... и сега нямам потвърждение. Промених с вярната поща, но нищо не получавам (резонно). Вярна на навиците си, имам запомнени екраните с полети и номера. Проверих в CheckMyTrip – излиза всичко. Дръпнали са парите от картата, ще чакам фактурата. Би следвало да дойде на правилната, ама дали? Сега се чудя има ли смисъл да си правя регистрация в сайта на Луфти? Луфтханза си имат читав колцентър за тази работа, няма да те цакат с импулси. Звънни им и всичко ще е ок 3 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 18 април, 2016 Сподели Публикувано: 18 април, 2016 Луфтханза си имат читав колцентър за тази работа, няма да те цакат с импулси. Звънни им и всичко ще е ок Благодаря! Обадих се, получих си мейла! * Така се ядосах на себе си за грешката, че изобщо изключих за тази възможност Силно вярвам това да е последното `препятствие` към поредния ми Вакен 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 април, 2016 Автор Сподели Публикувано: 22 април, 2016 Днес бях на зъболекар.Ми те били ужасни, бе!(( 9 Връзка към коментар
bungle Публикувано: 29 април, 2016 Сподели Публикувано: 29 април, 2016 Оплаквам се, че съм на работа сама, системата на клиента падна, никой не отговаря на имейлите ми и така... Весел ден засега. )) Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 5 май, 2016 Темата за Санторини ме подсети да се оплача: На връщане чакахме на такава опашка на летището, че не е истина Първо -чакаш на опашка да ти претеглят куфара и да ти дадат борда карта. Второ - вземаш си куфара и с него -на друга опашка, на скенер само за чекирания багаж. Трето - огромно опашка на секюрити с ръчния багаж. Четвърто - пак опашка на гейта за паспортен контрол. Такъв ужас, не бях виждала даже по китайските летища.Ми като не може летището да поеме всичкия този народ и да го обслужи, що се пънат ? Пето - падна ми се седалка, с облегалка, която не се прибираше, ами седеше полу - легнала. Оплаках се на стюардесата, тя викна някакъв техник, дето рече, че не може да я оправи и ми се извинява за неудобството.Самолетът беше пълен и нямаше къде да ме преместят.Озъбих се на стюардеса та, че трябва да ми върнат част от цената на билета, защото не ми осигуряват удобно и безопасно пътуване. Ама само си лая, знам, че няма да се занимавам. Ама пък, ми беше кеф, като карат всички да си прибират седалките, пък аз се излежавам и се хиля ехидничко. 4 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 5 май, 2016 Сподели Публикувано: 5 май, 2016 Аз пък реших да внеса някой лев в банката и ми удържаха такса за внасяне на сума над 3000 лв. Тъй да се ядосах, тъй да се пищисах, че реших за уикенда да отскоча до Кавала и о-в Тасос. 10 Връзка към коментар
pikonio Публикувано: 8 май, 2016 Сподели Публикувано: 8 май, 2016 За последен път предлагам на приятели, които са ме молили да пътуваме заедно, да отидем на място, за което те си мечтаят и да пътуваме по начин, който тях ги устройва. След като тормозих шефа си през почивните дни да ми каже ще ми даде ли отпуска, се оказа, че приятелите ми обичат да четат само рубрики от рода на "Опасности по мечтани дестинации", а на всичкото отгоре можело да има и буболечки и насекоми, които в София не са виждали... 13 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 8 май, 2016 Сподели Публикувано: 8 май, 2016 За последен път предлагам на приятели, които са ме молили да пътуваме заедно, да отидем на място, за което те си мечтаят и да пътуваме по начин, който тях ги устройва. След като тормозих шефа си през почивните дни да ми каже ще ми даде ли отпуска, се оказа, че приятелите ми обичат да четат само рубрики от рода на "Опасности по мечтани дестинации", а на всичкото отгоре можело да има и буболечки и насекоми, които в София не са виждали... Е кое е мястото,което толкова ги уплаши Връзка към коментар
pikonio Публикувано: 8 май, 2016 Сподели Публикувано: 8 май, 2016 Е кое е мястото,което толкова ги уплаши Бали! 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 8 май, 2016 Сподели Публикувано: 8 май, 2016 Е не,вярно ли?Остави ги да си четат рубриките и тръгвай 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 май, 2016 Сподели Публикувано: 8 май, 2016 (редактирано) а на всичкото отгоре можело да има и буболечки и насекоми, които в София не са виждали... О, ужас, ми то може там, в океана, да има и рибки, които не са виждали по нашето Черноморие. Редактирано 8 май, 2016 от Фичо 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 8 май, 2016 Сподели Публикувано: 8 май, 2016 (редактирано) Ми в сряда на сбирката предложи,то някои така за Бари тръгнаха,та и Бали ей го къде е Редактирано 8 май, 2016 от Branko 6 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 8 май, 2016 Сподели Публикувано: 8 май, 2016 Ми в сряда на сбирката предложи,то някои така за Бари тръгнаха,та и Бали ей го къде е Бари - Бали, няма много разлика... пък и зависи от произношението. 3 Връзка към коментар
pikonio Публикувано: 8 май, 2016 Сподели Публикувано: 8 май, 2016 Та на кой му се ходи до Бали от 3 до 13 юни? Или някъде другаде, тъкмо са ми разрешили отпуската. 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 8 май, 2016 Сподели Публикувано: 8 май, 2016 (редактирано) Ми аз преди малко без да искам купих билети до Осло за 3-6.06 -петък- понеделник.40лв в двете посоки,все още има на тази цена Освен от там и до Бали Редактирано 8 май, 2016 от Branko 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 8 май, 2016 (редактирано) За последен път предлагам на приятели, които са ме молили да пътуваме заедно, да отидем на място, за което те си мечтаят и да пътуваме по начин, който тях ги устройва. След като тормозих шефа си през почивните дни да ми каже ще ми даде ли отпуска, се оказа, че приятелите ми обичат да четат само рубрики от рода на "Опасности по мечтани дестинации", а на всичкото отгоре можело да има и буболечки и насекоми, които в София не са виждали...Ох, разбирам те, не се ядосвай,тази попара съм я сърбала няколко пъти, че единия път бях платила и едни самолетни билети.Добре че бяха за ниско тарифна компания, та олекнах само със 140 лева. Та за това, с тур - операторската дейност за странични хора съм приключила.Ако някой иска да идва с мен - дава ми парите предварително и тогава почвам с организацията.Като купя всичко с неговите пари, да се отказва после, ако иска. Много хора нямат представа колко време и нерви отнема организация на едно пътуване. Редактирано 8 май, 2016 от AlexandraKo 15 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 8 май, 2016 Сподели Публикувано: 8 май, 2016 Ох, ако знаеш само как ми се ходи до Бали, но точно по това време трябва да тръгна за плануваното преди няколко месеца шматкане из Белгия, Германия, и Словения (Австрия ще я минем за по-малко от ден, само по магистрали). Що не е по друго време тази оферта. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега