Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

преди 2 минути , EliNik каза:

За втори път ни обират в Италия, снощи в Римини. В ресторант от портмоне в якето на съпруга ми, откраднаха 550€. Без следи, супер професионално. 

Много неприятно.А якето къде беше?

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 5 минути , EliNik каза:

За втори път ни обират в Италия, снощи в Римини. В ресторант от портмоне в якето на съпруга ми, откраднаха 550€. Без следи, супер професионално. 

Това и в България го правят. Някой, който е седнал зад гърба му. За съжаление, българи и румънци са "специалистите".

Връзка към коментар
преди 1 минута , AlexandraKo каза:

Много неприятно.А якето къде беше?

На стола, където беше седнал. Няма камери в заведението. 

Преди години в Рим, пред очите ни от масата ни откраднаха телефона. 

Връзка към коментар
преди 1 минута , EliNik каза:

На стола, където беше седнал. Няма камери в заведението. 

Дани е права - много нашенци отидоха натам...

През януари, като бяхме в Болоня, след като се настанихме в хотела, излязохме из града.

По някое време ми звънят от хотела, за да ми кажат, че сме забравили КК на мъжа ми в бара на хотела, където пихме кафенце, преди да тръгнем.

А освен лимита, вътре имаше още много пари, направо се изприщих.

Някой я е намерил на масата и оставил на рецепция.

• Харесвам 2
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 13 минути , AlexandraKo каза:

Въх, Боби, не думай! Това с Дайнърса ли се случва?:blink:

Че и голяма сума. А разбра ли, къде е направена транзакцията?

Че на мен, като ми точиха на два пъти една КК, веднага ми казваха къде е направена.

Първия път бяхме в Сицилия, а транзакцията - от Германия.

Втория път- на Малдивите, транзакцията - в Полша.

И двата пъти, не бях пазарувала нищо дълго време в нета с тази карта, само самолетни билети от сайта на Раян.

преди 10 минути , Dani Magelan каза:

Олее! Обади ли се на денонощният телефон, за да я спрат?

С Дайнърса, да, някой си е купил билети от Еър Канада и най-лошото е, че НЕ СЪМ АЗ :vinsent:

Картата е блокирана, преиздават я вече, с любезното съдействие на Дайнърс Клуб България.

Надявам се да размислят и да си остане само на авторизация, но не вярвам...

Плащането е направено през интернет, очевидно от някой от посредниците, при които съм я ползвал, особено предвид естеството на покупката на крадеца.

Стискайте палци да нямам проблеми с рекламацията.

Връзка към коментар

Да, нали ти казах, че и при мен и двата пъти се случи след покупка на самолетни билети. И нямаше проблем с оспорването, само че, процедурата е длъжка, минаваха по няколко месеца, докато върнат парите.

Е, как ще имаш проблеми с рекламацията - нали може да се види и откъде е направена транзакцията, и на чие име са самолетните билети.

Те си правят разследване на случая и ще се види, че не си ти, особено, ако е направена в чужбина.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Добре бе, може ли след толкова години безпроблемно трупане на точки с катарците, имам непризнат сектор, само един от четирите. Все едно съм се изпарил по средата на полета  и съм се върнал пак. Нито qmiles, нито qpoints. За резервация на award ticket ми трябват 35 000, аз имам 34 999. От българския офис отговориха веднага, че не могат да помогнат и ми дадоха контакт за проблема, не са отговорили вече трети ден. Промоцията свършва скоро не знам какъв билет да букна да си запазя статуса. :mad: 

• Харесвам 2
  • Шок 1
Връзка към коментар
преди 24 минути , T.E.Lawrence каза:

Добре бе, може ли след толкова години безпроблемно трупане на точки с катарците, имам непризнат сектор, само един от четирите. Все едно съм се изпарил по средата на полета  и съм се върнал пак. Нито qmiles, нито qpoints. За резервация на award ticket ми трябват 35 000, аз имам 34 999. От българския офис отговориха веднага, че не могат да помогнат и ми дадоха контакт за проблема, не са отговорили вече трети ден. Промоцията свършва скоро не знам какъв билет да букна да си запазя статуса. :mad: 

Има вариант някой да ти прехвърли мили на твоя акаунт срещу 13 -15$ за 1000 мили :

You can also transfer your Qmiles up to 60,000 Qmiles per calendar year to another Privilege Club member starting from US$15 and going as low as US$13 for every block of 1,000 Qmiles, depending on the number of Qmiles transferred in a transaction.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 20 минути , T.E.Lawrence каза:

Само с букване няма да стане, трябва и да го изпътуваш. Няма ли някакъв евтин до/от Банкок или някъде из района?

Връзка към коментар
преди 4 минути , AlexandraKo каза:

Само с букване няма да стане, трябва и да го изпътуваш. Няма ли някакъв евтин до/от Банкок или някъде из района?

Да, де, аз съм го изпътувал билет с четири отсечки и за едната не получих точки. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, T.E.Lawrence каза:

Промоцията свършва скоро не знам какъв билет да букна да си запазя статуса.

Може би Александра има в предвид това изречение, че с букването искаш да си запазиш статуса , а самото букване няма да т свърши работа . Трябва да се пропътува за да ти дадат точки и да запазиш статус

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 2 часа, T.E.Lawrence каза:

Скоро и аз се разправях със съпорта им за една резервация на award ticket. Доста са бавни и обикновено отнема няколко дни да отговорят, като има възможност да ти и изпратят някакъв темплейт отговор, който не ти върши работа и може да си изгубиш няколко седмици в излишни комуникации. Twitter съпортът им е по-бърз и обикновено отговарят до няколко часа, така че може да пробваш от там. Иначе от бг офиса ми казаха като най-надежден вариант, кол центъра в Катар, стига да имаш опция да се обадиш без да се набуташ с много пари. Кол центъра за Полша се води, че отговаря и за България, така че това също е вариант, но може да се наложи да си почакаш 10-15 минути на телефона преди да ти отговорят.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 1 час, T.E.Lawrence каза:

Да, де, аз съм го изпътувал билет с четири отсечки и за едната не получих точки. 

Това ясно, аз говоря за нов билет.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Преди Коледа излязоха едни оферти за работа на о. Света Елена и Фолклендските о-ви, свикахме семеен съвет, жената и щерката много ентусиазирани. Кандидатствах, ходих в началото на март на интервюта в Лондон и вчера ми се обадиха, че съм одобрен за Света Елена. Договорът е за две години, парите са добри, щерката ще почне училище там, работа за съпругата също ще намерят, но тя би отбой - какви ли не доводи изнамери. Днес се обадих, че се отказвам. Сипал съм си голяма домашна гроздова за утеха, имам чувството че пропуснах най-голямото си приключение до сега!  

• Харесвам 1
  • Шок 11
  • Замислям се 7
Връзка към коментар
преди 12 минути , примкаря каза:

Преди Коледа излязоха едни оферти за работа на о. Света Елена и Фолклендските о-ви, свикахме семеен съвет, жената и щерката много ентусиазирани. Кандидатствах, ходих в началото на март на интервюта в Лондон и вчера ми се обадиха, че съм одобрен за Света Елена. Договорът е за две години, парите са добри, щерката ще почне училище там, работа за съпругата също ще намерят, но тя би отбой - какви ли не доводи изнамери. Днес се обадих, че се отказвам. Сипал съм си голяма домашна гроздова за утеха, имам чувството че пропуснах най-голямото си приключение до сега!  

Кажи ми някой от доводите и, моля те.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ами тя се притеснява, че е малка вероятността там да работи същата работа, детето тренира спортна гимнастика тук и там най-вероятно няма да може да продължи. Също и трудностите по преместването. И родителите ни щели да са далеч. Абе цял спектър доводи. Ако пък тръгна сам, ми се струва че ще приключим с развод ;)

Връзка към коментар
преди 52 минути , примкаря каза:

Сипал съм си голяма домашна гроздова за утеха, имам чувството че пропуснах най-голямото си приключение до сега!  

преди 1 минута , примкаря каза:

Ако пък тръгна сам, ми се струва че ще приключим с развод ;)

Тогава ще настане съвсем голямо приключение. Извини ме за неуместната шега, но не го мисли толкова местиш го в другия крачол и продължаваш.

• Смея се 1
Връзка към коментар
В момента, Zara каза:

Две години не са толкова дълго време. След такава раздяла дори се укрепва връзката. Особено когато и двамата могат да оценят компромисите.

Недей дърпа дявола за опашката, а вече е отказал офертата.

• Смея се 1
Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 4 минути , Zara каза:

Две години не са толкова дълго време. След такава раздяла дори се укрепва връзката. Особено когато и двамата могат да оценят компромисите.

При по-продължителен брак или съжителство - да.

Но при по-кратък -всичко е драма.

Редактирано от Dani Magelan
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 13 минути , примкаря каза:

Ами тя се притеснява, че е малка вероятността там да работи същата работа, детето тренира спортна гимнастика тук и там най-вероятно няма да може да продължи. Също и трудностите по преместването. И родителите ни щели да са далеч. Абе цял спектър доводи. Ако пък тръгна сам, ми се струва че ще приключим с развод ;)

Наздраве! 

А за протокола - каква беше работата?

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , tch каза:

Недей дърпа дявола за опашката, а вече е отказал офертата.

Точно защото е отказал офертата го казвам. Не е съвет, споделям мнение по казуса.

преди 10 минути , Dani Magelan каза:

При по-продължителен брак или съжителство - да.

Но при по-кратък -всичко е драма.

Казва,че детето ще ходи на училище, значи най—малко 8 год.съжителство. Малко или много е това? ....темата  отваря нова тема:)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

То свирено вече, отказано. Не се знае как е щяло да бъде, но му е мъка на @примкаря. Жалко! Всяко приключение си заслужава, носи опит, но не всички мислят така. Но защо се съгласява първоначално, а след това отказва, е това е мн.зле, но ще се въздържа от повече коментар, защото ще ги напиша едни, които не са за тук.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Май месец правим 10 години откак сме се бракували, много ли е, малко ли е не знам :lol: И тримата сме много комуникативни и адаптивни, службицата е senior dental officer - старши зъболекар ;)

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.