aleksandrina Публикувано: 10 март, 2019 Сподели Публикувано: 10 март, 2019 4 hours ago, Сосче! said: Да се похваля!Помъдрявам и се разхубавявам с една годинка! Оооо, честит празник! Здраве и вълшебни пътувания пожелвам! Аз утре ще помъдрея, а днес една глупост свърших... Ама то не може само хубавини в тоз' живот! Тази- втора част на написаното е по- скоро за темата с оплаквания. Но няма да я отварям- сама съм си виновна! Здраве да е! 3 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 10 март, 2019 Сподели Публикувано: 10 март, 2019 преди 6 часа, Сосче! каза: Помъдрявам и се разхубавявам с една годинка! ЧРД, @Сосче! Да си здрава, усмихната, удовлетворена, с много приятни изненади през живота ти!🎉 1 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 10 март, 2019 Сподели Публикувано: 10 март, 2019 Честито, @Сосче! Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 10 март, 2019 Сподели Публикувано: 10 март, 2019 (редактирано) Честито, @Сосче! Да си здрава и да ти се случват само хубави неща - от всички и по много! 🌷🥂 Редактирано 10 март, 2019 от iaia_mama Връзка към коментар
Роца Публикувано: 10 март, 2019 Сподели Публикувано: 10 март, 2019 @Сосче!, честито помъдряване! Чакам те на кафе в Париж :) 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 11 март, 2019 Сподели Публикувано: 11 март, 2019 Да се похваля, че получих много красиви цветя за 8 март и десертът ми се получи перфектно 🙂 6 3 Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 19 март, 2019 Сподели Публикувано: 19 март, 2019 Получих компенсация от AirDolomiti, за отменен полет, ноември месец. След като упорито не отговаряха на мейлите ми, в продължение на 4 месеца, рязко клекнаха, след като споменах регулатора в Италия. Отговориха ми веднага и 3 дена по-късно в сметката ми се появиха 6х250 евро =1500. Благодаря AirDolomiti. 15 7 Връзка към коментар
mirosn Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 (редактирано) Да взема и аз да се похваля-година след отказан достъп на борда на Iberia express от Мадрид за Майорка поради Overbooking ,подадени в срок рекламации,последната от които в AESA ми отговориха едва след като им писах съобщение във Фейсбук.Днес 250 евро са в сметката ми и съвсем скоро ще намерят своето предназначение. Редактирано 20 март, 2019 от mirosn 9 2 Връзка към коментар
Oldkozel Публикувано: 22 март, 2019 Сподели Публикувано: 22 март, 2019 Аз се уредих днес в живота - отивам във Френска Полинезия ... 2 6 17 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 22 март, 2019 Сподели Публикувано: 22 март, 2019 преди 47 минути , Oldkozel каза: Аз се уредих днес в живота - отивам във Френска Полинезия ... при това директно от официален домейн на виетнамската провинция Бен Че 1 3 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 22 март, 2019 Сподели Публикувано: 22 март, 2019 Нямало пълно щастие ли ... 2 2 7 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 22 март, 2019 Сподели Публикувано: 22 март, 2019 Еее не е пълно. Някаква проста правоъгълна форма. Друго си е Дарт Вейдър гофретичка. Нооо, продължавай да търсиш😆. Това според мен е перфектния завършек за рецептурна удовлетвореност😉 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 23 март, 2019 преди 6 часа, Брани каза: Нямало пълно щастие ли ... Еее, ми ти си лесен, щом едни гофрети, те правят напълно щастлив! Завиииижд!😉 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 23 март, 2019 Сподели Публикувано: 23 март, 2019 преди 8 часа, AlexandraKo каза: Еее, ми ти си лесен, щом едни гофрети, те правят напълно щастлив! Завиииижд!😉 I'm a simple man! 🙂 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 23 март, 2019 Сподели Публикувано: 23 март, 2019 15 hours ago, Брани said: Нямало пълно щастие ли ... Ама с купени гофрети всеки може да се похвали. 😄 Аз чакам да се похвалиш с направени от теб! 🥞 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 23 март, 2019 Сподели Публикувано: 23 март, 2019 преди 1 час, aleksandrina каза: Ама с купени гофрети всеки може да се похвали. 😄 Аз чакам да се похвалиш с направени от теб! 🥞 Стъпка по стъпка! В Империята не обичаме бързането ... Едни така бързаха, бързаха да се бунтуват и накрая останаха без планета ... 7 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 4 април, 2019 Сподели Публикувано: 4 април, 2019 Най-накрая имам повод да си подновя паспорта, който изтече 2017та. Повода ми е зашеметяващ, абсолютно неочакван - надявам се, ако всичко е наред , след няколко месеца да съм в Латинска америка 🌎 и оттам на Великденския остров . Този остров ми беше в графата "завинаги мечта", т.е. нереалистичните мечти са там и направо не мога да повярвам още. И така, тази сутрин си подадох документите за паспорт и нека голямото чакане започне.... 18 12 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 4 април, 2019 Аз да се похваля от Голд кар. На пътуването през март, при наемането на колата, блокираха 82 евро за гориво. Че всичко останало, бях платила предварително с моя кредитна карта. Че нали беше пътуване-изненада. Върнахме се, а след три дни, вместо да върнат сумата, те я дръпнали. " Гиди, чифути, с чифути"! - дето вика бай ви Ганя. Веднага гневно писмо, отговориха, да съм пратела номера на сметката, че да ги върнат. Гневно ново писмо, "кат ги взехте, не ви трябваше номер на сметка, сега ги върнете в същата карта, от която ги взехте", ама, пратих и номера на сметката. Вчера гледам - в сметката на Сър Антъни - паричките върнати. Днеска гледам - и в моята карта върнати 82 евро. И сега умувам - да им се обаждам ли, да си трая ли? 2 8 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 4 април, 2019 Сподели Публикувано: 4 април, 2019 преди 5 минути , AlexandraKo каза: И сега умувам - да им се обаждам ли, да си трая ли? Направили са подарък за рождения ден 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 4 април, 2019 преди 17 минути , Цвете каза: Направили са подарък за рождения ден Ееее,@Цвете, кандърдиса ме от раз! Ми да, ще си го броим за подарък. И без това,колко пари сме им насипали през годините... 6 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 4 април, 2019 Сподели Публикувано: 4 април, 2019 (редактирано) преди 31 минути , AlexandraKo каза: Аз да се похваля от Голд кар. ... Вчера гледам - в сметката на Сър Антъни - паричките върнати. Днеска гледам - и в моята карта върнати 82 евро. И сега умувам - да им се обаждам ли, да си трая ли? Голдкар явно имат сантименти към българите (или поне към някои от най-готините - @AlexandraKo и Ven62) Колата в Сицилия, която беше чисто нова (на 14 км. - няма грешка - 14 км) я одраскаха на един паркинг. Първоначално ми взеха 420 евро, но после ми ги върнаха. Та, така. Само Goldcar! Редактирано 4 април, 2019 от ven62 5 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 4 април, 2019 Сподели Публикувано: 4 април, 2019 Те веднъж са сбъркали като са ги взели, после още веднъж като са ги върнали, ако сега им обясняваш може пак да сбъркат и да се налага още да обясняваш, я зарежи докато си на плюс 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 4 април, 2019 преди 28 минути , ven62 каза: Голдкар явно имат сантименти към българите (или поне към някои от най-готините - @AlexandraKo и Ven62) Колата в Сицилия, която беше чисто нова (на 14 км. - няма грешка - 14 км) я одраскаха на един паркинг. Първоначално ми взеха 420 евро, но после ми ги върнаха. Та, така. Само Goldcar! Ееееее,ма ти ми водиш с 318 евро преди 20 минути , neuromancer каза: Те веднъж са сбъркали като са ги взели, после още веднъж като са ги върнали, ако сега им обясняваш може пак да сбъркат и да се налага още да обясняваш, я зарежи докато си на плюс Тъй, тъй! Имах нужда от вашето мнение,че иначе,имам угризения. 1 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 4 април, 2019 Сподели Публикувано: 4 април, 2019 В момента, AlexandraKo каза: Ееееее,ма ти ми водиш с 318 евро Тъй, тъй! Имах нужда от вашето мнение,че иначе,имам угризения. Моите угризения траяха само няколко часа - докато жена ми ги намести тия 420 евро 3 4 Връзка към коментар
funny Публикувано: 4 април, 2019 Сподели Публикувано: 4 април, 2019 преди 22 минути , ven62 каза: Моите угризения траяха само няколко часа - докато жена ми ги намести тия 420 евро Още едно положително качество на жените : "пречистват" съвестта 2 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега