bay_kolio Публикувано: 1 юни, 2016 Сподели Публикувано: 1 юни, 2016 Ама че хитър номер. Честит рожден ден Гери. Късмет и здраве ти желаем 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 1 юни, 2016 Сподели Публикувано: 1 юни, 2016 Много трудно взех разрешително за посещение на Американска Самоа, но вече е факт! След 2 дни пътувайки от Самоа до Американска Самоа (и обратно) ще пресека международната линия на датата - и то 2 пъти в един ден. Ще пътувам първо в миналото и после в бъдещето. Много вълнуващо 37 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 юни, 2016 Автор Сподели Публикувано: 1 юни, 2016 (редактирано) Много трудно взех разрешително за посещение на Американска Самоа, но вече е факт! След 2 дни пътувайки от Самоа до Американска Самоа (и обратно) ще пресека международната линия на датата - и то 2 пъти в един ден. Ще пътувам първо в миналото и после в бъдещето. Много вълнуващо Ох, почнах да те мисля - ще вземат съвсем да ти се оплетат чакрите ;) ;) Редактирано 1 юни, 2016 от AlexandraKo 10 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 1 юни, 2016 Сподели Публикувано: 1 юни, 2016 Ох, почнах да те мисля - ще вземат съвсем да ти се оплетат чакрите ;) ;) Колко да се оплетат... най-много да си остана по тея ширини и да не се върна въобще 8 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 1 юни, 2016 Сподели Публикувано: 1 юни, 2016 Колко да се оплетат... най-много да си остана по тея ширини и да не се върна въобще Абе ти гледай да не останеш я във вчерашния ден, я в утрешния! 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 1 юни, 2016 Сподели Публикувано: 1 юни, 2016 А каква беше изненадата? 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 1 юни, 2016 Сподели Публикувано: 1 юни, 2016 (редактирано) А каква беше изненадата? Вторият пилот е изскокнал от тортата с песен на уста Присъединявам се към музикалния поздрав Редактирано 1 юни, 2016 от captain_oveur 4 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 1 юни, 2016 Сподели Публикувано: 1 юни, 2016 От мен едно малко похвалване - резервирах си море! Една седмица ще сме в Ширахама! И съм пропуснала дискусията за вишните, вишновката, алкохол разграждащите ензими и рИкията. Само ще ви кажа - язък за фитилите! Тия вишни са декоративни -само цъфтят и не дават плод. Японска му работа. Цяла година мъки да ги гледаш, кастриш, пазиш от студ за да им се порадваш една седмица в годината като нацъфтят...Очи пълни - ръце празни, както би казала балканската народна мъдрост. 14 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 9 юни, 2016 Сподели Публикувано: 9 юни, 2016 (редактирано) Гледам, че никой не се е хвалил от 8 дни, та викам да се похваля аз. Преди малко купих 2 билета с Катарците за Виетнам, с връщане през Хонг Конг. От 29.10 до 20.11.2016. В трипа ще включа и Камбоджа. Жена ми пак намаза! Редактирано 9 юни, 2016 от Евгени Димитров 17 Връзка към коментар
Nesho Публикувано: 11 юни, 2016 Сподели Публикувано: 11 юни, 2016 Аз пък си купих сам. билети в северна посока по 10 евро. И си търся круиз от там да ме върне на юг. Помагайте 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 12 юни, 2016 Сподели Публикувано: 12 юни, 2016 Италианците пак пуснаха промоция от Рим до Чили, само че този път периода за пътуване обхваща до 31 Март. Най-сетне си отмъкнах билет до Сантяго - за края на февруари. Излезна 380 евро през liligo.fr, което е невероятна цена за тази дестинация и то в топ сезон. Позициониращите полети от София до Рим и обратно са 50-ина евро, за щастие в този период Wizz летят до Фиумичино и няма да се налага смяна на летища. Като гледам това ще е най-дългия директен полет, който съм правил някога: 7390 мили, 15 часа нон-стоп. По-дълъг е и от скорошния Пекин-Оклънд, който беше "само" 6480 мили. Страшно съм доволен, Чили и Великденския остров най-сетне ще бъдат покорени Още една мечта по-малко... 44 Връзка към коментар
Sult Публикувано: 12 юни, 2016 Сподели Публикувано: 12 юни, 2016 Благодаря ти Георги, Преди малко купих и аз билети Рим-Чили за края на февруари-началото на март. Чудесна дестинация и наистина хит-цена. След миналогодишното пътуване до Бразилия-359,-евро, това е пореден подарък от Ал Италия. 9 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 12 юни, 2016 Сподели Публикувано: 12 юни, 2016 От днес официално съм милионер... За предстоящото пътуване в Минск си купих 1 милион беларуски рубли за 100-ина лв P.S. Банкнотите им се оказаха супер грозни. 24 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 12 юни, 2016 Сподели Публикувано: 12 юни, 2016 Си кажеш ти 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 юни, 2016 Сподели Публикувано: 13 юни, 2016 Отделих дискусията за билети до Великденския остров в отделна тема: http://magelanci.com/topic/6981-%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%B4%D0%BE-%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2 1 Връзка към коментар
Diana Doncheva Публикувано: 13 юни, 2016 Сподели Публикувано: 13 юни, 2016 Вчера вечерта се завърнах от Пунта Кана, Доминиканска Република. Искам да благодаря на Ива за двете хубави екскурзии до о.Саона и Алтос де Чавон. Като се адаптирам след 4-те полета на връщане, ще напиша по-подробно за впечатленията ми. А полетите са 4 първо защото Ер Франс прави технически стоп в Санто Доминго, което веднага полета до Париж го превръща в 2 полета и второ, поради стачка пак на същата компания се наложи вместо Париж - София, да летим с Луфтханза: Париж-Франкфурт, Франкфурт-София. Но всичко е добре, когато завършва добре. А за Доминиканска Република мога да кажа: Чудесна плажна дестинация за "мързелива" почивка - палми, ситен пясък, топло море, много слънце, добра храна и безкрайни коктейли, какво повече... 16 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 юни, 2016 Сподели Публикувано: 13 юни, 2016 (редактирано) От днес официално съм милионер... За предстоящото пътуване в Минск си купих 1 милион беларуски рубли за 100-ина лв И в този момент разбрах, че (все още) не си посещавал Зимбабве на другаря Мугабе. Редактирано 13 юни, 2016 от Фичо 3 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 13 юни, 2016 Сподели Публикувано: 13 юни, 2016 Не мога да не се похваля, че дъщеря ми вече е в Аляска 18 Връзка към коментар
adriano1 Публикувано: 13 юни, 2016 Сподели Публикувано: 13 юни, 2016 Италианците пак пуснаха промоция от Рим до Чили, само че този път периода за пътуване обхваща до 31 Март. Най-сетне си отмъкнах билет до Сантяго - за края на февруари. Излезна 380 евро през liligo.fr, което е невероятна цена за тази дестинация и то в топ сезон. Позициониращите полети от София до Рим и обратно са 50-ина евро, за щастие в този период Wizz летят до Фиумичино и няма да се налага смяна на летища. Като гледам това ще е най-дългия директен полет, който съм правил някога: 7390 мили, 15 часа нон-стоп. По-дълъг е и от скорошния Пекин-Оклънд, който беше "само" 6480 мили. Страшно съм доволен, Чили и Великденския остров най-сетне ще бъдат покорени Още една мечта по-малко... Има ли я още офертата? Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 14 юни, 2016 Сподели Публикувано: 14 юни, 2016 И в този момент разбрах, че (все още) не си посещавал Зимбабве на другаря Мугабе. Свърши тая ... в момента 1 долар е 360 зимбабвийски долара Връзка към коментар
Костов Публикувано: 14 юни, 2016 Сподели Публикувано: 14 юни, 2016 Има ли я още офертата?Има я. Връзка към коментар
Тополска Публикувано: 15 юни, 2016 Сподели Публикувано: 15 юни, 2016 "Next few weeks" минаха и сметката ми е заверена. Похвалвам KLM, които ми изплатиха обезщетението за закъснял полет без никакво опъване, само с искане от моя страна през формата на сайта им. Йес! 17 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 18 юни, 2016 Сподели Публикувано: 18 юни, 2016 Похвалвам се, че получих обезщетение от Wizz за закъснелия ми полет през януари. Първо се пробвах сама, но след кратка кореспонденция се отказах. Преди 10 -15 дни писах на посредник и вчера парите са по сметката ми. Посредникът е български и се надявам, че този бърз развой не е реклама / знаят, че пиша тук/, а наистина са издействали обезщетението, което е за 4 пътуващи с една резервация. Мноооого съм доволна! 18 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 юни, 2016 Сподели Публикувано: 18 юни, 2016 Посредникът е български и се надявам, че този бърз развой не е реклама / знаят, че пиша тук/, а наистина са издействали обезщетението, което е за 4 пътуващи с една резервация. А въпросният посредник различен ли е от този? 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 18 юни, 2016 Сподели Публикувано: 18 юни, 2016 А въпросният посредник различен ли е от този? Да, различен е. Нови са. Не искам още да оповестявам гръмко. Познати са при нас също- това като Жокер. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега