AlexandraKo Публикувано: 12 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 12 септември, 2015 19-24 ноември. Тююююх, не се засичаме :( Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 17 септември, 2015 Сподели Публикувано: 17 септември, 2015 Благодарение на братята китайци и мега офертата на Air China взех билет до Нова Зеландия за 2016-та. Полинезия да се готви... Направо съм в екстаз 20 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 17 септември, 2015 Сподели Публикувано: 17 септември, 2015 Честито! Дай повече подробности Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 17 септември, 2015 Сподели Публикувано: 17 септември, 2015 Честито! Дай повече подробности Ето това е конкретната оферта: http://www.flynous.com/cheap-open-jaw-flights-to-new-zealand-from-406-e557/ Тръгване от Женева и връщане в Лондон. Просто няма такава цена 6 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 17 септември, 2015 Сподели Публикувано: 17 септември, 2015 http://magelanci.com/topic/5146-женева-окланд-нова-зеландия-лондон-580€/ 1 Връзка към коментар
palia4i Публикувано: 17 септември, 2015 Сподели Публикувано: 17 септември, 2015 да се изфукам и аз. току що си букнах за 7 нощувки чуден апартамент с 2 самостоятелни спални на "пъпа" на Флоренция - м/у Санта Кроче и Палацо Векио. Георги, огромно благодаря, с твоя купон за отстъпка през airbnb, цената общо за 4-ма ни е 469 евро!! 12 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 септември, 2015 Сподели Публикувано: 17 септември, 2015 (редактирано) Една съвършено неочаквана бизнес виза за САЩ... Бях си дала дума да не минавам през тази ненормална цедка, докато или получа английски паспорт, или покана за командировка. Случи се първо второто И кьораво листче не ми поискаха от камарата документи, които им бях приготвила. Само служебното писмо си взеха, два въпроса на кръст - и айде Няма да има никакво време за никакви обиколки, но ще помириша керосин, ще стъпя за пръв път в Америките и може пък да артиса половин ден за Ню Йорк... Живи и здрави само! Редактирано 17 септември, 2015 от Гост Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 17 септември, 2015 Сподели Публикувано: 17 септември, 2015 Една съвършено неочаквана бизнес виза за САЩ... Бях си дала дума да не минавам през тази ненормална цедка, докато или получа английски паспорт, или покана за командировка. Случи се първо второто И кьораво листче не ми поискаха от камарата документи, които им бях приготвила. Само служебното писмо си взеха, два въпроса на кръст - и айде Няма да има никакво време за никакви обиколки, но ще помириша керосин, ще стъпя за пръв път в Америките и може пък да артиса половин ден за Ню Йорк... Живи и здрави само! Честито! Трябва да вземем да ги полеем тези визи най-накрая За колко време ти е визата, не може ли да е ползваш след командировката ти, в отделно пътуване? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 септември, 2015 Сподели Публикувано: 17 септември, 2015 (редактирано) Честито! Трябва да вземем да ги полеем тези визи най-накрая За колко време ти е визата, не може ли да е ползваш след командировката ти, в отделно пътуване? За поливането задължително! Грехота, мамка му Не знам за колко време е. Ако е еднократна, здрави да сме и да не сме лакоми. Ако е многократна, може да позамисля едни Скалисти планини Ще разбера след една седмица. А с вас Октомври - разпивка! И благодаря! Редактирано 17 септември, 2015 от Гост Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 22 септември, 2015 Сподели Публикувано: 22 септември, 2015 Искам да се похваля, че дъщеря ми се върна по живо - по здраво от Унгария. 18 Връзка към коментар
bat.galin Публикувано: 22 септември, 2015 Сподели Публикувано: 22 септември, 2015 ФиумичиноКацане - 18:10, пристигане на стоянка 18:15 -> автобус ->T1/Пристигащи ->T1 /B27 автобус -> Т2/H9 -> Т2/H8 -> автобус ->18:45 на борда. 6 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 24 септември, 2015 Сподели Публикувано: 24 септември, 2015 а колко време ти е визата, не може ли да е ползваш след командировката ти, в отделно пътуване? Похвалвам се - десетгодишна М (multiple би трябвало да означава) Едно добро начало в чисто новия ми паспорт. Значи само работа и парички да има, за да го изпълня... Връзка към коментар
lesy Публикувано: 24 септември, 2015 Сподели Публикувано: 24 септември, 2015 И аз тук. 4 дни по празниците бях без интернет. Оживях. Даже не ми и липсваше. 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 24 септември, 2015 (редактирано) Похвалвам се - десетгодишна М (multiple би трябвало да означава) Едно добро начало в чисто новия ми паспорт. Значи само работа и парички да има, за да го изпълня... Ауууу, браво! Завижд, завижд, завииииижд ;) Редактирано 24 септември, 2015 от AlexandraKo Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 24 септември, 2015 Сподели Публикувано: 24 септември, 2015 (редактирано) Похвалвам се - десетгодишна М (multiple би трябвало да означава) Едно добро начало в чисто новия ми паспорт. Значи само работа и парички да има, за да го изпълня... А аз пък се похвалвам с еднократна китайска виза , придобита днес в чисто новия ми паспорт! Ей това не го вярвах, че ще го кажа, ама... Отивам да питам в другите теми за разни китайски работи. Редактирано 24 септември, 2015 от clete 4 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 24 септември, 2015 Сподели Публикувано: 24 септември, 2015 Отворих,отключих 200 и кусур годишна църква в с.Долно луково /бях най-младата от компанията /.Досега не съм отключвала църква ,да не говорим исторически паметник , особено усещане е,без да съм религиозна .Случи се на пътуването ни по време на почивните до Ивайловград и околността.Ето тази: 25 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 24 септември, 2015 Сподели Публикувано: 24 септември, 2015 Отворих,отключих 200 и кусур годишна църква в с.Долно луково Преди години един храмов служител ми каза, че ако ти дадат/позволят да отключиш църква, значи те считат за добър човек. Така че - честито! 10 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 25 септември, 2015 (редактирано) Рейни, май не е тук мястото, ама не помня къде питаше за калъфче: http://deno.bg/product/493/dry-vodonepromokaem-kalaf-za-vrat.html http://deno.bg/category/82/sakove-chanti-portmoneta.html Редактирано 25 септември, 2015 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 25 септември, 2015 Сподели Публикувано: 25 септември, 2015 Все по-успешно контактувам с местните и без да знам китайски. Този следобед една бабичка така ме хареса, че реши да ме почерпи круша. Първо я обели с някакво ръждясало подобие на сърп и точно приключи взе, че я изтърва в прахоляка. Нямаше как, жертвах се и изядох крушата. После ми сипа чай в някакъв буркан. Аха да отпия и като видях колко е черен и невиждал сапун, направих се на разсеяна и се изнесох. Та такива ми ти работи. Толкова свикнах с китайците, че наистина ще ми липсват. Убедена съм, че след прибирането си ще изживея голям шок. 25 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 25 септември, 2015 Сподели Публикувано: 25 септември, 2015 Все по-успешно контактувам с местните и без да знам китайски. Този следобед една бабичка така ме хареса, че реши да ме почерпи круша. Първо я обели с някакво ръждясало подобие на сърп и точно приключи взе, че я изтърва в прахоляка. Нямаше как, жертвах се и изядох крушата. После ми сипа чай в някакъв буркан. Аха да отпия и като видях колко е черен и невиждал сапун, направих се на разсеяна и се изнесох. Та такива ми ти работи. Толкова свикнах с китайците, че наистина ще ми липсват. Убедена съм, че след прибирането си ще изживея голям шок. Aма вие пак ли сте в Китай? Аз нещо съм пропуснал... 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 25 септември, 2015 Сподели Публикувано: 25 септември, 2015 Сама съм тук вече цял месец. След 3 дена се прибирам. Определено мога да кажа, че разбирам китайците по-добре и даже свикнах с някои техни странни навици. Добре се адаптирам, хората си ме харесват и са много мили с мен. 16 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 27 септември, 2015 Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 Да се похваля, че тази вечер са ме изтеглили от томболата на "Била" и спечелих ваучер за 15,00 лв. - самият факт, че са изтеглили моята касова бележка измежду всички много ме радва И още да се похваля, че тази година понеже още никъде не съм пътувала сега се започва - в началото на октомври Гърция - 5 - звезден хотел ол-инклузив за 55,20 лв. на ден, където ще си поработя върху фактурите за ДДС, след това магеланска среща на Батак, Рим в края на октомври и началото на ноември - Дубай, Филипини, Малайзия, Сингапур - само да съм жива и здрава да изпълня предстоящата програма 27 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 Да се похваля, че тази вечер са ме изтеглили от томболата на "Била" и спечелих ваучер за 15,00 лв. - самият факт, че са изтеглили моята касова бележка измежду всички много ме радва И още да се похваля, че тази година понеже още никъде не съм пътувала сега се започва - в началото на октомври Гърция - 5 - звезден хотел ол-инклузив за 55,20 лв. на ден, където ще си поработя върху фактурите за ДДС, след това магеланска среща на Батак, Рим в края на октомври и началото на ноември - Дубай, Филипини, Малайзия, Сингапур - само да съм жива и здрава да изпълня предстоящата програма Явно избухваш в края на годината.А на мен ми остана само една Португалия...... 5 Връзка към коментар
Популярно мнение violeta Публикувано: 29 септември, 2015 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 Колкото и да не обичам да се хваля няма как точно на вас да не споделя - станах мама Има още един пътешественик в магеланския отбор - Михаел, който се роди точни преди 10 дни За раждането получихме подарък от татко му - пътуване за тримата през пролетта до Норвегия. Честно да си призная за пръв път сърцето ми е свито за пътуване, защото нямам идея как ще е пътуване с бебе, ще очаквам съвети, препоръки и кураж от вас Допълнително ще имам много въпроси за това пътуване Първо да свикнем един с друг 56 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 Колкото и да не обичам да се хваля няма как точно на вас да не споделя - станах мама Има още един пътешественик в магеланския отбор - Михаел, който се роди точни преди 10 дни За раждането получихме подарък от татко му - пътуване за тримата през пролетта до Норвегия. Честно да си призная за пръв път сърцето ми е свито за пътуване, защото нямам идея как ще е пътуване с бебе, ще очаквам съвети, препоръки и кураж от вас Допълнително ще имам много въпроси за това пътуване Първо да свикнем един с друг Вили, жив и здрав да расте Михаел! Много радост и усмивки да ви носи! Имате много време до пътуването. Бебето/детето само ще ви покаже как трябва да стане това. ПП Точно преди 10 дни беше много хубава дата! Родените на този ден са готини хора! 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега