домосед Публикувано: 3 юни Публикувано: 3 юни Човек трябва да си поддържа традициите при избора на бира в саваната на Южна Африка #вМоментаСъм 5 3
zon Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни На 3.06.2026 г. в 18:07, домосед каза: Човек трябва да си поддържа традициите при избора на бира в саваната на Южна Африка #вМоментаСъм много е красиво 🦒 🌞 1 1
домосед Публикувано: 8 юни Публикувано: 8 юни Да успокоя @Duke по въпросите на благоприличието Комбинацията Castle и криминале от Деон Мейер на борда на Airlink е абсолютната южноафриканска класика. А благоприличието на намибийското летище Хосеа Кутако (WDH) e въпрос на субективна културна оценка 5 2 1
Otnesen Публикувано: 8 юни Публикувано: 8 юни Да се знае... Някой да не остане без бира нейде из света.... 6 1
домосед Публикувано: 17 юни Публикувано: 17 юни След всичките тия години, най-после стигнах до бирата в Доломитите #вМоментаСъм 7 3
домосед Публикувано: 28 юни Публикувано: 28 юни Бирата е чешка (Plzeňský Prazdroj), залезът е международен. Отвъд пешеходния мост (става и за тротинетки) е Полша (Sromowce Niżne), където ми е квартирата. Отсам моста е Словакия (Červený Kláštor), където ми е гулашът с кнедли. Под моста тече река Дунаец, по която плават надуваеми лодки с летовници приключенци. 10 1 2
cck Публикувано: 30 юни Публикувано: 30 юни Прилежно пробвани всички: Най-добра е тъмната Всички са еднакво скъпи 🙂 Странното е, че вода в заведенията не се продава. Където я има е филтрирана и безплатна… 12 2 1
zon Публикувано: 5 юли Публикувано: 5 юли Mining History Centre Centre Historique Minier de Lewarde 6 1
Otnesen Публикувано: 5 юли Публикувано: 5 юли Отнесох се.... Малко бири от последното минаване през Европа, като този път наблегнах на количеството , за сметка на разнообразието. Krushovice пипнах в Чехия на прекрасната цена от 0,77 евро и няколко стека поеха към Родината... В Дания все още се придвижвах с градски транспорт и ръчен багаж, та тези красоти си ги снимах, за да знам какво да купя при следващите посещения.... Копнея за втората отляво надясно от първата снимка... 6 1 1
Otnesen Публикувано: 16 юли Публикувано: 16 юли Малко малки гръцки попълнения,защото размера винаги има значение.... и един интересен Митос.... Както се казва в Гърция..... онЦе, бонЦе сЦупено пиронЦе... 9 1
Argentique Публикувано: 16 юли Публикувано: 16 юли Малайзия, бира в ракиена чаша, че и брандирана. Странни хора. 🙂 Виетнам. За 20 дни изпих бира колкото за две години. 🙂 Съвсем възможно е, защото вкъщи не пия алкохол. Ханой Ханой, някакъв есенен крафт с ориз и пандан, голяма грешка 😂 После - по същество Хуей, където правят Худа И където ми сервираха бира с лед 😀 Хой Ан Сега осъзнах, че съм забравила да снимам по-различните бири от магазините. Много бяха... Сингапур, в Чайнатаун, за разнообразие И за преди лягане на финалната права в Истанбул 5 5 1
Lyubina Публикувано: 20 юли Публикувано: 20 юли Между(без)гранично: Местна (Hertog Jan) и белгийска (Jupiler) бири във Volendam. 6 1
Miladina Публикувано: 3 август Публикувано: 3 август Днес пазарувах в един магазин в Астана и попаднах на тази бира. 🙂 8 1
Alexander Публикувано: 9 август Публикувано: 9 август Една по-специална чешка. Преди 15 години я пих за първи път, феноменална. https://umedvidku.cz/en/brewery/x-beer33-the-strongest-beer-in-the-world/ 5 1
домосед Публикувано: 13 август Публикувано: 13 август Рядко постижение в областта на бирения регионализъм: авецанска крафт бира в Авецано. Кой друг е ходил в Авецано? 6 2
Asenster Публикувано: 13 август Публикувано: 13 август Занзибар без една Kilimanjaro Premium Lager май не се брои за напълно посетен. 🍺🌴🇹🇿 Hakuna Matata! 📍 Zanzibar, Tanzania 6 2
zon Публикувано: 13 август Публикувано: 13 август преди 6 часа, домосед каза: Кой друг е ходил в Авецано? Мастъра и Мари-Шери :)) Познах, нали?
домосед Публикувано: 13 август Публикувано: 13 август преди 2 часа, zon каза: Мастъра и Мари-Шери :)) Познах, нали? Не знам за тях да са били в Авецано. Това не беше загадка, а покана, който е ходил, да се похвали/оплаче.
zon Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август преди 9 часа, домосед каза: Не знам за тях да са били в Авецано. Това не беше загадка, а покана, който е ходил, да се похвали/оплаче. В Италия от хубаво вино не успявам да стигна до бира и Авецано.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега