Doctor Who Публикувано: Вторник в 13:56 Публикувано: Вторник в 13:56 Vienna, Austria to the Maldives for only €494 roundtrip DEPART: Vienna, Austria ARRIVE: Male, Maldives RETURN: Vienna, Austria DATES: Availability from October to December 2026 Example dates: 9th-18th Nov 16th-25th Nov 17th-27th Nov 24th Nov – 4th Dec – More dates are available between €495 and €496 roundtrip: 29th Oct – 6th Nov 2nd-9th Nov 2nd-10th Nov 5th-13th Nov 9th-17th Nov 17th-25th Nov 19th-27th Nov 23rd-30th Nov 23rd Nov – 1st Dec 24th Nov – 2nd Dec 26th Nov – 4th Dec 30th Nov – 7th Dec 30th Nov – 8th Dec and more… STOPS: Istanbul 7
Alexander Публикувано: Вторник в 17:32 Публикувано: Вторник в 17:32 Половината време до април уж не влиза. Нарочно си поиграх и не намерих абсолютно нищо за 5к мили 2
stanimir Публикувано: Вторник в 17:40 Публикувано: Вторник в 17:40 Ами за турците ние сме Европа.София - Истанбул и обратно са по 5000 мили , но са увеличили доплащането с по 10€ в посока. 5000 мили + 43€ > I < 5000 мили + 47€ 6
randi Публикувано: Вторник в 17:46 Публикувано: Вторник в 17:46 София - Невшехир - София иска доплащане 155 евро.
Весу Публикувано: Вторник в 19:53 Публикувано: Вторник в 19:53 Как мислите, ще пуснат ли и по-далечни десинацийки с мили?
stanimir Публикувано: Вторник в 20:19 Публикувано: Вторник в 20:19 Пускат понякога 30% off с мили за всички дестинации .Май обикновено през декември има такова промо.Може да погледнеш сега и да се ориентираш колко би излязло с 30% отстъпка ( таксите са същите , за тях няма намаление) 4
Ognyan Публикувано: вчера в 13:29 Публикувано: вчера в 13:29 Промоция до края на годината за полети до далечния изток 5
polyglota80 Публикувано: преди 11 часа Публикувано: преди 11 часа преди 28 минути , stanimir каза: Not great , not terrible : not great? Е как очакваш да отидем до там за по-малко пари, много ми е любопитно... 1
master_of_germs Публикувано: преди 11 часа Публикувано: преди 11 часа преди 13 минути , polyglota80 каза: not great? Е как очакваш да отидем до там за по-малко пари, много ми е любопитно... Например преди година имаше оферта за под половината от тия пари до Чили през Мексико. 6 1
Alexander Публикувано: преди 11 часа Публикувано: преди 11 часа Цената е доста добра, но втория полета е повече от гаден 19 часа в самолет с техническто кацане. 3 1
Argentique Публикувано: преди 11 часа Публикувано: преди 11 часа преди 29 минути , master_of_germs каза: Например преди година имаше оферта за под половината от тия пари до Чили през Мексико. Ама не от София 😉 1
stanimir Публикувано: преди 10 часа Публикувано: преди 10 часа 33 minutes ago, Alexander said: Цената е доста добра, но втория полета е повече от гаден 19 часа в самолет с техническто кацане. Така е , но как да стане по-бързо от Истанбул ? Единствен вариант е да се лети от Европа (по възможност с преспиване преди дългия полет).Директният от Мадрид е близо 13 часа. 3
Alexander Публикувано: преди 10 часа Публикувано: преди 10 часа преди 16 минути , stanimir каза: Така е , но как да стане по-бързо от Истанбул ? Единствен вариант е да се лети от Европа (по възможност с преспиване преди дългия полет).Директният от Мадрид е близо 13 часа. Тотала на часовете е добре. Аз съм минавал с технически стоп в Панама за Богота и беше дърво, а тук е още по-голямо. 12-13-14 са ми приемливи, ама 19 ще е доста кофти, но за тая цена пак е добре от София. 6
infectedmushroom Публикувано: преди 9 часа Публикувано: преди 9 часа Цената си е повече от добра,даже е топ. Но това 19 часа полет в икономична класа си е сериозен стрес за тялото. Ако човек е по възрастен, е хубаво да знае че краката се подуват и кръвообращението се забавя. Също така на последното ходене до Щатите на един приятел, майка му, която си има малко проблеми с кръста се беше схванала доста от тесните седалки и ограниченото пространство и реално първите 3 дни там са провали ваканцията докато се раздвижи . та да си знаете ако купувате толкова дълъг полет в икономична класа. 1
polyglota80 Публикувано: преди 9 часа Публикувано: преди 9 часа преди 2 часа, master_of_germs каза: Например преди година имаше оферта за под половината от тия пари до Чили през Мексико. Е, ако искаш мини и през Гренландия 🙂 изборът си е твой. 1 1 3
jorocontrola Публикувано: преди 9 часа Публикувано: преди 9 часа преди 6 минути , polyglota80 каза: Е, ако искаш мини и през Гренландия 🙂 изборът си е твой. На драго сърце. Само ще ми трябват повече дрехи, че са срещуположни сезони… 😉 4 1
Argentique Публикувано: преди 8 часа Публикувано: преди 8 часа Бизнес класата по маршрута за горните дати струва 4700€. Някои сме чували, че е по-удобно, просто засега нямаме излишни пари. 😄 * Лично аз предпочитам да летя няколко по-кратки полета вместо един дълъг. Ако съм с хора, които не си броят дните от отпуската, даже със стопове и нощувки по трасето. 7
jorocontrola Публикувано: преди 8 часа Публикувано: преди 8 часа преди 18 минути , Argentique каза: Бизнес класата по маршрута за горните дати струва 4700€. Някои сме чували, че е по-удобно, просто засега нямаме излишни пари. 😄 Абе вие бедни ли сте? Ако няма първа класа, гледам да си уредя някой чартър… И сега сериозно - премиум икономи е повече от достатъчно. Един път съм летял така в двете посоки по 10-11ч и беше много приятно. Всичко друго са глезотии 😉 2 1
stanimir Публикувано: преди 7 часа Публикувано: преди 7 часа Пътувал съм 30+ часа с автобус.Всичко може да издържи човек 🙂 Приемаме , че първия ден пристигаш разглобен , но и 14 часа да летиш с такава часова разлика пак е шок за организма.Някой го понасят по-леко , други не толкова. Относно 'обиколките" из Европа , нищили сме ги десетки пъти.Всеки сам си преценя плюсове / минуси.Аз също предпочитам по възможност да правя дългите пътувания в два етапа.Особено към толкова далечни дестинации - почти задължително ! И за мен Богота - Истанбул със стоп в Панама е най-неприятният полет досега. 5
Argentique Публикувано: преди 7 часа Публикувано: преди 7 часа преди 7 минути , jorocontrola каза: премиум икономи Няма такава в Търкиш 2 1
Asya Assenova Публикувано: преди 4 часа Публикувано: преди 4 часа преди 3 часа, stanimir каза: Пътувал съм 30+ часа с автобус.Всичко може да издържи човек 🙂 Приемаме , че първия ден пристигаш разглобен , но и 14 часа да летиш с такава часова разлика пак е шок за организма.Някой го понасят по-леко , други не толкова. Относно 'обиколките" из Европа , нищили сме ги десетки пъти.Всеки сам си преценя плюсове / минуси.Аз също предпочитам по възможност да правя дългите пътувания в два етапа.Особено към толкова далечни дестинации - почти задължително ! И за мен Богота - Истанбул със стоп в Панама е най-неприятният полет досега. Аз съм го правила, ама в обратната посока и “обогатен”:). Тръгнах от Лима до Богота с Авианка, около 5-6 часа си поседях на летището в Богота, да живеят салоните (в Елдорадо престоят е разрешен до 6 часа) и после през Панама до Истанбул и после София. Учудващо добре го понесох, дори поспах около 5-6 часа в самолета на дългия полет. Тази година имах доста дълги полети и явно съм започнала да се адаптирам. 4
swimmer Публикувано: преди 47 минути Публикувано: преди 47 минути 3 hours ago, Asya Assenova said: И за мен Богота - Истанбул със стоп в Панама е най-неприятният полет досега. Интересно.Аз летях Истанбул Богота и после самолета продължа за Панама.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега