Травеолани Публикувано: 23 януари, 2023 Публикувано: 23 януари, 2023 преди 43 минути , EliDion каза: Браво супер се е получило. Прилича повече на йога място. Като отворих, долната снимка не се виждаше на екрана, та се посмях с декора (стълбата)🤓. Оправи ми деня. Благодаря! Да, аз предимно йога и Пилатес правя, затова исках да е като йога студио, да е малко по-женствен стил, без да е твърде лигаво или безвкусно (все пак и мъжа ми го ползва 😆). Стълбата е “декор” от мъжа ми, нямаше как да я местя за “преди” снимките 😆. Хубава седмица! 4
Георги Матеев Публикувано: 23 януари, 2023 Публикувано: 23 януари, 2023 Тур компанията от Судан ни изненада с неочакван подарък - брандирана с имената ни чаша, чудесен спомен от едно прекрасно пътуване 😊 Между другото, ако някой се е запътил натам - силно препоръчвам тази компания, свършиха много добра работа като цяло. Принципно можеше и да се самоорганизираме, но Travel Sudan Tours ни спести доста разправии и досадни разрешителни (включително съдействаха за визата) и определено си струваше парите. 42 7
Duke Публикувано: 23 януари, 2023 Публикувано: 23 януари, 2023 Какво?😮 @Георги Матееве ползвал туристическа компания?🤯 Нищо повече няма да бъде същото във форума! 😞 1 21
rdd Публикувано: 23 януари, 2023 Публикувано: 23 януари, 2023 преди 14 часа, Травеолани каза: Пак аз :). Да се похваля, че домашният ни фитнес в гаража е готов! Мъжа ми цяла седмица оправяше стените и тавана, а декорът е от мен. Харесва ми как се получи и се радвам, че оползотворихме част от пространството в гаража, което иначе стоеше неизползвано. Преди: След: Хубаво е! Браво! А да попитам нещо: пода от какъв материал е? На снимката изглежда, като че ли са сглобяеми плочи. Много готино! Успех с фитнеса! 2
Травеолани Публикувано: 23 януари, 2023 Публикувано: 23 януари, 2023 преди 1 час, rdd каза: Хубаво е! Браво! А да попитам нещо: пода от какъв материал е? На снимката изглежда, като че ли са сглобяеми плочи. Много готино! Успех с фитнеса! Благодаря! Да, подът е от сглобяеми меки плочки, тип пъзел. Има подобни детски, но тези са специално за домашен фитнес, по-големи са самите плочки и са с по-голяма дебелина. Не мога да намеря линк към нашите, нещо подобно, само че тези, които взехме бяха повече в пакета - 12 броя. Foam tiles 2 1
Pantelej Putnik Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 В класацията на жена ми по харесване вероятно съм на 69 място след колорадския бръмбар. 🤣 На първо място в тази класация обаче е един голям красавец - Никос Вертис (певецът). На второ място е Стив МакГарет от сериала "Хавай 5-0". Вероятно на трето място е онзи наш хубавец - Ергенът. Някъде напред е и един готвач от Кения - Кийрън Джетуа. Него го хареса в предаванията му по "24 Kitchen". С оглед на всички тези мъже моето 69 място приемам като почетно. Като успокоение ми остават думите на дядо ми, че жените не харесват толкова красиви мъже, колкото предизвикателни. 🙂 В тази област му вярвах, защото ме е водил при много лелки (е, за мен, но не и за него) и съм виждал как го гледат те и как той се държеше с тях. Баба ми пък беше примата сред всички. Аз не съм го издавал. Мъже сме все пак. Солидарност. 🙂 Но да се върнем към класацията на жена ми. Пиша в тази тема не да се похваля, че съм на 69 място, а за това, че уредих среща на жена ми с Никос Вертис. На 08.03.2023 г. в Зала Арена София. Купих й билет и днес й го подарих. И за това се хваля, че се накефих от реакцията й. Толкова я изненадах, толкова се зарадва, докоснах я. Със Стив МакГарет от сериала няма да мога да я запозная, защото тя не иска да ходи в САЩ, а едва ли той ще дойде в БГ. Обещал съм й да посетим ресторанта на Кийрън Джетуа в Найроби. Той е световноизвестен и вероятно супер зает, но съм си намислил да му пиша една хубава история, която да го грабне и когато един ден сме там, да ни посрещне и да я прегърне, да я целуне по бузата. За повече - ще трябва да се разправяме и вероятно няма да завърши добре за него. 🤣 Никак не се страхувам от такава конкуренция. Те са красиви, а аз вчера готвих, днес отново готвих, пазарувах.... Те да ми завиждат. 😄 13 12 9
tch Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 преди 15 минути , Pantelej Putnik каза: В класацията на жена ми по харесване вероятно съм на 69 място след колорадския бръмбар. 🤣 На първо място в тази класация обаче е един голям красавец - Никос Вертис (певецът). На второ място е Стив МакГарет от сериала "Хавай 5-0". Вероятно на трето място е онзи наш хубавец - Ергенът. Някъде напред е и един готвач от Кения - Кийрън Джетуа. Него го хареса в предаванията му по "24 Kitchen". С оглед на всички тези мъже моето 69 място приемам като почетно. Като успокоение ми остават думите на дядо ми, че жените не харесват толкова красиви мъже, колкото предизвикателни. 🙂 В тази област му вярвах, защото ме е водил при много лелки (е, за мен, но не и за него) и съм виждал как го гледат те и как той се държеше с тях. Баба ми пък беше примата сред всички. Аз не съм го издавал. Мъже сме все пак. Солидарност. 🙂 Но да се върнем към класацията на жена ми. Пиша в тази тема не да се похваля, че съм на 69 място, а за това, че уредих среща на жена ми с Никос Вертис. На 08.03.2023 г. в Зала Арена София. Купих й билет и днес й го подарих. И за това се хваля, че се накефих от реакцията й. Толкова я изненадах, толкова се зарадва, докоснах я. Със Стив МакГарет от сериала няма да мога да я запозная, защото тя не иска да ходи в САЩ, а едва ли той ще дойде в БГ. Обещал съм й да посетим ресторанта на Кийрън Джетуа в Найроби. Той е световноизвестен и вероятно супер зает, но съм си намислил да му пиша една хубава история, която да го грабне и когато един ден сме там, да ни посрещне и да я прегърне, да я целуне по бузата. За повече - ще трябва да се разправяме и вероятно няма да завърши добре за него. 🤣 Никак не се страхувам от такава конкуренция. Те са красиви, а аз вчера готвих, днес отново готвих, пазарувах.... Те да ми завиждат. 😄 Само билета да не включва посещение на backstage 😅
Pantelej Putnik Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 В момента, tch каза: Само билета да не включва посещение на backstage 😅 Ако имаше такава възможност, щях да направя всичко възможно нейният билет да я включва. 🙂 При мен няма ревност. Ревността е слабост на ревнуващия. 5 3
ДиянаВ Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 преди 16 минути , Pantelej Putnik каза: В класацията на жена ми по харесване вероятно съм на 69 място след колорадския бръмбар. 🤣 На първо място в тази класация обаче е един голям красавец - Никос Вертис (певецът). На второ място е Стив МакГарет от сериала "Хавай 5-0". Вероятно на трето място е онзи наш хубавец - Ергенът. Някъде напред е и един готвач от Кения - Кийрън Джетуа. Него го хареса в предаванията му по "24 Kitchen". С оглед на всички тези мъже моето 69 място приемам като почетно. Като успокоение ми остават думите на дядо ми, че жените не харесват толкова красиви мъже, колкото предизвикателни. 🙂 В тази област му вярвах, защото ме е водил при много лелки (е, за мен, но не и за него) и съм виждал как го гледат те и как той се държеше с тях. Баба ми пък беше примата сред всички. Аз не съм го издавал. Мъже сме все пак. Солидарност. 🙂 Но да се върнем към класацията на жена ми. Пиша в тази тема не да се похваля, че съм на 69 място, а за това, че уредих среща на жена ми с Никос Вертис. На 08.03.2023 г. в Зала Арена София. Купих й билет и днес й го подарих. И за това се хваля, че се накефих от реакцията й. Толкова я изненадах, толкова се зарадва, докоснах я. Със Стив МакГарет от сериала няма да мога да я запозная, защото тя не иска да ходи в САЩ, а едва ли той ще дойде в БГ. Обещал съм й да посетим ресторанта на Кийрън Джетуа в Найроби. Той е световноизвестен и вероятно супер зает, но съм си намислил да му пиша една хубава история, която да го грабне и когато един ден сме там, да ни посрещне и да я прегърне, да я целуне по бузата. За повече - ще трябва да се разправяме и вероятно няма да завърши добре за него. 🤣 Никак не се страхувам от такава конкуренция. Те са красиви, а аз вчера готвих, днес отново готвих, пазарувах.... Те да ми завиждат. 😄 И мъжът ми харесва Никос Вертис🤣 2
tch Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 преди 1 минута , ДиянаВ каза: И мъжът ми харесва Никос Вертис🤣 Houston we have a problem!!!!! 11 1
Pantelej Putnik Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 Преди 1 час, ДиянаВ каза: И мъжът ми харесва Никос Вертис🤣 И аз много го харесвам Никос Вертис. И като мъж и като певец. Харесвам много и останалите от класацията на жена ми. 🙂 Човек не бива да си криви душата - хубавото си е хубаво. А те са УАУ. Един мъж да каже, че друг мъж му харесва не променя нищо. Значи, ако една жена се възхищава на друга, то това е нормално. А не може един мъж да се възхищава на друг. Ей, къде отиде равенството между половете??! 🤣 3 1 1
ДиянаВ Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 преди 3 минути , tch каза: Houston we have a problem!!!!! Е, аз като харесвам Рики Мартин, проблем ли е🤣😛 1 3 1
Pantelej Putnik Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 В момента, ДиянаВ каза: Е, аз като харесвам Рики Мартин, проблем ли е🤣😛 Жена ми не ме ревнува от Моника Белучи. Само от жената в края на този клип на Никос Вертис - Nikos Vertis - De me skeftesai (Official Videoclip) - YouTube 1
Травеолани Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 преди 2 минути , Pantelej Putnik каза: И аз много го харесвам Никос Вертис. И като мъж и като певец. Харесвам много и останалите от класацията на жена ми. 🙂 Да си изкарате страхотно на концерта! Хубаво е, че мислиш за жена си и ѝ правиш изненади 🙂 Стана ми любопитно кой е Никос Вертис, не бях чувала за него и го гугълнах. Типични гръцки черти мисля 🙂 . На мен номер едно в нереалистичните фантазии ми е актьора Крис Хемсуърт, сигурна съм че не само на мен 😉 5
ДиянаВ Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 преди 4 минути , Pantelej Putnik каза: Жена ми не ме ревнува от Моника Белучи. Само от жената в края на този клип на Никос Вертис - Nikos Vertis - De me skeftesai (Official Videoclip) - YouTube Много екзотично😉 Това обяснява ревността… 1
Pantelej Putnik Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 В момента, Травеолани каза: Да си изкарате страхотно на концерта! Хубаво е, че мислиш за жена си и ѝ правиш изненади 🙂 Стана ми любопитно кой е Никос Вертис, не бях чувала за него и го гугълнах. Типични гръцки черти мисля 🙂 . На мен номер едно в нереалистичните фантазии ми е актьора Крис Хемсуърт, сигурна съм че не само на мен 😉 Виж Никос Вертис в горното клипче. Там е .............. много, много хубав. А иначе жена ми ще ходи сама. Нека си остане насаме (и с още 8000-10000 други) с него. Аз ще бъда шофьор до София и обратно, колкото и късно да стане. Кефът е приоритет. Нейният кеф е приоритет. Държиш ли на някой, искаш да виждаш усмивката му. Просто е. В момента, ДиянаВ каза: Много екзотично😉 Това обяснява ревността… Излиза от стаята, когато гледам този клип. 🤣 4 3 3
Eva eva Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 Мииии....нещо не ми е ок в този Никос. Не ми харесва особено, иначе пее, спор няма. И аз не го знаех. Крис Хемсуърт - друга бира. Ей това е мъж 🙂 Нямам спомен да съм го гледала в някой филм, но ще го гледам 🙂 5
Травеолани Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 преди 26 минути , Pantelej Putnik каза: Кефът е приоритет. Нейният кеф е приоритет. Държиш ли на някой, искаш да виждаш усмивката му. Просто е. Съгласна съм, така е абсолютно и разбирам това чувство! Моят мъж много иска Тесла и от две години сериозно ги гледа, проучва, обмисля, изчислява, ходи на test drives. Аз не се интересувам от коли или от нови технологии и съм леко против, ама като го гледам колко е ентусиазиран и как му светва лицето като говори за това, знам че ще се съглася и ще съм ок в един момент! Той и без това толкова много прави за мен и ме подкрепя във всичките ми шантави идеи, които имам и съм имала! И да добавя, че моят мъж е българин, но можеше и да е грък (има братовчеди гърци, с които не се разбират заради езика). И винаги съм казвала, че изглежда като холивудска звезда 😂 4
Pantelej Putnik Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 преди 3 минути , Eva eva каза: Мииии....нещо не ми е ок в този Никос. Не ми харесва особено, иначе пее, спор няма. И аз не го знаех. Крис Хемсуърт - друга бира. Ей това е мъж 🙂 Нямам спомен да съм го гледала в някой филм, но ще го гледам 🙂 А Стив МакГарет от сериала "Хавай 5-0"? Гледала ли си поне серия от този сериал?
Травеолани Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 преди 4 минути , Eva eva каза: Мииии....нещо не ми е ок в този Никос. Не ми харесва особено, иначе пее, спор няма. И аз не го знаех. Крис Хемсуърт - друга бира. Ей това е мъж 🙂 Нямам спомен да съм го гледала в някой филм, но ще го гледам 🙂 Не си го гледала във филм? Thor ти препоръчвам ;) преди 2 минути , Pantelej Putnik каза: А Стив МакГарет от сериала "Хавай 5-0"? Гледала ли си поне серия от този сериал? Нещо сладникаво и леко лигаво има във физиономията му 😂. Днес хич не ми се работи 😂 2 1
Eva eva Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 преди 8 минути , Pantelej Putnik каза: А Стив МакГарет от сериала "Хавай 5-0"? Гледала ли си поне серия от този сериал? Не съм гледала филма. Нещо ми е ... бозав и хилавичък този младеж, Стив. 🙂 Аз си падам по по-груби, едри и високи типове, но за сметка на това чаровни 🙂 1 1
Pantelej Putnik Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 преди 58 минути , ДиянаВ каза: Много екзотично😉 Това обяснява ревността… Веднъж се смяхме много и "разкъсан от ревност", гледайки поредния клип на Вертис, викам: "Върни, върни да я видя онази." К'во ще й гледаш?!" 🤣 Викам със смях и на майтап: "За тази ви оставам и теб, и детето" Оттогава винаги, когато пускаме този клип, тя се завърта смеейки се, дупи се и излиза от стаята. Оставя ме "насаме" с нея 🤣 6
Травеолани Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 преди 1 минута , Eva eva каза: Аз си падам по по-груби, едри и високи типове, но за сметка на това чаровни 🙂 /cdn-cgi/mirage/3aad90e8b2a229fd4938b3b23e899689c2c14ad6880744622a48c8b015930fcd/1280/https://img.haskovo.net//images/news_images/2021/12/31/orig-34169410453771654.jpg?v=1640941626 Много хубаво го описа, и аз така! Ама не твърде груби като Джейсън Момоа 😂. Та затова Крис Хемсуърт е идеалната комбинация 😂
Pantelej Putnik Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 Ева, ако ще се цакаме, то тогава ..... Дори и това да не й е най-хубавата снимка, то този поглед кара сърцето ми да пее и да се радва, че съм се родил мъж. Всичко има в погледа й - страст, обещание, нежност..... Жена в най-завършения си вид. 5 2
Lyubina Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 Значи, направо съм динозавър... този юнак нещо не ми допада. А за Моника Белучи спор няма. Нищо че съм жена, ... 😉 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега