Фил Публикувано: 28 юни, 2016 Сподели Публикувано: 28 юни, 2016 Докладвам! Мисията изпълнена, всичко е наред Айде честито и тук! Живи и здрави всички да сте! 2 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 28 юни, 2016 Сподели Публикувано: 28 юни, 2016 Честито и от нас! Нека всички да сте живи и здрави! Няма по-голяма радост от това да ти се роди първо,второ,трето.........дете!!! 2 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 28 юни, 2016 Сподели Публикувано: 28 юни, 2016 Честито и от нас! Нека всички да сте живи и здрави! Няма по-голяма радост от това да ти се роди първо,второ,трето.........дете!!! Честито! Да си я отгледате в щастие и любов и да стане прекрасен човек! 3 Връзка към коментар
nino Публикувано: 28 юни, 2016 Сподели Публикувано: 28 юни, 2016 Поздравления ,Жоро ! Да ви е жива и здрава и много да ви радва . 2 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 28 юни, 2016 Сподели Публикувано: 28 юни, 2016 Честито! На крилете на тати с подкрепата на мама,стават чудеса! На добър път! 2 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 28 юни, 2016 Сподели Публикувано: 28 юни, 2016 (редактирано) Докладвам! Мисията изпълнена, всичко е наред, magelanci.com си има бъдеща наследничка на най-най-високо ниво И майка, и дъщеря са добре. Бащата някъде се рее, чакаме го да кацне по някое време. Честито! Да расте здрава и щастлива! Много да ви радва и да се обичате! А това за реенето на таткото ми е известно. Познати, които в деня на раждането на сина ми просто не съм забелязал, крачейки, презпълнен с щастие, после ми викаха: "Гледаме те, вървиш така, сякаш не стъпваш на земята, летиш и не виждаш никого!". Е това е "реенето" - неописуемо чувство, не може да се предаде с думи! Бъдете щастливи тримата! Редактирано 28 юни, 2016 от rik4o 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 28 юни, 2016 Сподели Публикувано: 28 юни, 2016 Да е живо и здраво малкото раче 2 Връзка към коментар
silvia_b Публикувано: 28 юни, 2016 Сподели Публикувано: 28 юни, 2016 Честито ! Честито! Пожелавам ви всички пожелания да се сбъднат и скоро да си пътувате цялото семейство по света! 2 Връзка към коментар
Kraska Публикувано: 28 юни, 2016 Сподели Публикувано: 28 юни, 2016 Честито да ви е мъничкото слънчице! Да расте здраво и щастливо, обградено с много любов и нека отсега да носи само радости и щастие всеки ден! Здраве и незабравими мигове на цялото семейство! 2 Връзка към коментар
ESK Публикувано: 28 юни, 2016 Сподели Публикувано: 28 юни, 2016 Честитооо!!! Много здрава, весела, щастлива и много пътешествия с малката магеланка! 2 Връзка към коментар
Ellena Публикувано: 28 юни, 2016 Сподели Публикувано: 28 юни, 2016 Честито и от мен. На Пожето честит двоен празник! Всички да сте много здрави и щастливи! 3 Връзка към коментар
zon Публикувано: 28 юни, 2016 Сподели Публикувано: 28 юни, 2016 Поздравления! Да ви е жива, здрава и щастлива! 3 Връзка към коментар
Zara Публикувано: 28 юни, 2016 Сподели Публикувано: 28 юни, 2016 Честито да ви е детенцето! Здраве на всички ви, много пътешествия заедно и един топъл дом, където винаги да се завръщате! 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 28 юни, 2016 Сподели Публикувано: 28 юни, 2016 Честито! Да расте малката принцеса здрава и щастлива! Да ви радва много! Да има дух на пътешественик и безкрайно любопитство към света! 2 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 28 юни, 2016 Сподели Публикувано: 28 юни, 2016 Добре дошла на малката магеланка! Да ви е жива и здрава, да расте любопитна и безгрижна, да се радва на щастливо семейство и да попие от него любовта към пътешествията и красотите на Земята! 3 Връзка към коментар
mariya* Публикувано: 29 юни, 2016 Сподели Публикувано: 29 юни, 2016 Честита радост! Благословена да е малката принцеса! 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 29 юни, 2016 Сподели Публикувано: 29 юни, 2016 (редактирано) Мерси ви на всички Малко статистически данни - казва се Анелия, 3850гр, 52см. Специални благодарности на един магеланец за нестандартният и много приятен подарък. Той си знае Редактирано 29 юни, 2016 от Георги 25 Връзка към коментар
Rumiana Публикувано: 29 юни, 2016 Сподели Публикувано: 29 юни, 2016 Малко статистически данни - казва се Анелия, 3850гр, 52см. Готова моделка! 2 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 29 юни, 2016 Сподели Публикувано: 29 юни, 2016 Честито, драги родителски тела! Много се радвам за вас, и ви желая от все сърце щастие, здрави нерви и яко дупе! Тези пет пръстчета, които сега ще ви държат палеца, а по-късно и ще ви прегръщат, осмислят и оправдават всяко едно безсъние и безпокойство на човек. Бъдете здрави, разбирайте се и магеланските ветрове с вас! Наздраве! 8 Връзка към коментар
antony2001 Публикувано: 29 юни, 2016 Сподели Публикувано: 29 юни, 2016 Честито! Да ви радва и расте здрава! 2 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 29 юни, 2016 Сподели Публикувано: 29 юни, 2016 Честито и от мен! Да е жива и здрава, и да има много късмет Всичко друго ще се нареди 2 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 29 юни, 2016 Сподели Публикувано: 29 юни, 2016 Честито, Пожето и Георги! Да е жива и здрава Анелия, да расте будна, палава, да й е много лек и хубав пътят в живота! 4 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 29 юни, 2016 Сподели Публикувано: 29 юни, 2016 Най-накрая си купих позициониращите полети до Копенхаген за 15-ти юли... След няколко месечна возня на виенското колело на Уиз се прежалих на сегашната цена...макар и да съм убеден, че ще клекнат още малко ама ми свършиха нервите ... А иначе връщането от Малмьо го забърсах отдавна 2 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 29 юни, 2016 Сподели Публикувано: 29 юни, 2016 Честито и от мен за малката магеланка Жива, здрава, много щастлива и с голям късмет. Пътуването с бебе е повече от лесно, така че започвайте с плановете 2 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 30 юни, 2016 Сподели Публикувано: 30 юни, 2016 (редактирано) ОТТУК НAТАТЪК СТЕ ВИЕ....... Просто Искам да поздравя щастливите родители ! Редактирано 30 юни, 2016 от ruwenzogy 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега