Популярно мнение Пътувко Публикувано: 2 януари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 Искам да се похваля за надявам се най-дългото ми пътуване през 2018 г., това на родител, защото на рождения ми ден се роди Васил. Няма такава радост 🙂 Не е лесно, но е чудесно! Сега се боря със себе си, защото ще трябва да намалим пътуванията....вече имам частичен успех, но борбата продължава 37 25 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 Честита радост! Здраве и късмет да има Васил! 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 (редактирано) Добре дошъл на Васко ! Да е здрав и благословен ! Пътувания ще има и след раждането на децата вЕрвай ми ! Редактирано 2 януари, 2019 от bibi 2 1 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 Честита радост! Много здраве за малкото Пътувче и нека животът му е дълго и прекрасно пътешествие! 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 Честито! Васил да си носи името със здраве следващите поне 100 години и да ви създава много приятни емоции! А пътуването - пак ще му дойде времето! 1 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 Честита рожба! Да е жив и здрав малкият Васил, да живее в един по-спокоен свят и да има много късмет! 1 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 Да се похваля, че освен японските билети за април вече имам и такива за Кипър /края на май/ 🙂 Честита радост, @Пътувко. Да расте здраво и щастливо детенцето 🙂 3 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 Еее, ще имате двоен празник всяка година! Честит да е Васил и много щастлив! 1 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 3 януари, 2019 Сподели Публикувано: 3 януари, 2019 @Пътувко ми тя те сполетяла най-голямата грижа на света-как да не можеш да бъдеш По-малко щастлив. Поздрави и на прекрасната ти съпруга за това щастливо събитие. От тук нататък сте в най-вълнуващи то пътуване - родителството! Горе главата, децата не пречат, те ни допълват! 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 януари, 2019 Сподели Публикувано: 3 януари, 2019 (редактирано) преди 12 часа, Пътувко каза: Искам да се похваля за надявам се най-дългото ми пътуване през 2018 г., това на родител, защото на рождения ми ден се роди Васил. Няма такава радост 🙂 Не е лесно, но е чудесно! Сега се боря със себе си, защото ще трябва да намалим пътуванията....вече имам частичен успех, но борбата продължава Честито! Да ви е жив и здрав малкият Васил! Да расте щастлив и безгрижен! А като порастне, да ви надмине по интерес към света! Не се тревожи, смяната на приоритетите не тежи! Редактирано 3 януари, 2019 от Дани Магелани 1 Връзка към коментар
Rositsa88 Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 Малко и аз да се похваля 🙂 Вчера си купихме билети до Перу за Май месец 🙂 10 5 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 Честита радост, @Пътувко ! Няма по-вълнуващо пътешествие от това да си родител. Да е здрав и щастлив Васил! 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 On 1/2/2019 at 4:55 PM, Пътувко said: Искам да се похваля за надявам се най-дългото ми пътуване през 2018 г., това на родител, защото на рождения ми ден се роди Васил. Няма такава радост 🙂 Не е лесно, но е чудесно! Сега се боря със себе си, защото ще трябва да намалим пътуванията....вече имам частичен успех, но борбата продължава Честито, но изчакай още малко с истинстата радост! Бащата разбира малко по късно, че е станал баща, когато детето за първи път му каже: - Тате! Пътуванията със сигурност ще се променят, но колкото е по голямо детето, толкова повече няма да искаш да пътуваш без него, защото е голяма радост детето ти да почне да ти разкава за далечни дестинации и желанието му да обиколи света 🙂 Моите деца постоянно гледат картата на света и ми обясняват къде искат да пътуват 🙂 Още по голяма радост е да осъществиш някоя мечта на детето си 🙂 Това което е по сложно, че трябва да съобразяваш програмата с възрастта на детето, а и бюджетно става малко по скъпо да пътуваш с дете, но за щастие има трикове с които значително можеш да си намалиш бюджета при пътуване с дете. 5 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 Искам да се похваля, че почти изобретих перпетуум мобиле. Преди малко взех билети до Ница изцяло с Уиз кредит. После букнах кола за €0 с талон от едно сайтче. Накрая "купих" и безплатни хотели чрез натрупаните ми Orbucks в Orbitz. Казвам почти, тъй като все още не мога да измисля как да спестя и колосалните 1.20 лв за метро до летището... Приемам идеи 💩 6 3 7 21 2 Връзка към коментар
tch Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 преди 17 минути , Георги Матеев каза: Казвам почти, тъй като все още не мога да измисля как да спестя и колосалните 1.20 лв за метро до летището... Приемам идеи 💩 Пеша 🙂 1 1 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 преди 22 минути , Георги Матеев каза: Казвам почти, тъй като все още не мога да измисля как да спестя и колосалните 1.20 лв за метро до летището... Приемам идеи 💩 Помоли някой приятел да те закара 🙂 Хубаво изкарване в Ница 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 То па кво да и гледаш на Ривиерата. Не изпадай в шок, но билетчето е 1.60 лв. По-добре наистина измисли нещо ! 1 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 преди 3 минути , stanimir каза: То па кво да и гледаш на Ривиерата. Не изпадай в шок, но билетчето е 1.60 лв. По-добре наистина измисли нещо ! Ривиерата съм я гледал, отиваме в Марсилия и Монпелие по работа всъщност и безплатни билети до Ница и 300км шофиране бяха за предпочитане пред 2 x €450 до MPL (Air France уууууу). А билетчето е 1.20 лв като си вземеш карта с 10 пътувания за 12 лв 😎 Пеша надали, но закарването от приятел е гениално, ще се възползвам! 🤩 4 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 преди 46 минути , Георги Матеев каза: Искам да се похваля, че почти изобретих перпетуум мобиле. Преди малко взех билети до Ница изцяло с Уиз кредит. После букнах кола за €0 с талон от едно сайтче. Накрая "купих" и безплатни хотели чрез натрупаните ми Orbucks в Orbitz. Казвам почти, тъй като все още не мога да измисля как да спестя и колосалните 1.20 лв за метро до летището... Приемам идеи 💩 Накрая те ще имат да ти доплащат 🙂 1 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 (редактирано) Само за един спестовен като теб се сещам. Абе трябва ти схема. 450€ до Монпелие? То почти колкото до Буенос Айрес. Редактирано 5 януари, 2019 от stanimir Връзка към коментар
Branko Публикувано: 6 януари, 2019 Сподели Публикувано: 6 януари, 2019 (редактирано) преди 9 часа, Георги Матеев каза: Искам да се похваля, че почти изобретих перпетуум мобиле. Преди малко взех билети до Ница изцяло с Уиз кредит. После букнах кола за €0 с талон от едно сайтче. Накрая "купих" и безплатни хотели чрез натрупаните ми Orbucks в Orbitz. Казвам почти, тъй като все още не мога да измисля как да спестя и колосалните 1.20 лв за метро до летището... Приемам идеи 💩 Ама колата не е електрическа, баси са гориво ще трябва да сипваш. Прецакан си🤣 Редактирано 6 януари, 2019 от Branko 2 7 Връзка към коментар
zon Публикувано: 6 януари, 2019 Сподели Публикувано: 6 януари, 2019 преди 11 часа, Георги Матеев каза: После букнах кола за €0 с талон от едно сайтче. Накрая "купих" и безплатни хотели чрез натрупаните ми Orbucks в Orbitz. Казвам почти, тъй като все още не мога да измисля как да спестя и колосалните 1.20 лв за метро до летището... Приемам идеи 💩 Така става като не букна рента-колата направо от летището, сега трябва €1,20 за метро да даваш 😝 Спорна работа и приятно изкарване в Ница, Марсилия и Монпелие 🤗 1 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 6 януари, 2019 Сподели Публикувано: 6 януари, 2019 преди 12 часа, Георги Матеев каза: Искам да се похваля, че почти изобретих перпетуум мобиле. Аaa, не съм съгласен. Перпетуум мобиле ще е, ако тези безплатни пътувания ти дадат кредит за други безплатни пътувания. Ама това вече ще е магия. 3 6 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 (редактирано) Wiiz смениха час на полет с много по-удобен за мен и разбира се поисках refund 120% , след което резервирах наново същия полет, който междувременно беше поевтинял. За пет минути спестени 40 лв. от нищото( + по-добър час на излитане) Едни 20 еднопосочни полета до Овда / Ейлат. Ей така, докато си гледаш "Ало, ало" и случайно преглеждаш мейлите си по време на рекламите 😉 Редактирано 8 януари, 2019 от stanimir 11 4 1 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 22 януари, 2019 Сподели Публикувано: 22 януари, 2019 Днес един господин роден 1926 год, в тежко здравословно състояние,стана на крака за да ме изпрати, когото си тръгвах от домът му. Аз съм точно 43 години по -млада от него. Малките големи неща ,които ни трогват и ни дават сили и надежда да продължим! Благодаря! 15 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега