Георги Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Понеже мнгоо се заговорихме за бира, да ви секна малко работния ентусиазъм в сряда и да повдигна оборота на заведенията след работа Аз ли съм единственият фрийк, който обича като отиде някъде да си поръчва винаги местна бира и още по-странното да я снима? Ми и сам да съм, сам ще си се бутам Дай да видим каква бирена колекция може да съберем в тая тема, аз ще започна с малка част и ще добавям.... Започвам с две китайски. Да ви кажа вкус не помня особено, аз не съм от мега ценителите и разбирачите, но ми харесва да консумирам местна бира, независимо дали има вкус на рядка водица. Yan...нещо си Tsingtao Литовските бири определено си заслужаваха и ми събориха минимално предвидения бюджет с близо 50%. Като цяло си падам по лагери... Svyturys Тази не и помня името... Бирата като цяло не е популярна много в Русия, за сметка на една друга напитка Но си имат местните бири, в Санкт Петербург е популярната и в чужбина Балтика, но аз пих друго - Василеостровское! Идва карибската серия. Presidente и Carib, типични плажни бири, носещи и съответното настроение. Ма вижте ме колко съм доволен с първата покупка от супермаркета... Чешката тежка артилерия, без думи... Pilsner Urquell U tri ruzi. Тази си се вареше в пивоварната към едноименното заведение. Kozel е друга популярна чешка марка. По начало не съм фен на тъмните бири, но пък обичам да пробвам различни неща. Парадоксално, но факт. Най-известната австралийска бира - Fosters въобще не се пие в самата Австралия освен по туристическите заведения. По-скоро е туристическа бира и целия маркетинг е насочен навън, самите австралийци между другото имат страхотни бири, уникални. James Boag, ако не се лъжа се казваше тасманийската бира, нямам търпение да я пробвам пак някой ден. Но тук снимка на Fosters, не къде да е, а в Лондон, англичаните я консумират масово. Мъчих се с тяхните лондонски ейлове два дни, но накрая ми писна, прекалено горчиво е за моя вкус и накрая примирено прибегнах до класическия Гинес. Пак в Лондон сниман, но го имам и в Ирландия, сигурен съм. Е да, завърша с нещо от миналата седмица в Трявна... Следва продължение... 16 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Голям маниак, чак и снимал! А няма ли снимки и след консумацията :D 6 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Голям маниак, чак и снимал! А няма ли снимки и след консумацията :D Гледам да ги избягвам такива снимки, а и със сигурност не са най-интересните 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 (редактирано) Аз отскоро съм фен на бирата, но не съм добър пияч и не мога да се похваля нито със снимки на бирата, нито с преживяванията след консумацията. Но, определено съм ВЕЧЕ любител. Редактирано 15 май, 2013 от goldeneyeful 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Аз отскоро съм фен на бирата, но не съм добър пияч и не мога да се похваля нито със снимки на бирата, нито с преживяванията след консумацията. Но, определено съм ВЕЧЕ любител. Ама ти рядко имаш изпита бира по една или друга причина, то за това нямаш преживявания след консумацията :D 2 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Аз отскоро съм фен на бирата, но не съм добър пияч и не мога да се похваля нито със снимки на бирата, нито с преживяванията след консумацията. Но, определено съм ВЕЧЕ любител. Е то така се почва, първо книжка за люботел, после професионална :D Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Гледам да ги избягвам такива снимки, а и със сигурност не са най-интересните E що, според мен точно те са най-интересните :D 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Ама ти рядко имаш изпита бира по една или друга причина, то за това нямаш преживявания след консумацията :D Крайно време е да се озова в ситуация, в която да няма пречки бирата сама да "отлети". :D Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Понеже мнгоо се заговорихме за бира, да ви секна малко работния ентусиазъм в сряда и да повдигна оборота на заведенията след работа Аз ли съм единственият фрийк, който обича като отиде някъде да си поръчва винаги местна бира и още по-странното да я снима? Ми и сам да съм, сам ще си се бутам Дай да видим каква бирена колекция може да съберем в тая тема, аз ще започна с малка част и ще добавям.... Аааа, браво, много готина темичка Чак ожаднях и скокнах да си налея една бирка. Наздраве! Обаче май никога не съм се сещал да си снимам бирата А може би има и една обективна причина. Имам една такава обичайна практика: Като тръгна от сутринта да обикалям и снимам в някой град/село - обикновено около 14 часа ми се изтощава батерията на фотоапарата. А тя е от тези специфични за съответния апарат и се зарежда със съответната приставка. Та по това време първо, че вече съм поогладнял, второ съм зажаднял за бирка и трето - трябва да презаредя батерията. Ерго - избирам някоя бирария, сядам да пийна и да замезя и помолвам да си включа в контакт зарядното за апарата. Та явно в такъв момент обективно няма как да снимам :D Пък и аз снимам главно архитектура и природа И мадами де :D 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Е чак пък да снимам, не. Иначе винаги си взимам местна, то иначе за какво съм бил път, като известните марки си ги има и вкъщи. Още си пазя една подложка за чаша от Прага, пише "Влез във форма" и на нея един пич тренира с кегче бира 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 (редактирано) Аз отскоро съм фен на бирата, но не съм добър пияч и не мога да се похваля нито със снимки на бирата, нито с преживяванията след консумацията. Но, определено съм ВЕЧЕ любител. Е то така се почва, първо книжка за люботел, после професионална :D ... и накрая Формула 1 :D Редактирано 15 май, 2013 от Фичо 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Крайно време е да се озова в ситуация, в която да няма пречки бирата сама да "отлети". :D На оградено място следващият път със специален пропусквателен режим! 2 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Що се касае до снимки, аз предлагам три в едно - бирата, пиещият, в състоянието след втората, третата такава. Представих си се за момент ... :D Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 (редактирано) ... и накрая Формула 1 :D Ама така е, имам доста стаж зад волана. И продължавам да съм ненаситна на това шофиране. :D Много ми допада, действа ми успокояващо. Редактирано 15 май, 2013 от goldeneyeful Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 На оградено място следващият път със специален пропусквателен режим! и определена публика ще кажеш сега ... :D 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Жоро, ти не си човек просто....някои хора не са пили само чайчета снощи... Връзка към коментар
Росица Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 За пиенето на местна бира не си сам. Наздраве! За снимките може и сам да си останеш 2 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Аз бира пропих през 2000 година в Германия, бях там 40 дена в командировка, и бях решил всеки ден да опитвам по една нова марка бира, че и по 2-3 марки даже на ден, то там марки бири колкото душа сака :D Та като почнах тогава, досега продължавам да пробвам 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 (редактирано) Oooooo да, и аз обичам да си снимам биричката Подкрепям Жорето с темичката. Макар че тука в офиса се намират малко от тези снимки мога да предложа това: Да започна с испанската вълна - San Miguel, някъде в Тарагона: Тенерифската - Dorada : Хърватските: Черногорската: Ти си показал Гинес-а, а аз ще ви покажа друга моя любима - Smithwicks.. В Македония ни сервираха така: Имаме и този случай : Последно май Кипърските бири не съм показала все още..., а пък и напоследък нещо в жегата и сайдерчетата ми се услаждат.. Редактирано 15 май, 2013 от Polina 11 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 За последната снимка на Жоро - браво и на двама ви, признала съм я тази бира Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Вчера като се прибирах след работа ударих една бира в бирарията на централната гара в Цюрих. Като казвам гарата не си представяйте централна софийска гара. Бирарията е огромна и винаги с прясна наливна бира. Имаше изнесен бар отпред и не успях да подмина - просто не беше възможно въпреки десетте минути до влака. Ама пусто не се сетих да снимам - откъде да знам че ще пуснеш такава тема. Иначе името на бирарията също трудно се подминава особено лятото: Brasserie FEDERAL - 100 Schweizer Biere und mehrОбещавам да снимам следващия път. 1 Връзка към коментар
Nikotin Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Не знам кога ще започне и тук на повече места да се продава прясна бира, а не тези бутилирани неща. Слава богу Сърбия е само на 50 км. от София, а Зайчарското е много добро. Връзка към коментар
Elena Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Май само аз съм с лошо спомени от прясна бира и си предпочитам бутилираната. Връзка към коментар
Polina Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Май само аз съм с лошо спомени от прясна бира и си предпочитам бутилираната. Лошо боли глава..., но пък пия бира квато има Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 15 май, 2013 Сподели Публикувано: 15 май, 2013 Лошо боли глава..., но пък пия бира квато има Да, наистина така казват, но мен не ме е боляло глава. Даже, бих казала, че ми харесва повече ... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега