Sju Публикувано: 12 април, 2018 Публикувано: 12 април, 2018 преди 4 часа, savagejo каза: Вече 3 седмици не мога да се разбера с тях, да си получа пакета който е в тъпия им клон.... Въведи проследяващия си номер в track-trace.com и виж да не би пакета вече да е върнат на изпращача, защото нормалния период за престой на пратките е 2 седмици. 1
savagejo Публикувано: 12 април, 2018 Публикувано: 12 април, 2018 преди 2 минути , Sju каза: Въведи проследяващия си номер в track-trace.com и виж да не би пакета вече да е върнат на изпращача, защото нормалния период за престой на пратките е 2 седмици. Днес отидох с проследяващия номер и почнаха да се лутат къде точно е пратката, в следствие на което ми се обадиха 5 часа по-късно по телефона за да ми крещят, че аз защо не съм им била казала, че пратката била отделена не разбрах къде е отделена и защо аз трябва да им казвам.... Та някой ако може да ми каже как мога да ги заобиколя тия идиоти.....
Polina Публикувано: 12 април, 2018 Публикувано: 12 април, 2018 преди 24 минути , savagejo каза: Та някой ако може да ми каже как мога да ги заобиколя тия идиоти..... Понякога с посредници става...
savagejo Публикувано: 12 април, 2018 Публикувано: 12 април, 2018 преди 6 минути , Polina каза: Понякога с посредници става... От Китай само посредник ми трябва, ще ги чакам 3 години
Sju Публикувано: 12 април, 2018 Публикувано: 12 април, 2018 @savagejo можеш да направиш оплакване. Но трябва да е писмено, за да достигне до когото трябва. За съжаление не мога да цитирам някакъв мейл, защото удобно не е даден такъв в новия им сайт, не поддържат и социални мрежи, но ако ти се занимава, по телефона можеш да изискаш някакъв контакт или да ти обяснят как да направиш официално оплакване: http://www.bgpost.bg/bg/13 Телефони за жалби и рекламации: Вътрешни пратки и парични преводи - 02/9493329 Международни входящи пощенски пратки - 02/9493121 , 02/9493343 Преди няколко години бях получила голямо съдействие от кварталния клон и писмено отправих похвала и благодарност. Бяха им се обадили по телефона и на следващото ходене вече ми знаеха името. Убедена съм, че и за оплаквания ще звъннат в твоя пощенски клон. В някои клонове трябва да им се напомня, че работят с хора. Аз виждам постепенни промени, но трябва да си дебелокож.
savagejo Публикувано: 12 април, 2018 Публикувано: 12 април, 2018 преди 18 минути , Sju каза: @savagejo можеш да направиш оплакване. Но трябва да е писмено, за да достигне до когото трябва. За съжаление не мога да цитирам някакъв мейл, защото удобно не е даден такъв в новия им сайт, не поддържат и социални мрежи, но ако ти се занимава, по телефона можеш да изискаш някакъв контакт или да ти обяснят как да направиш официално оплакване: http://www.bgpost.bg/bg/13 Телефони за жалби и рекламации: Вътрешни пратки и парични преводи - 02/9493329 Международни входящи пощенски пратки - 02/9493121 , 02/9493343 Преди няколко години бях получила голямо съдействие от кварталния клон и писмено отправих похвала и благодарност. Бяха им се обадили по телефона и на следващото ходене вече ми знаеха името. Убедена съм, че и за оплаквания ще звъннат в твоя пощенски клон. В някои клонове трябва да им се напомня, че работят с хора. Аз виждам постепенни промени, но трябва да си дебелокож. Благодаря, точно се чудех къде мога да подам оплаване
домосед Публикувано: 23 април, 2018 Публикувано: 23 април, 2018 Снощи летях от Ийст Лъндън (ELS) до Йоханесбург (JNB). Бях си избрал авиокомпания South African Express, защото полетът им е с Bombardier CRJ200, а с такова не бях летял от поне 10 години. Е, още не съм летял. В последния момент, даже след като се бях регистрирал за полета, смениха машината с най-банален Airbus 319 на South African Airways. Язък! Сигурен съм, че магеланци като @FlyTraveler ще ми съчувстват в мъката 3 2
akair Публикувано: 23 април, 2018 Публикувано: 23 април, 2018 27 minutes ago, домосед said: Снощи летях от Ийст Лъндън (ELS) до Йоханесбург (JNB). Бях си избрал авиокомпания South African Express, защото полетът им е с Bombardier CRJ200, а с такова не бях летял от поне 10 години. Е, още не съм летял. В последния момент, даже след като се бях регистрирал за полета, смениха машината с най-банален Airbus 319 на South African Airways. Язък! Сигурен съм, че магеланци като @FlyTraveler ще ми съчувстват в мъката Част от преживяването на CRJ200 е да ползваш тоалетната - при прилична част от машините не е вакуумна...
Гост Публикувано: 23 април, 2018 Публикувано: 23 април, 2018 преди 43 минути , домосед каза: Снощи летях от Ийст Лъндън (ELS) до Йоханесбург (JNB). Бях си избрал авиокомпания South African Express, защото полетът им е с Bombardier CRJ200, а с такова не бях летял от поне 10 години. Е, още не съм летял. В последния момент, даже след като се бях регистрирал за полета, смениха машината с най-банален Airbus 319 на South African Airways. Язък! Сигурен съм, че магеланци като @FlyTraveler ще ми съчувстват в мъката Аз не ти съчувствам! Нека ти! Ще показваш снимчици като ОНАЗИ в хвалбите, а... Нека ти!
FlyTraveler Публикувано: 23 април, 2018 Публикувано: 23 април, 2018 (редактирано) Преди 1 час, домосед каза: Снощи летях от Ийст Лъндън (ELS) до Йоханесбург (JNB). Бях си избрал авиокомпания South African Express, защото полетът им е с Bombardier CRJ200, а с такова не бях летял от поне 10 години. Е, още не съм летял. В последния момент, даже след като се бях регистрирал за полета, смениха машината с най-банален Airbus 319 на South African Airways. Язък! Сигурен съм, че магеланци като @FlyTraveler ще ми съчувстват в мъката Влизам ти в положение напълно. И аз не бях летял със CRJ повече от 10 години (за последно когато Малев още я имаше и още летеше от Будапеща до Варна със CRJ200) и се бях наточил да летя със CRJ700 на SA Express от Джобърг до Уолфис Бей. Смениха обаче регионалния джет с древен 737-31L взет от Star Air Cargo. На самолета нищо не пишеше, беше чисто бял, но инструкцията за безопасност го издаде. Всъщност след излитането вече не съжалявах - даже по-отдавна не се бях качвал на толкова стар 737 - дебелите седалки с много място, направо си беше ретро. Имам чувството, че в Уолфис Бей не бяха свикнали да приемат самолети от такъв калибър - настана невероятно задръстване и опашката (от хора) се проточи далеч извън бараката на имиграционните. На връщане обаче си летяхме със CRJ700, който снимах след кацането на О. Р. Тамбо: Редактирано 23 април, 2018 от FlyTraveler 7
домосед Публикувано: 23 април, 2018 Публикувано: 23 април, 2018 преди 14 минути , FlyTraveler каза: Влизам ти в положение напълно. Знаех си аз, откъде ще дойде солидарността 2
funny Публикувано: 4 май, 2018 Публикувано: 4 май, 2018 Да си се оплача от себе си . Утре пътуваме за Истанбул и типично в мой стил - днес резервирам хотел... Да ама ми харесват много хотели , а и на локация не мога да се спра окончателно. Абе... шматка безподобна съм 1 3 1
Гост 45#2 Публикувано: 8 май, 2018 Публикувано: 8 май, 2018 На 15.03.2018 г. в 9:02, Боби каза: Кражба от КК на 1200 канадски долара с трансакция нощес. И нека сагата с Дайнърс започне сега Обичам да се самоцитирам, особено по такива поводи. След по-малко от 2 месеца този проблем e решен в моя полза, сумата ще бъде възстановена по картата ми днес. Благодарности за професионалното отношение на @Diners club!
ven62 Публикувано: 10 май, 2018 Публикувано: 10 май, 2018 Искам да се оплача от това: https://www.edna.bg/plateni-publikacii/plazhovete-na-amuliani-istinska-prikazka-za-slynce-i-more-4653174 От 4 снимки 3 със сигурност не са от Амулиани. Четвъртата (тази със скалите може да е от 250000 места по Гърция, и на още милиони места по света.) Защо зорлем искат да разочароват хората, които ще отидат на Амулиани - само по себе си прекрасно островче.
T.E.Lawrence Публикувано: 10 май, 2018 Публикувано: 10 май, 2018 И без да отвориш линка си пише, че е платена публикация, т.е. реклама. 4
ven62 Публикувано: 10 май, 2018 Публикувано: 10 май, 2018 преди 40 минути , T.E.Lawrence каза: И без да отвориш линка си пише, че е платена публикация, т.е. реклама. Не всички платени реклами са лъжи. Например за секси дамско бельо … ами, … секси си е. 2 1
Polina Публикувано: 10 май, 2018 Публикувано: 10 май, 2018 преди 9 минути , ven62 каза: Не всички платени реклами са лъжи. Например за секси дамско бельо … ами, … секси си е. Бельото го прави модела... инак може и да не разбереш, че самото бельо е секси . 6 3
bad kid Публикувано: 10 май, 2018 Публикувано: 10 май, 2018 преди 1 час, ven62 каза: Искам да се оплача от това: https://www.edna.bg/plateni-publikacii/plazhovete-na-amuliani-istinska-prikazka-za-slynce-i-more-4653174 От 4 снимки 3 със сигурност не са от Амулиани. Четвъртата (тази със скалите може да е от 250000 места по Гърция, и на още милиони места по света.) Защо зорлем искат да разочароват хората, които ще отидат на Амулиани - само по себе си прекрасно островче. Както и тази снимка, която рекламира Бари на доста места, е от Камоли близо до Генуа 2 1 1
T.E.Lawrence Публикувано: 10 май, 2018 Публикувано: 10 май, 2018 Просто повечето псевдожурналисти вадят снимките от гугъл имиджис, без да ги проверяват. Ако имам добре позициониран сайт, мога да надпиша снимка на нефтен кладенец, че е примерно в Полски Тръмбеш и ето ти сензация. 2
Травеолани Публикувано: 11 май, 2018 Публикувано: 11 май, 2018 (редактирано) Току що разбрах, че има вероятност пилотите на West Jet да стачкуват точно през седмицата, в която ще летя до Торонто за командировка. Ще чакаме до 22 май и ако стачкуват, ще трябва да сменяме билетите с Air Canada. Надявам се да се споразумеят и да не се налага ... Редактирано 11 май, 2018 от Травеолани
akair Публикувано: 11 май, 2018 Публикувано: 11 май, 2018 1 hour ago, Травеолани said: Току що разбрах, че има вероятност пилотите на West Jet да стачкуват точно през седмицата, в която ще летя до Торонто за командировка. Ще чакаме до 22 май и ако стачкуват, ще трябва да сменяме билетите с Air Canada. Надявам се да се споразумеят и да не се налага ... За предпочитане ли са пред Air Canada?
Травеолани Публикувано: 11 май, 2018 Публикувано: 11 май, 2018 Преди 1 час, akair каза: За предпочитане ли са пред Air Canada? Няколко пъти сме пътували с тях, винаги съм оставала доволна. Аз избрах полет с тях, най-вече защото исках да пътувам в определена част на деня, и те имат много полети. Май трябваше Еър Канада да запазя от началото, повечето хората ги предпочитат пред УестДжет, особено пък когато цената няма значение :). 1
bulpa Публикувано: 14 май, 2018 Публикувано: 14 май, 2018 Дойде деня, в който да се разпиша в тази тема. Първи опит за Канада - неуспешен Нещо димяло от опашката на самолета и ни свалиха. Утре ще пробвам пак. 1 1 3
Дани Магелани Публикувано: 14 май, 2018 Публикувано: 14 май, 2018 (редактирано) преди 32 минути , bulpa каза: Дойде деня, в който да се разпиша в тази тема. Първи опит за Канада - неуспешен Нещо димяло от опашката на самолета и ни свалиха. Утре ще пробвам пак. Мисли положително. По-добре ли е да задими по път? А и ще ти платят обезщетение, което ще направи пътуването приятно като стойност. Редактирано 14 май, 2018 от Дани Магелани 1
bulpa Публикувано: 14 май, 2018 Публикувано: 14 май, 2018 преди 9 минути , Дани Магелани каза: Мисли положително Споделям само Ситуацията е под контрол. Дадоха ваучери за храна, хотел, вечеря и закуска. 10 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега