Jenbel Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 преди 24 минути , DaBo каза: Няма. Както и да въртя датите, цените София - КЛ - София са стандартните. Търся за едни приятели, които искат да ни дойдат на гости, но нищо не излиза. 800-850 евро са си стандартните цени до тук и в този случай не е нужно да се купуват билети 8-9 месеца по-рано. И за мен това е лоша изненада, че Куала Лумпур липсва. Както изключа разбира се, факта, че Аржентина и Бразилия въобще не участват в промото. Исках да комбинирам Куала Лумпур със Сингапур, а сега ще купя само Сингапур. 1
stanimir Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 И в предната промоция имаше подобни дупки. Непал беше в списъка , но до края на промоцията не се появи нито една промоционална дата.Големите отстъпки (70-80€) са за полети с чудовищен престой (Momondo.se/no/dk и скандинавските на Kayak ) в Истанбул и ако човек отива на топло едва ли ще му се кибичи цял ден там. Останалите по за 30-35€ едва ли си струват главоболията. И Дайнърс разбира се, ако някой щастливец има чужда такава 😞 3
logist13 Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 преди 23 минути , Lindt каза: Южна Корея Само за ноември май е подходящо. Февруари трябва да е бая студеничко.
Loverboy Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 Не виждам и Мелбърн, а го имаше в първия списък - 1009 евро.
DaBo Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 преди 17 минути , Jenbel каза: И за мен това е лоша изненада, че Куала Лумпур липсва. Както изключа разбира се, факта, че Аржентина и Бразилия въобще не участват в промото. Исках да комбинирам Куала Лумпур със Сингапур, а сега ще купя само Сингапур. Реално Сингапур лесно се комбинира с КЛ с някоя от лоу кост компаниите, които летят на всеки час между двата града. Просто нашите приятели са с три деца, едното малко и те търсят възможно най-бързата и удобна връзка. В миналата промоция имаше цени по 500 евро от София до КЛ, а на едни приятели синът им даже си беше взел за 450 евро. 4
yordanov Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 Както винаги, от тук могат да се видят всички промоционални дестинации и стартиращите цени: https://www.turkishairlines.com/en-int/flights/ Само трябва да си изберете начална точка. Така лесно могат да се проверят и промо дестинациите от съседните държави, ако на някой са му по-близо Букурещ, Солун и т.н. 10
Mamas Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 Колко време е достатъчно за прекачване на турското летище? Час и пет минути ОК ли е? Гледам полетите до Дубай, най ме устройва този, но ми се струва малко времено за прекачване.
tsvety25 Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 преди 6 часа, само Рени каза: Връщането 36 часа, много тегаво. 17 часа е връщането, явно свършиха билетите за тая цена 1
Lirea Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 преди 12 минути , Mamas каза: Колко време е достатъчно за прекачване на турското летище? Час и пет минути ОК ли е? Гледам полетите до Дубай, най ме устройва този, но ми се струва малко времено за прекачване. С много, много тичане по летището е възможно, но не и сигурно. Особено както често се случва гейтовете да са на двата края на летището. Аз съм успявала за 50 мин. (първият полет закъсня доста), но ми беше излязъл въздухът и чакрите, и инът, и янът. 5
DaBo Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 преди 13 минути , Mamas каза: Колко време е достатъчно за прекачване на турското летище? Час и пет минути ОК ли е? Гледам полетите до Дубай, най ме устройва този, но ми се струва малко времено за прекачване. Не, макар че системата им позволява продажба на такива билети. Понякога и три часа не стигат с техните закъснения. 6
Jorro Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 преди 13 минути , Mamas каза: Колко време е достатъчно за прекачване на турското летище? Час и пет минути ОК ли е? Гледам полетите до Дубай, най ме устройва този, но ми се струва малко времено за прекачване. най-вероятно ще успеете, но задължително трябва да ползвате short transfer коридора, защото иначе сте загубени...ако полета е нашия вечерния от София е възможно да закъснее и е хубаво да имате следващ полет след вашия за да ви прекачат на него, а не да висите цяла нощ до сутрешните ротации.... 5
ivailo_radev Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 преди 1 час, Lindt каза: Южна Корея Още един глас за Южна Корея, ама октомври. И си носете 2-3-годишни деца. Който дойде без дете, го слагаме детегледачка 😄 2 8
zvezda9001 Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 преди 28 минути , Jorro каза: най-вероятно ще успеете, но задължително трябва да ползвате short transfer коридора, защото иначе сте загубени...ако полета е нашия вечерния от София е възможно да закъснее и е хубаво да имате следващ полет след вашия за да ви прекачат на него, а не да висите цяла нощ до сутрешните ротации.... Как се минава по този коридор? Има табели ли? Че и аз ги надробих със сутрешния варненски с 1 час и 45 минути между полетите, знаех че е малко но иначе тряваше 17 часа...
venceremos Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 Имаме включване: Dear passengers, due to circumstances beyond our control Turkish Airlines PROMO campaign has been significantly changed. We would like to apologize for the inconvenience! SALES PERIOD: OPEN – 04JUN24 Origin Destination Price* CUR Varna İstanbul 139 EUR Varna Abu Dhabi 379 EUR Varna Chicago 499 EUR Varna Miami 599 EUR Varna New York 559 EUR Varna Washington 499 EUR Varna Philippines 579 EUR Varna Tokyo 759 EUR Varna Singapore 599 EUR Varna Mauritius 699 EUR Varna Tbilisi 369 EUR Sofia İstanbul 129 EUR Sofia New Delhi 409 EUR Sofia Seoul 589 EUR Sofia Hong Kong 589 EUR Sofia Osaka 799 EUR Sofia Dubai 349 EUR Sofia Dubai 349 EUR Sofia New York 489 EUR Sofia Baku 399 EUR Sofia Tbilisi 299 EUR Sofia Seoul 589 EUR *ALL TAXES ARE INCLUDED, SERVICE FEE EXCLUDED, PRICES ARE STARTING FROM IN EUR FOR A ROUND TRIP JOURNEY SALES PERIOD: OPEN – 04JUN24 TRAVEL PERIOD: 01NOV24 – 26MAR25 BLACK OUT DATES: OUTBOUND: 13DEC24-02JAN25 INBOUND: 27DEC24-12JAN25; 27MAR25-29MAR25 3 1
liliya Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 Turkish Airlines flights from Italy to Seychelles, Sri Lanka or Zanzibar from €465 https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/cheap-flights-from-italy-to-seychelles-zanzibar/ От Италия има добри цени 1
Jenbel Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 преди 9 минути , venceremos каза: Имаме включване: Dear passengers, due to circumstances beyond our control Turkish Airlines PROMO campaign has been significantly changed. We would like to apologize for the inconvenience! ............................ Какво значи това, че променят кампанията в движение ли?! Май за първи път виждам такова нещо. 4
Адриан ХН Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 Има ли шанс да пуснат още нещо или е това? Чаках с нетърпение Куала Лумпур. Даже направих програмата за Камбоджа. 4
venceremos Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 Това, че вчера не стартира кампанията, само по себе си беше съмнително. Аз реших, че заради това, че в Турция 19 май е официален празник, не са смогнали да заредят промо цените за 20-ти. Обаче... интересно ми е какви може да са тези обстоятелства, извън техния контрол 🙄 А и сега с тези повторения в мейла на Дубай и Сеул от София - не звучат много сериозно 😏
Kamen Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 skyscanner.no - ticket.no сваля 70е Варна - Богота/497е/ плащане MasterCard 9
Радо Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 С малки изключения, промоцията не е нещо кой знае какво. Освен това и времето в някои части на света не е ок по времето, в което промоцията е валидна. На прима виста - нещата, които според мен си заслужават - Лисабон (300е). Малага(274)., Делхи, Тайпе, ХКГ, (586). Богота, Панама (486), Сейшели и още една две други, За Сеул може би също, но времето не е най-подходящо (бърза проверка за минали години за периода средата на ноември - март) си е направо зима 😉 5
Ивайла Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 преди 42 минути , venceremos каза: Това, че вчера не стартира кампанията, само по себе си беше съмнително. Аз реших, че заради това, че в Турция 19 май е официален празник, не са смогнали да заредят промо цените за 20-ти. Обаче... интересно ми е какви може да са тези обстоятелства, извън техния контрол 🙄 А и сега с тези повторения в мейла на Дубай и Сеул от София - не звучат много сериозно 😏 Не знам дали има значение, но във форума има регистрирани над 22000 човека, отделно се чете и от нерегистрирани. Половината да са проверили някакви дестинации, това предполагам се отразява по някакъв начин и генерира бройка търсене / интерес. А специално КЛ е супер удобен хъб за много дестинации наоколо. И щом има толкова голям интерес, значи билети може да се купят и на по- висока цена. Предполагам затова не пращат такива мейли на всичките си клиенти, за да може достъп до тази информация да имат по - малко хора. Не знам дали съм права, просто си разсъждавам. 4
MayaS Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 Влизам в сайта и отивам на промоциите, там седят разни оферти и цъкам. Това което ми излиза за промоционалните е да се букне до 04.06. и периода на пътуване после го дава от 01.11 до13.12 2024. След това пробвам за 2025 началото, там няма май заредени промо цени.
logist13 Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 Билета до Мавриций за ноември, срещу някакви безполезни (за мен) мили ми излезе 560 евро. Престоите в Истанбул са 2-3 часа, дано няма неприятни изненади. Но така или иначе има време и предполагам до тогава поне 2-3 пъти ще се попромени разписанието. 2
Bilqz Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 След като извъртях всички версии на Momondo (десктоп) + Skyscanner (десктоп) за мултисити единствено през https://www.budgetair.nl/ (декстоп) намирам опция да се намали с 50 евраки. Някой да е засичал някакви други възможности за смъкване на multicity различни от budgetair? 3 1
jorocontrola Публикувано: 21 май, 2024 Публикувано: 21 май, 2024 Явно някъде има по-истинско промо ... https://travelfree.info/cheap-flights-from-baltics-to-new-york-usa/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0mkv3QGmpQeev6tP_GAEnngDrNbUI-DpKogEZeerCzpiMVWrX0IR3Y5ic_aem_Af-0pakj4vTW-VcypSMcg88i-ciOeo9J_YN3gA4IiOiuu50WwGNtkk47d8nPKNrQYh7HAMRaP_qD39bwPlxEAxKg 4 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега