Прескочи до съдържание

Turkish Airlines - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:

Сперете се, бре, само нотификации за нови мнения в темата изкачат, а реално няма нищо общо с нея... 😛 

• Браво 1
Публикувано:

Изключи ги , никога не съм бил абониран за никоя тема.Иска ми се обаче да има бутон за скриване на тема , така както има за скриване на потребител.В новинарския поток да излизат теми само за които си абониран , но без нотификации.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, Argentique каза:

Аз не съм от София, никога не съм летяла надалеч оттам, а февруари ние (и няколко други магеланци) летяхме с Търкиш от Истанбул за КЛ за 380€, като имаше и по 360€.
Но сега ниски цени с тях няма и от Истанбул, а малко са хората, които в момента биха си купили с прекачване през Залива. Аз имам такова прекачване сравнително скоро и може би само по-доброто възпитание на някои магеланци им пречи да ми кажат в прав текст, че нямам акъл. :rolleyes:

Арджи, както знаеш ние летяхме преди няколко дни през Аман. Ами  нямаше драма - полетите бяха пълни. Естествено притеснявах се преди това, но притеснението ми беше по-скоро дали ще се състои полета. Всичко беше мирно и тихо.  Летището в Аман беше много празно - но ние летим през него за първи път и не мога да кажа дали това е изключение. 

Имаме полети отново през Аман през декември и не ги мислим от сега. 

Ако се появи нещо през Август - Юли до Азия, с удоволствие ще се възползваме. 

🫠

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 5 часа, stanimir каза:

Изключи ги , никога не съм бил абониран за никоя тема.Иска ми се обаче да има бутон за скриване на тема , така както има за скриване на потребител.В новинарския поток да излизат теми само за които си абониран , но без нотификации.

Аз също никога не съм бил абониран. Към друг беше дружеското намигване, той ме разбра. В крайна сметка форумът е място за споделяне и съвсем в реда на нещата е понякога дискусията да излиза от конкретната тема...

• Харесвам 1
Публикувано:
На 24.04.2026 г. в 17:11, Duke каза:

Аз също никога не съм бил абониран. Към друг беше дружеското намигване, той ме разбра. В крайна сметка форумът е място за споделяне и съвсем в реда на нещата е понякога дискусията да излиза от конкретната тема...

Като сме започнали да си намигаме, ще  уточня причината за цитирането ти от мене и дружески да продължим ...

Преди време една уважавана, тактична и много полезно-активна дама от форума,  в тази тема беше помолила за намаляване на излишната комуникация, защото има хора, които получават нотификации (все пак темата е за промоции на Търкиш). Относително скоро, отново помоли за същото и т.к. "тук само се пише, а не се чете" си позволих да потретя молбата ѝ  по различен начин. 

Не ползвам Търкиш, не съм абониран за темата, но понякога я чета, защото следвам хора, които пишат в нея. Не ми пречи спам, безполезна информация или размисли и страсти под всякаква форма. Модераторите преценят кой, до кога и до къде. Съгласен съм, че понякога се увличаме и в това няма лошо, защото придава колорит, личностен момент и разчупва темата, а степента на увличането следва чувството за такт и нечия личностна преценка, което отново не ме касае по никакъв начин. Иначе - да, увличал съм се неведнъж в спам и съм бил коригиран по един или друг начин, като предпочитам този от съфорумци в шеговитата му форма, но съм бил трит и то неведнъж, което е част и следствие от правилата, с които сме се съгласили с регистрацията си тук.

• Харесвам 7
Публикувано:

Здравейте!

Не съм влизала много отдавна във форума, но едни от най хубавите ваканции направихме покрай промоциите на Търкиш през май. Буквахме взависимост от офертите им за дестинации, без да са предварително планирани.

Имате ли представа очаква ли се и тази година някаква подобна оферта, за да следя, защото ми се стори че май съм изтървала нещо в началото на годината пуснато от тях.

• Харесвам 2
Публикувано:
22 minutes ago, irinata said:

Здравейте!

Не съм влизала много отдавна във форума, но едни от най хубавите ваканции направихме покрай промоциите на Търкиш през май. Буквахме взависимост от офертите им за дестинации, без да са предварително планирани.

Имате ли представа очаква ли се и тази година някаква подобна оферта, за да следя, защото ми се стори че май съм изтървала нещо в началото на годината пуснато от тях.

Погледни предната страница.

• Харесвам 2
Публикувано:
18 hours ago, irinata said:

Здравейте!

Надявам се около рождения им ден (20-ти май) да пуснат нещо, но да видим.

• Харесвам 5
Публикувано:

Наскоро мернах информация, че ще спрат поетапно 18 международни линии до края на годината, като част от по-широка оптимизация на разписанието: https://www.facebook.com/airnewsbg/posts/-turkish-airlines-съкращава-18-международни-дестинации-през-2026-г️-националният/1607126498086135/

Това ме кара да мисля, че бъдещите промоции ще са по-малки и за по-малко места в сравнение с досегашните. И аз съм имала добри попадения от техни промоции в миналото, но сега не съм оптимист и не очаквам нищо през май. 

• Харесвам 5
Публикувано:

Още по темата :

The Star Alliance member has pulled all services to Bissau, Freetown, Hurghada, Juba, Kinshasa, Libreville, Luanda, Lusaka, Monrovia, and Pointe Noire. Analysis of Cirium Diio data shows that nearly a fifth of Turkish Airlines' African passenger network has been removed.

Turkish Airlines' schedule submission shows that these cities are due to see the carrier again in October or in March 2027 at the earliest. This reflects what is known as of April 28, 2026, with further changes inevitable. The exception is the Egyptian tourist destination of Hurghada, with all future flights removed. Having flown there since 2012, the final service is slated for June.

Ten Cities In Asia And The Middle East Are Also Suspended

Half of the ten cities are in Iran: Esfahan, Mashhad, Shiraz, Tabriz, and Tehran.

*(тази седмица обаче възобновиха полетите до Иран !!!)

Turkish Airlines has also suspended flights to Aqaba, Ferghana, Kirkuk, Najaf, and Turkistan

The final three cities are Billund, Havana, and Leipzig.

Flights to all three cities will resume in October or March. Let's consider the Cuban capital, Havana. The carrier has flown there since December 2016, with many flights continuing to Caracas. The route was fully de-tagged in January 2026.

И още нещо интересно :

According to booking data for the first two months of 2026, Turkish Airlines' top five countries for connecting passengers were Havana to/from Turkey, China, the UAE, Greece, and Russia.

Линк

• Харесвам 3
Публикувано:

Turkish airlines да не са пуснали някаква промоция? - следя цените за определени дати за Гуанджоу и сега изненадващо ми изскочиха Търкиш с цена 50 евро под китайците, при положение че преди бяха с 200 и кусур отгоре

Публикувано:
преди 2 минути , EmoKrastev каза:

Turkish airlines да не са пуснали някаква промоция? - следя цените за определени дати за Гуанджоу и сега изненадващо ми изскочиха Търкиш с цена 50 евро под китайците, при положение че преди бяха с 200 и кусур отгоре

Има нещо такова, проверих сега едни билети и са 30Е надолу от цента, за която ги купих.

Сега заради теб ще ме е яд😆иначе никога не проверявам след покупка.

• Смея се 7
Публикувано:

"Не рови с пръчка в задника на мъртвеца" 😁

За какви дати ?

А иначе китайците също орязаха доста капацитет.Само Air China обявиха , че свалят 500 000 седалки за предстоящите месеци , а със сигурност и другите АК.

То се вижда и от рехавите им оферти в последния месец , месец и нещо.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 10 часа, stanimir каза:

"Не рови с пръчка в задника на мъртвеца" 😁

За какви дати ?

А иначе китайците също орязаха доста капацитет.Само Air China обявиха , че свалят 500 000 седалки за предстоящите месеци , а със сигурност и другите АК.

То се вижда и от рехавите им оферти в последния месец , месец и нещо.

За средата на ноември 

Публикувано:

Ако някой има мили, и САЩ/Мексико са му интересни, може да види текущата miles промоция - 56.000 мили двупосочен билет от Истанбул (не България!) през есента. Истанбул > Мексико Сити > Канкун > Истанбул са все директни отсечки и може да се сглоби готин културен и морски трип срещу 56.000 мили и 280 евро (на човек). През този сезон цените там също би трябвало да са адекватни. 

• Харесвам 10
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

И на мен от доста време във фейса непрекъснато ми излизат такива и нямат общо с истината.

• Харесвам 8
Публикувано:

Измамни рекламни оферти.В даден момент е имало такава цена ...преди половин година или повече.

Мисля вече официално може да обявим , че този май промоция няма да има.Как и да има , когато са почти без конкуренция за полетите на Изток 😆

• Харесвам 9
Публикувано:
На 5.02.2026 г. в 16:55, Радо каза:

Макар и не свързано с промоцията, но пък с приемливи цени и то за особено период в края на годината, в който обикновено цените са стряскащи:

image.png.0740abc967c627e3ba4a5c20d10ba298.pngimage.png.ebdbfce79b72b098221449d889b91b59.png

Остава въпроса в каква степен човек е готов да изкара НГ примерно сред милиони хора 😉

Аз си взех от тези билети за Коледа-Нова година. Преди няколко дни смениха с 10мин единия полет, но вчера смениха другия с 30мин и ми даде опция за отказ или нов билет.

Няма да правя нищо, ако случайно реша друго или намеря друго по-изгодно място.

• Харесвам 3
Публикувано:
На 22.04.2025 г. в 10:24, tanil1965 каза:

Миналата година от промоцията взех билети до Сейшелите с много голям престой между двата полета, цената беше доста по-добра. След няколко месеца мръднаха часовете с някакви минутки, но ми даде опция за смяна 14 дни назад и 30 напред. Получи ми се супер.

А опция да се променя дестинацията и вместо Сейшелите да избереш например Мавриций или Мадагаскар, предлагат ли?

Публикувано:
3 hours ago, Биксбит said:

А опция да се променя дестинацията и вместо Сейшелите да избереш например Мавриций или Мадагаскар, предлагат ли?

Когато аз бях в такава ситуация преди 2-3 години, можех да сменя дестинацията с Мадагаскар или Мавриций.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 часа, Весу каза:

Когато аз бях в такава ситуация преди 2-3 години, можех да сменя дестинацията с Мадагаскар или Мавриций.

Последните 2 определено са с по-високи цени на билетите, good deal :) 

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
Преди 1 час, Hakkâri Spor каза:

Какви интересни “промоционални” цени… във ФБ излизат:

IMG_1837.jpeg

IMG_1838.jpeg

IMG_1840.jpeg

IMG_1839.jpeg

О да на мен ми излизат така от няколко месеца насам. Един път Токио е 800€ на другия ден пък е 2000€, а ако вземеш та потърсиш, ниска цена няма а високо колкото искаш. Аз се съмнявам и септември да има промоция.

Публикувано:

Ами това е новата реалност, сори...

745 до Маями си беше ок цена, сега същата е промоционална, нормално

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   7 магеланци

• Plamsi
    • Zaro
    • polyglota80
    • r_nikolov1
    • Shlosera
    • new one
    • Aureliano
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.