Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:

Дааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Ти вместо възклицания, вади тефтера и записвай кой се е отчел в темата, че после наказания трябва да се налагат, не е една беля... :P

• Харесвам 5
Гергана Пенина
Публикувано:

Ти вместо възклицания, вади тефтера и записвай кой се е отчел в темата, че после наказания трябва да се налагат, не е една беля... :P

оооооо, записвам аз, записвам и съм злопаметна :)))))))))))))

• Харесвам 3
Георги Матеев
Публикувано:

Честито на щастливите родители :) Да е живо и здраво хлапето и мнооооого да ви радва!

А Пожето бързо бързо да се изправя на крака :)

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

Честита ви първа рожба. На малката пожелавам живот изпълнен с многоооооо пътувания, а на родителите - здравословен сън! :P:)

Редактирано от t_petkov
  • Харесвам 3
Публикувано: (редактирано)

Честито! Много здраве, късмет и изпълнено с щастие бъдеще!   :)  :) :) ...

Редактирано от Asterisk
  • Харесвам 2
Публикувано:

Очакването приключи, сега - живият живот:))) Здраве и щастливи мигове за трима ви! 

* подсещам - тук има чудесна тема за пътуване с бебета и деца, ахахаха:))) Хем се шегувам, хем си е истина - не е толкова сложно:)

• Харесвам 3
Публикувано:

@ Георги и Пожето,

Честито и от мен.

Много радост да ви носи и ... скоро да стане кака.

p.s. Как пък се сетих да надникна тук ;)

• Харесвам 3
Публикувано:

Честито! Да ви е жива и здрава! Вече чакам нови хвалби - първия полет на малката магеланка, например. 

• Харесвам 4
Публикувано:

Честита ви прекрасна, малка принцеса!

Да я обгрижвате с много любов, а тя да ви отвръща с неподправени по детски целувки и усмивки. Обичайте се безкрайно и се радвайте на всички вълшебни моменти, които ви предстоят оттук нататък :)

• Харесвам 4
Публикувано:

Честито! Здраве, късмет и безгрижно детство! На вас, родителите, желая от сърце спокоен сън без рев и драми  :)

• Харесвам 3
Публикувано:

Честита ви щерка ! Нека е благословена ! Сигурна съм, че ще запалите магеланското пламъче и в нейното сърчице !

• Харесвам 3
Публикувано:

Честита радост! Жива и здрава да ви е Принцесата, много да ви радва, е и да ви ядосва де, но по-малко. :) Бъдете щастливи и тримата!

• Харесвам 2
Публикувано:

Честито,Жоре! Да ви е жива и здрава,много,много щастлива! Да слушка, да спинка и да папка! Много прекрасно родителство ви жрлая!

• Харесвам 3
Публикувано:

Честито!

Всичко най-хубаво на цялото семейство.

За мен това са две новини, втората е, че разбрах, че майката е Пожето..

• Харесвам 5
Публикувано:

Честита дъщеричка - магеланка! Да е здрава, щастлива и много да ви радва! Бързо възстановяване на майката!   :party:  :party:

П.С. Спокойна съм, че форума ще съществува още дъъълги години :sungum:  :sungum:  :sungum: 

• Харесвам 4
Публикувано:

Честито ви Щастие!!!

Много здраве и любов за цялата династия Магеланцови!!!

Скоро ще разберете всички вдетинени майки, бащи, лели, баби и дядовци възхваляващи наследниците си  :P

Дай Боже всекиму!

• Харесвам 4
Публикувано:

Честито и от мен! Добре дошла на наследничката и много щастливи мигове на трима ви заедно! :)

Да расте здрава и щастлива!

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.