Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Благодарение на братята китайци и мега офертата на Air China взех билет до Нова Зеландия за 2016-та. Полинезия да се готви...  :wub:

Направо съм в екстаз  :yahoo:

• Харесвам 20
Връзка към коментар

Честито! :)

Дай повече подробности ;)

Ето това е конкретната оферта: http://www.flynous.com/cheap-open-jaw-flights-to-new-zealand-from-406-e557/

Тръгване от Женева и връщане в Лондон. Просто няма такава цена :)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

да се изфукам и аз. току що си букнах за 7 нощувки чуден апартамент с 2 самостоятелни спални на "пъпа" на Флоренция - м/у Санта Кроче и Палацо Векио. Георги, огромно благодаря, с твоя купон за отстъпка през airbnb, цената общо за 4-ма ни е 469 евро!!

• Харесвам 12
Връзка към коментар

Една съвършено неочаквана бизнес виза за САЩ... Бях си дала дума да не минавам през тази ненормална цедка, докато или получа английски паспорт, или покана за командировка. Случи се първо второто  :)

И кьораво листче не ми поискаха от камарата документи, които им бях приготвила. Само служебното писмо си взеха, два въпроса на кръст - и айде :) Няма да има никакво време за никакви обиколки, но ще помириша керосин, ще стъпя за пръв път в Америките и може пък да артиса половин ден за Ню Йорк...  Живи и здрави само! 

Редактирано от Гост
Връзка към коментар

Една съвършено неочаквана бизнес виза за САЩ... Бях си дала дума да не минавам през тази ненормална цедка, докато или получа английски паспорт, или покана за командировка. Случи се първо второто  :)

И кьораво листче не ми поискаха от камарата документи, които им бях приготвила. Само служебното писмо си взеха, два въпроса на кръст - и айде :) Няма да има никакво време за никакви обиколки, но ще помириша керосин, ще стъпя за пръв път в Америките и може пък да артиса половин ден за Ню Йорк...  Живи и здрави само! 

Честито! Трябва да вземем да ги полеем тези визи най-накрая ;) За колко време ти е визата, не може ли да е ползваш след командировката ти, в отделно пътуване?

Връзка към коментар

Честито! Трябва да вземем да ги полеем тези визи най-накрая ;) За колко време ти е визата, не може ли да е ползваш след командировката ти, в отделно пътуване?

За поливането задължително! Грехота, мамка му :)

Не знам за колко време е. Ако е еднократна, здрави да сме и да не сме лакоми. Ако е многократна, може да позамисля едни Скалисти планини :) Ще разбера след една седмица. А с вас Октомври - разпивка! :)

И благодаря!

Редактирано от Гост
Връзка към коментар

а колко време ти е визата, не може ли да е ползваш след командировката ти, в отделно пътуване?

Похвалвам се - десетгодишна М (multiple би трябвало да означава) :) Едно добро начало в чисто новия ми паспорт. Значи само работа и парички да има, за да го изпълня...

Връзка към коментар

Похвалвам се - десетгодишна М (multiple би трябвало да означава) :) Едно добро начало в чисто новия ми паспорт. Значи само работа и парички да има, за да го изпълня...

Ауууу, браво! Завижд, завижд, завииииижд ;) ;) ;)

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

А аз пък се похвалвам с еднократна китайска виза  :lol:  , придобита днес в чисто новия ми паспорт!

Ей това не го вярвах, че ще го кажа, ама... Отивам да питам в другите теми за  разни китайски работи.  :biggrin:

Редактирано от clete
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Отворих,отключих  200 и кусур годишна църква в с.Долно луково /бях най-младата от компанията :) /.Досега не съм отключвала църква ,да не говорим исторически паметник , особено усещане е,без да съм религиозна .Случи се на пътуването ни по време на почивните до Ивайловград и околността.Ето тази:

post-43-0-85322300-1443105686_thumb.jpg

• Харесвам 25
Връзка към коментар

Отворих,отключих  200 и кусур годишна църква в с.Долно луково

Преди години един храмов служител ми каза, че ако ти дадат/позволят да отключиш църква, значи те считат за добър човек.

Така че - честито! :)

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Рейни, май не е тук мястото, ама не помня къде питаше за калъфче:

http://deno.bg/product/493/dry-vodonepromokaem-kalaf-za-vrat.html

http://deno.bg/category/82/sakove-chanti-portmoneta.html

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Все по-успешно контактувам с местните и без да знам китайски. Този следобед една бабичка така ме хареса, че реши да ме почерпи круша. Първо я обели с някакво ръждясало подобие на сърп и точно приключи взе, че я изтърва в прахоляка. :) Нямаше как, жертвах се и изядох крушата. После ми сипа чай в някакъв буркан. Аха да отпия и като видях колко е черен и невиждал сапун, направих се на разсеяна и се изнесох. Та такива ми ти работи. Толкова свикнах с китайците, че наистина ще ми липсват. Убедена съм, че след прибирането си ще изживея голям шок.

• Харесвам 25
Връзка към коментар

Все по-успешно контактувам с местните и без да знам китайски. Този следобед една бабичка така ме хареса, че реши да ме почерпи круша. Първо я обели с някакво ръждясало подобие на сърп и точно приключи взе, че я изтърва в прахоляка. :) Нямаше как, жертвах се и изядох крушата. После ми сипа чай в някакъв буркан. Аха да отпия и като видях колко е черен и невиждал сапун, направих се на разсеяна и се изнесох. Та такива ми ти работи. Толкова свикнах с китайците, че наистина ще ми липсват. Убедена съм, че след прибирането си ще изживея голям шок.

Aма вие пак ли сте в Китай? Аз нещо съм пропуснал...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Сама съм тук вече цял месец. След 3 дена се прибирам. Определено мога да кажа, че разбирам китайците по-добре и даже свикнах с някои техни странни навици. Добре се адаптирам, хората си ме харесват и са много мили с мен. :)

• Харесвам 16
Връзка към коментар

Да се похваля, че тази вечер са ме изтеглили от томболата на "Била" и спечелих ваучер за 15,00 лв. :) - самият факт, че са изтеглили моята касова бележка измежду всички много ме радва :)

И още да се похваля, че тази година понеже още никъде не съм пътувала сега се започва - в началото на октомври Гърция - 5 - звезден хотел ол-инклузив за 55,20 лв. на ден, където ще си поработя върху фактурите за ДДС, след това магеланска среща на Батак, Рим в края на октомври и началото на ноември - Дубай, Филипини, Малайзия, Сингапур - само да съм жива и здрава да изпълня предстоящата програма :P

• Харесвам 27
Връзка към коментар

Да се похваля, че тази вечер са ме изтеглили от томболата на "Била" и спечелих ваучер за 15,00 лв. :) - самият факт, че са изтеглили моята касова бележка измежду всички много ме радва :)

И още да се похваля, че тази година понеже още никъде не съм пътувала сега се започва - в началото на октомври Гърция - 5 - звезден хотел ол-инклузив за 55,20 лв. на ден, където ще си поработя върху фактурите за ДДС, след това магеланска среща на Батак, Рим в края на октомври и началото на ноември - Дубай, Филипини, Малайзия, Сингапур - само да съм жива и здрава да изпълня предстоящата програма :P

Явно избухваш в края на годината.

А на мен ми остана само една Португалия......

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Колкото и да не обичам да се хваля няма как точно на вас да не споделя - станах мама :) Има още един пътешественик в магеланския отбор - Михаел, който се роди точни преди 10 дни :)

За раждането получихме подарък от татко му - пътуване за тримата през пролетта до Норвегия. Честно да си призная за пръв път сърцето ми е свито за пътуване, защото нямам идея как ще е пътуване с бебе, ще очаквам съвети, препоръки и кураж от вас :) Допълнително ще имам много въпроси за това пътуване :)

Първо да свикнем един с друг :)

Вили, жив и здрав да расте Михаел! Много радост и усмивки да ви носи!

Имате много време до пътуването. Бебето/детето само ще ви покаже как трябва да стане това.

ПП Точно преди 10 дни беше много хубава дата! Родените на този ден са готини хора! :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.