Двуцветко Публикувано: 23 февруари Публикувано: 23 февруари ¡Una cerveza de las Islas Malvinas, por favor! 9 1 1
Argentique Публикувано: 23 февруари Публикувано: 23 февруари Камбоджа и Малайзия от този месец. Изпихме огромно (като за нас) количество бира, а някои участници дори успяваха да пият повече бира, отколкото вода. 😀 Най-ценната бира е първата в Сием Реап, изпита на терасата след 48 часа път, направо ми се реве от умиление в такъв момент. 🙂 Следват разни варианти Местен крафт Ко Ронг Санлоем, където няма бар извън плажа Пномпен В Малайзия вече ме заболя ръката да снимам, а и пихме основно Tiger - малък или голям. Пенанг КЛ 12 4
Джимбо Публикувано: 23 февруари Публикувано: 23 февруари Във Floridita-"кръчмата на Хемингуей"- дайкири с бира 🙂 12 1
Alexander Публикувано: 24 февруари Публикувано: 24 февруари Спра добри са всички бири от тази страна 9 1
Antigona Публикувано: 15 март Публикувано: 15 март Аржентинска бира във венецуелски ресторант в Торино. 9
домосед Публикувано: 19 март Публикувано: 19 март Ямайка #оняДенБях Полет за Тринидад #вчераЛетях Тринидад #таяСутринБях #таяВечерКъдеСъм? 9 1
домосед Публикувано: 19 март Публикувано: 19 март преди 15 часа, домосед каза: #таяВечерКъдеСъм? На Антига (Антигуа, бълг.) 7 1 1
stanislavpp Публикувано: 19 март Публикувано: 19 март шотландски ейл от Тукуман , Аржентина 1л Салта Негра Andes roja, Andes , Quilmes, Imperial , Pampa 11 1
stanislavpp Публикувано: 21 март Публикувано: 21 март бразилски бирички : иконичните Antarctica и Brahma, Caracu (dark ale ), Colorado (lager ) Baden Baden 7 1
Asenster Публикувано: 21 март Публикувано: 21 март В Yeshi Ethiopian Restaurant (Fitzroy, Мелбърн) попаднах на много приятно и автентично място – малко, но с чудесна атмосфера и страхотна храна. Към вечерята ми сервираха етиопската бира Walia и честно казано останах приятно изненадан. Това е светъл лагер (5%), произведен от Heineken Ethiopia, създаден специално за местния пазар и доста добре балансиран. Бирата се оказа идеално допълнение към храната – особено към по-пикантните ястия като doro wat и различните месни и зеленчукови плата с injera. Лека, освежаваща и с умерена горчивина, която много добре „чисти“ вкуса между хапките, без да натежава или да доминира. Като цяло ми направи впечатление, че е по-мека и по-лесна за пиене от типичните европейски лагери. Ако попаднете на нея – определено си струва да се пробва, особено в комбинация с етиопска кухня. 9 1
домосед Публикувано: 21 март Публикувано: 21 март Бастиър (Basseterre, фр.), Сейнт Китс (Saint-Christophe, фр.) #вМоментаСъм 11 2
домосед Публикувано: 22 март Публикувано: 22 март преди 6 часа, домосед каза: Бастиър (Basseterre, фр.), Сейнт Китс (Saint-Christophe, фр.) #вМоментаСъм Жълтият етикет да не ревнува, че съм го пропуснал! Пак там. 9 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега