captain_oveur Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Еееее, браво! Да ви е жив и здрав Михаелчо! :) Че и ударно започва - Норвегия... За пътуването не се безпокой, всичко ще е наред. Аз отдавна се каня, надявам се скоро да се наканя, да отворя специална тема за пътуване с деца и бебета - ще има какво и с кого да си кажем 6
Травеолани Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Честито, Виолета! Има време до пътуването, бебчо ще е на 6 месеца. Тогава ще сте свикнали един с друг. Полетът не е дълъг. И на моята дъщеричка първото й пътуване беше на 6 месеца (презокеанско) дори. 1
Тони Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Честито за бебето и честито за РД на мамата! Да сте здрави всички у дома и много да се разбирате. 1
Цвете Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Виолета, честита рожба! Да е здрав, късметлия и да ви радва много! Най-обичам такива новини! 1
neuromancer Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Честитооо! Много да ви радва! 1
Childish Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Честито и от мен! Да расте здраво и щастливо! 1
nisti75 Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Честито! Да расте здрав, щастлив и палав Михаел, а и магеланец от млада възраст ще е. 1
Polina Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Ехеее..откога го чакам това бебе?? Честито да ви е! Здраво и щастливо да е! 4
Desi75 Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Честита рожба и от мен! Да расте здрав, много щастлив и пътешестващ! 1
Mery Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Честито и от мен! Много късмет и щастливи пътешествия за бебка мама и тате! 1
Фил Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Колкото и да не обичам да се хваля няма как точно на вас да не споделя - станах мама Има още един пътешественик в магеланския отбор - Михаел, който се роди точни преди 10 дни Честито! И голям магеланец да порасне! 5
Masmiya Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Честито! Да расте здрав, умерено палав и много щастлив най-малкият магеланец! И какво хубаво име сте му избрали. Много незаравими пътешествия заедно до далечни и близки дестинации! Капитане, пускай темата! Надявам се да ползвам съветите догодина, а и съм сигурна, че има магеланци, които отлагат да имат наследници, от страх как ще пътуват след това. 1
krasen_denev Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Колкото и да не обичам да се хваля няма как точно на вас да не споделя - станах мама Има още един пътешественик в магеланския отбор - Михаел, който се роди точни преди 10 дни За раждането получихме подарък от татко му - пътуване за тримата през пролетта до Норвегия. Честно да си призная за пръв път сърцето ми е свито за пътуване, защото нямам идея как ще е пътуване с бебе, ще очаквам съвети, препоръки и кураж от вас Допълнително ще имам много въпроси за това пътуване Първо да свикнем един с друг Честито бебче!!!Живо и здраво и много да ви радва/ядосва! Относно пътуването,няма да му е за първи път.Михаел е пътешественик,пътувал вече до ЮАР,така че всичко е о.к. Честито! Да расте здрав, умерено палав и много щастлив най-малкият магеланец! И какво хубаво име сте му избрали. Много незаравими пътешествия заедно до далечни и близки дестинации! Капитане, пускай темата! Надявам се да ползвам съветите догодина, а и съм сигурна, че има магеланци, които отлагат да имат наследници, от страх как ще пътуват след това. А има и такива,които не отлагат да имат наследници,въпреки че им се пътува адски много. 5
luba_rizova Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Вили, честито! Да е жив и здрав! Много голям мъж да стане и много да ви радва! А сега само да папка и спинка, за да може мама да си почине За пътуването не се тревожи, пътувала съм с бебе на 2 месеца - до Малта, и с бебе на 6 месеца - до Турция. Никакви проблеми, нито гък в самолета. Няма да се притесняваш. Да сте живи и здрави! 4
Tedy Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Вили, честито! Много късмет на малкия, голям Михаил. 1
Мира Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Привет и от мен групичка. Отдавна не бях влизала тук и с радост чета статийките и постовете ви. Както по горе сте писали за оценянето на живота, и аз много съм съгласна... падаме и ставаме и колелото се върти. Аз бих се похвалила, че се запознах с Майкъл Дъглас и Тони Блеър, пак благодарение на работата ми разбира се, инак едва ли бих имала шанса. Имам снимки, които трябва да потърся, и ще кача тези дни ако има желаещи ) Лека вечер за сега и до нови срещи 11
AlexandraKo Публикувано: 29 септември, 2015 Автор Публикувано: 29 септември, 2015 Вили, това за мен е най-хубавата новина на света! Раждането на малкия-голям човек.Малък, защото е най-ситен, голям, защото е най-важен. Честито! Михаел да расте бързо и неусетно и да сте много, много щастливи цялото семейство! 2
noshtna_ptica Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 violeta, здраве и червени бузки за Магеланчо! Любов и щастие в семейството ти! 1
mililia Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Ехе, колко поводи за похвали е имало, докато ме нямаше и не четях сайта. Браво. Честито на мама Вили, а малкия бебчо да е жив, здрав и голям късметлия. На всички останали "самохвалковци"........ браво! и да ви върви все така ! 1
lesy Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Честито и от мен. Да е жив издрав Михаил, с много любов да расте! Щастливи пътешествия. 1
Радо Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 (редактирано) Знам,че това не е мястото, така,че се извинявам за оффтопика предварително : Явно избухваш в края на годината.А на мен ми остана само една Португалия...... Емо това е мястото, което трябва да посетиш задължително. Не го гледай,ч е е такова невзрачно рибената супа и десертите по-долу това е адреса:Taberna Anti Dantas, R. São José 196, Lisboa https://www.google.bg/maps/dir//Taberna+Anti+Dantas,+R.+S%C3%A3o+Jos%C3%A9+196,+2610-002+Lisboa/@38.7225777,-9.1446914,15.75z/data=!4m12!1m3!3m2!1s0x0:0x78594e6fcf36176d!2sTaberna+Anti+Dantas!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0xd19338260766ae5:0x78594e6fcf36176d!2m2!1d-9.144254!2d38.7206649 Редактирано 29 септември, 2015 от Радо 4
Polina Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 Абе не е сериозно това " само една Португалия", нека да види пък после ще се хвали Емо в тая тема. Португалия си е Португалия. 1
Травеолани Публикувано: 29 септември, 2015 Публикувано: 29 септември, 2015 (редактирано) Честито бебче!!!Живо и здраво и много да ви радва/ядосва! Относно пътуването,няма да му е за първи път.Михаел е пътешественик,пътувал вече до ЮАР,така че всичко е о.к. А има и такива,които не отлагат да имат наследници,въпреки че им се пътува адски много. Да, и ние сме от тези, които не отлагат. То такова нещо отлага ли се заради пътувания? По скоро обратното Редактирано 29 септември, 2015 от Травеолани 2
Oshko Публикувано: 30 септември, 2015 Публикувано: 30 септември, 2015 Колкото и да не обичам да се хваля няма как точно на вас да не споделя - станах мама Има още един пътешественик в магеланския отбор - Михаел, който се роди точни преди 10 дни За раждането получихме подарък от татко му - пътуване за тримата през пролетта до Норвегия. Честно да си призная за пръв път сърцето ми е свито за пътуване, защото нямам идея как ще е пътуване с бебе, ще очаквам съвети, препоръки и кураж от вас Допълнително ще имам много въпроси за това пътуване Първо да свикнем един с друг Честито! Да се включа и аз за малко кураж. На бебетата изобщо не им прави впечатление пътуването. Дори с бебе е по-лесно отколкото с 2 годишно дете, поне при моите беше така. Даваш му са суче нещо при излитане и снижаване, за да му се изравни налягането по-лесно и това е - спинкат, папкат, ак..т, като едно багажче E, разбира се се прекроява малко програмата, за да е ок за бебчо. Каката я водихме на 6м до Дубай и Малдивите, а малкия дори по-малък до Турция. 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега