swimmer Публикувано: преди 8 часа Публикувано: преди 8 часа 4 hours ago, Argentique said: София-Панама е на приблизителна цена София-Ташкент Тя толкова си седи от месеци.Не знам защо от Варна е с 200 отгоре.
boogy83 Публикувано: преди 7 часа Публикувано: преди 7 часа преди 3 часа, T.E.Lawrence каза: Аз бих взел веднага на тая цена, ако говорим от София с Търкиш, не разни лоу кост гимнастики през половината свят. Не забравяй, че форума е Магланци 😉 Преди години аз се радвах на лоукост и обикаляне преди крайната дестинация. Все пак не всеки търси директен полет. Извинявам се за офтопика 🙂
infectedmushroom Публикувано: преди 6 часа Публикувано: преди 6 часа Идеята на форума все пак е да се обсъждат варианти, затова е „Магеланци“, има място за всички видове пътуване , и нека има инфо и мнения за всеки вкус. Аз също не обичам лоу кост гимнастики , но пак съм част от форума . така че коменатара на T.E.Lawrence си е на място тук във форума. 1
Roberto Baggio Публикувано: преди 6 часа Публикувано: преди 6 часа Много съм разочарована 😞 Гледам за Филипините, естествено не са на промоция и цената за моя период е над 1000 евро. За сравнение, за същия период с Тurkish от Милано цената е 620 евро.... 1
stanimir Публикувано: преди 6 часа Публикувано: преди 6 часа Пряко сили 600€ макс е червената ми линия за полет от София до Югоизточна Азия в извънпразничен период (в празничен вече не пътувам , заради цените и тълпите). Това е евтин регион (като полети) , не е Южна Америка за където при определени обстоятелства бих платил и малко отгоре. Скъп е единствено за България, айде мерси Ще обикалям през Европа или през Босфора.Дори тоталът да е същия все пак виждам като бонус топ-европейски градове, където повече не ми се ходи в самостоятелно пътуване .Разбира се пътуваме по различен начин и всеки си има свой път. 7
Argentique Публикувано: преди 6 часа Публикувано: преди 6 часа преди 9 минути , Roberto Baggio каза: Много съм разочарована 😞 Гледам за Филипините, естествено не са на промоция и цената за моя период е над 1000 евро. За сравнение, за същия период с Тurkish от Милано цената е 620 евро.... То даже от Белград има за под 700€. Само за София са специалните цени. 5 1 1
logist13 Публикувано: преди 5 часа Публикувано: преди 5 часа То лошото е, че директно от Истанбул цените също масово са дървени. И трябва да се търсят гимнастики през Милано (май актуално в момента) и т.н.
T.E.Lawrence Публикувано: преди 5 часа Публикувано: преди 5 часа Понякога зависи просто от доброто старо колко хора са купили вече билети за съответния полет. Например, от много време бях обещал на доста хора да ги водя в Азия и тъй като вече понакупихме билети, най удобната връзка от Ханой за София за 10 април догодина с търкиш за момента я качихме само нея на над 800 евро в едната посока. Сега тези обмислящите "ще реша по-късно" им се реве на двупосочен билет наближаващ 1800 евро, ако искат да пътуват с нашия полет. Съответно съседните дни или дори полетите с повече престой са доста по-евтини. Предполагам, че има доста други групи като нашата и понякога компромис с датите е наложителен, ако не резервираш отрано. 4 1
Argentique Публикувано: преди 5 часа Публикувано: преди 5 часа По колко човека пътувате? Ще си хванат полета от Истанбул и такси дотам и пак няма им излезе 1800€. 5
Orange Публикувано: преди 4 часа Публикувано: преди 4 часа Аз съм доволен от цената на билета от София до Банкок. Има и с 50 евро по-евтини, но са с дълги прекачвания. 5
T.E.Lawrence Публикувано: преди 3 часа Публикувано: преди 3 часа Преди 1 час, Argentique каза: По колко човека пътувате? Ще си хванат полета от Истанбул и такси дотам и пак няма им излезе 1800€. Това върши работа само с магеланци. Хора, които досега са били само в Европа организирано, предпочитат да плащат дебело билети, отколкото сами. 🙂 4
stanimir Публикувано: преди 3 часа Публикувано: преди 3 часа Повечето хора изобщо нямат представа от цените на далечните полети , кое е нормално , кое скъпо.Не им е интересно и да четат. Щом цената е такава значи е такава , могат да си я позволят - всичко е ок. Колкото аз знам за марковите тигани примерно. 8
liliya Публикувано: преди 3 часа Публикувано: преди 3 часа Аз гледам за април Сеул и Тайван, но нищо....
Otnesen Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час Позагубих малко време да видя за полети мулти сити София - Пекин / Шанхай - София с конкретни дати.....За 4 души с Търкиш - 2900 евро / Луфтханза 3050 евро без да са в "промоция". Полети от Истанбул с China Southern 401 евро на човек.....тотал 1600 евро . Писал съм някъде как отиване и връщане до Истанбул с хотeл за една нощувка,гориво,такси за магистрала и паркинг са ми излизали около 210 евро. Като тегля чертата разликата е значителна . Като минус полети от София е и дълъг престой в Истанбул и безумните цени на летището. Като плюс на отиване и връщане с автомобил е пазаруване в някой от супермаркетите в Истанбул или Одрин. Път до летището в Истанбул от София около 6 час при нормално минаване на границата.....Та в крайна сметка ще се лети от Истанбул. За пореден път '"Промоцията" е за тях .... 1
EmoKrastev Публикувано: преди 59 минути Публикувано: преди 59 минути преди 9 минути , Otnesen каза: Като плюс на отиване и връщане с автомобил е пазаруване в някой от супермаркетите в Истанбул или Одрин. Като им видях цените по супермаркетите преди десетина дни мисля че няма да е плюс, а сериозен минус 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега