EliNik Публикувано: 23 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2019 (редактирано) Честити Близнаци! Пригответе се за много смях и шум, големи прегръдки и толкова много радости. Близнаците са голям купон :). Всичко най-хубаво на цялото семейство! Редактирано 23 февруари, 2019 от EliNik 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 23 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2019 преди 4 часа, Eti* каза: @bibi, не знаех, че и ти имаш близнаци. Имат и по-малка сестра. А аз покрай тях съм една блага, кротка и спокойна женица. 😂😀😁 1 4 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 23 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2019 Благодаря ви, приятели! Сега остава да се справим докато станат по-автономни. 8 Връзка към коментар
Bore Публикувано: 23 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2019 Честито, пожелавам много здраве, късмет и щастие. 1 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 На 22.02.2019 г. в 17:59, Crazy Horse каза: Искам да се похваля, че от 16 февруари си имаме двама нови пътешественици в семейството. Родиха ни се близнаци! Днес ги именувахме официално и им изкарахме актове за раждане - Николас и Йордан. Ще направим всичко възможно да ги възпитаме като здрави и щастливи магеланци! 🍷 Честито и от мен! Да са ви живи и здрави и да ви носят много радост ! 🙂 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 27 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2019 Да се похваля , че улових билети до Лима за ноември 6.11 - 20.11, ако има други желаещи за тези дати , ще е чудесно. Ще пътуваме аз и Половинката, плануваме бебешока да пропусне това пътуване.😉 13 3 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 28 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2019 Малкият магеланчо Мартин навършва днес една годинка 🎉🎈🎂 30 16 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 28 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2019 Честит празник на цялото магеланско семейство! Да е здрав и щастлив Мартин! 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 28 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2019 Пожелавам му да е здрав и щастлив!🎂🎉 и безпроблемен при пътуване🗼⛩️🏝️🌉... 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 28 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2019 преди 8 минути , stanislavpp каза: Малкият магеланчо Мартин навършва днес една годинка 🎉🎈🎂 Здрав и щастлив, за радост на мама и тати! Много безпроблемни пътешествия по красиви места на семейството! 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 28 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2019 преди 4 часа, stanislavpp каза: Малкият магеланчо Мартин навършва днес една годинка 🎉🎈🎂 Аз съм слънчице засмяно на една годинка само🎈Да е здрав и много да ви радва! 1 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 1 март, 2019 Сподели Публикувано: 1 март, 2019 (редактирано) Виза за Нигерия - получена! Това определено беше най-досадната виза, която съм вадил някога. При получаване на паспорта се наложи да вдигна сериозен скандал в консулството... Засега ще си позволя само да кажа, че като краен резултат и напълно официално получих визата за поне двойно по-малка сума от цитираните от @домосед 1000 лв. Отделно, че случайно научих още по-евтин и удобен начин за получаване на Visa on Arrival - без въобще да се минава през българското или румънското консулство/посолство или да се праща паспорта където и да е. Като мине пътуването (след средата на април) ще разкажа всичко с подробности защото историята е много интересна и донякъде поучителна. Редактирано 1 март, 2019 от Георги Матеев 27 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 2 март, 2019 Сподели Публикувано: 2 март, 2019 Наложи се да направя първата и се надявам последна резервация за хотел с кредитна карта по телефона. Половин час за нещо, което става за минута онлайн. Не мога да опиша как се радвам, че живея в дигиталната ера и искрено съчувствам на хората преди няколко десетилетия, когато това е бил единственият начин. 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 2 март, 2019 На 28.02.2019 г. в 10:01, stanislavpp каза: Малкият магеланчо Мартин навършва днес една годинка 🎉🎈🎂 Охоооо, Веселушко отметнал една година! Да е жив, здрав и с много късмет! Ей му, една Чебурашка за подарък 2 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 3 март, 2019 Сподели Публикувано: 3 март, 2019 (редактирано) Най-сетне имаме билети до екзотично място за Коледа 🤩 Сигурно ще си помислите, че е за някоя от дестинациите, за които си спамя из форума, но не 😜! Организирахме си пътуване от 11.12 до 29.12 до Куала Лумпур само срещу 730 евро за двама. Търкиш имаха приятна цена, а gotogate с visa debit свали още почти 70 евро за двамата. Това, разбира се, е много добре, защото сме си запазили и нагласили всичките 3 пътувания в първата половина на годината и почвах много да скучая. П.П. Точно щях да кажа, че съвсем сама си открих билетите и далаверата със skyscaner и се оказа, че fly4free са ме изпреварили и са пуснали вече това предложение: https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/xmas-cheap-turkish-airlines-flights-from-bulgaria-to-malaysia-or-thailand-from-only-e357/ Редактирано 3 март, 2019 от Lindt 14 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 4 март, 2019 Малко извън темата, но свързано с @Lindt и @Gentleman Basta, дано не ми се разсърдят🙂 От сума ти време, се чудя, от къде Жижо ми е толкова познат, като никога, не съм го виждала на живо.🙄 Еле, еле, днеска се сетих. Седнах да гледам един стар филм, който харесвам: Заглавието на български е “ Далече на север”. И се сетих, че Жижо ми прилича на Еди Сибриан / понеже Еди се е родил пръв/😀, когото много, много харесвам. А пък, тука, са двамата с Шоколадката:)))) 5 3 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 4 март, 2019 Сподели Публикувано: 4 март, 2019 @AlexandraKo, при Еди Сибриан виждам някаква прилика в очите, но овалът на лицето е доста различен. За мое съжаление и прическата 😉 . Този филм наистина ли е хубав? Имам ужасно странния навик да гледам филмирани книги и всъщност май само такива филми мога да изтърпя, защото познавам историята и съм мислила над нея. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 4 март, 2019 преди 17 минути , Lindt каза: @AlexandraKo, при Еди Сибриан виждам някаква прилика в очите, но овалът на лицето е доста различен. За мое съжаление и прическата 😉 . Този филм наистина ли е хубав? Имам ужасно странния навик да гледам филмирани книги и всъщност май само такива филми мога да изтърпя, защото познавам историята и съм мислила над нея. Филмът е стар,от преди десетина години,по книгата на Нора Робъртс. На мен си ми харесва,заради Еди. А за приликата - нали знаеш,различните очи,виждат различно.:)))) 1 Връзка към коментар
Популярно мнение EliDion Публикувано: 8 март, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 март, 2019 Айде и моят ред дойде. Пристигна ни писмото от университета - ПРИЕТИ СМЕЕЕЕ. - ESRA - Paris, cinema-audiovisuel. За първи път видях дъщеря си да плаче от щастие. Така Париж вече е трайна дестинация. за следващите няколко години поне.😎 29 27 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 8 март, 2019 Сподели Публикувано: 8 март, 2019 Браво на детето ! 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 10 март, 2019 Сподели Публикувано: 10 март, 2019 Виза за Джибути - получена! Заминавам след 2 дни, а после оттам към Етиопия 🙂 В пълен противовес с малоумната нигерийска виза тази за Джибути стана супер лесно - точно за 1 ден, изцяло онлайн и струваше едва $12. Ако на някого му се наложи: https://www.evisa.gouv.dj (задължително изберете английски или френски език иначе сайта се чупи). 20 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 10 март, 2019 На 8.03.2019 г. в 11:42, EliDion каза: Айде и моят ред дойде. Пристигна ни писмото от университета - ПРИЕТИ СМЕЕЕЕ. - ESRA - Paris, cinema-audiovisuel. За първи път видях дъщеря си да плаче от щастие. Така Париж вече е трайна дестинация. за следващите няколко години поне.😎 Лелеее, каква хубава новина! Честито и браво на детето! Много нови успехи пожелавам! 3 1 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 10 март, 2019 Сподели Публикувано: 10 март, 2019 На 8.3.2019 г. в 12:42, EliDion каза: Айде и моят ред дойде. Пристигна ни писмото от университета - ПРИЕТИ СМЕЕЕЕ. - ESRA - Paris, cinema-audiovisuel. За първи път видях дъщеря си да плаче от щастие. Така Париж вече е трайна дестинация. за следващите няколко години поне.😎 Честито! Желая ти след няколко години да се похвалиш тук, че и успешно сте завършили! А междувременно детето да е доволно от избора си, да научи много неща и да не пропусне и да се забавлява в този прекрасен град! 2 1 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 10 март, 2019 Сподели Публикувано: 10 март, 2019 Да се похваля!Помъдрявам и се разхубавявам с една годинка!И за подаръците да се фукна-тур обиколка с гид на родния град- София! В това хубаво време се получи супер! А и с пътуване скорошно ме зарадваха до един град любим- Париж! 14 7 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 10 март, 2019 Сподели Публикувано: 10 март, 2019 Честито помъдряване и разхубявяване! След години в този дух ще съчетаваш в себе си древен мъдрец и топ-модел! Жена-мечта! 😀 Много здраве, късмет и пътешествия! 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега