akair Публикувано: 3 март, 2014 Сподели Публикувано: 3 март, 2014 Дано кьолша сте го пили в Кьолн, че в тоя край са малко сръдливи на тема бира и коя в кое село е правено... 1 Връзка към коментар
Iva_a Публикувано: 4 март, 2014 Сподели Публикувано: 4 март, 2014 Да се включа и аз по темата. Мексиканска бира из доминиканските възвишения. И мястото, и бирата са ми любими. 8 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 4 март, 2014 Сподели Публикувано: 4 март, 2014 (редактирано) Дано кьолша сте го пили в Кьолн, че в тоя край са малко сръдливи на тема бира и коя в кое село е правено... По този повод има лаф, че жителите на Кьолн след посещение в крайречните заведения пикаят директно в Рейн, а десетки километри по-надолу по течението жителите на Дюселдорф директно бутилирали бира от същата вода. Честно казано и в двата града съм пил превъзходни бири, но къри-вурстовоте в Дортмунд убиват интригата. Надявам се Красен и Футболистчето да са открили великата будка за къри-вурст на главната в Дортмунд и да са наясно за какво иде реч... P.S.: Я, да не съм съвсем "офф": Редактирано 4 март, 2014 от Duke 5 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 5 март, 2014 Сподели Публикувано: 5 март, 2014 (редактирано) Отново нещо азиатско : Редактирано 5 март, 2014 от stenk 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 5 март, 2014 Сподели Публикувано: 5 март, 2014 И като съм ги почнал в тая жега ... 5 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 6 март, 2014 Сподели Публикувано: 6 март, 2014 Докато се ровичках тука намерих няколко подходящи снимки от архивите. Брюж. Дъблин. 6 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 6 март, 2014 Сподели Публикувано: 6 март, 2014 едната от двете местни бири на о-в Мадейра наречена в чест на João Gonçalves Zarco - откривателя и основател на остров Мадейра. Бележита личност общо взето. Това е неговият паметник на центъра в столицата Фуншал. Точно срещу главната катедрала на града. 4 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 8 март, 2014 Сподели Публикувано: 8 март, 2014 Пак съм аз. Новости от Южна Африка: 10 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 10 март, 2014 Сподели Публикувано: 10 март, 2014 Чудесно време в Берлин за един: И тази комбинация става: 10 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 10 март, 2014 Сподели Публикувано: 10 март, 2014 Санторини 9 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 10 март, 2014 Сподели Публикувано: 10 март, 2014 Коя ли ми е тази бира...... 9 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 14 март, 2014 Сподели Публикувано: 14 март, 2014 (редактирано) . Редактирано 14 март, 2014 от stenk 7 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 14 март, 2014 Сподели Публикувано: 14 март, 2014 В Хонконг подобно на Франция има изобилие от силни бири ... ето една датска на която отдавна се канех - 12 % Освен това едно кисело мляко струва колкото 5-6 бири , та познайте дали ще закусвам или ще стана за обяд. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 14 март, 2014 Сподели Публикувано: 14 март, 2014 Коя ли ми е тази бира...... 003 - Kathmandu (35).jpg 4-та Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 17 март, 2014 Сподели Публикувано: 17 март, 2014 (редактирано) Пробвам ли пробвам ...тия варианти има ли ги в Европа или ги правят само за тук? Би трябвало да ги има , защото се водят "imported" Редактирано 17 март, 2014 от stenk 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 17 март, 2014 Сподели Публикувано: 17 март, 2014 Доколкото видях, тази я няма досега в колекцията. (Съжалявам: тук съм се провалила не само с фокусирането, ами съм и издала къде е правена снимката) Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 17 март, 2014 Сподели Публикувано: 17 март, 2014 BEAR BEER Ох! От тази бира какви спомени имам в Шведско... По-скоро - липса на спомени... 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 20 март, 2014 Сподели Публикувано: 20 март, 2014 (редактирано) Накрая успях да намеря и другата, всъщност най-известната местна бира на о. Мадейра Coral в наливен вариант на обяда в един крайбрежен ресторант при обиколката на северо-западната страна на острова (в комбинация с десерта, който беше крем-карамел, се връзва идеално...почти като с шоколадова вафла ) и в бутилиран вариант в малко бушонче тази Coral е по-добрата според личното ми мнение Редактирано 20 март, 2014 от wilks 5 Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 26 март, 2014 Сподели Публикувано: 26 март, 2014 От Кьолн: В самолета на път към Тенерифе, 5 евро за Heineken :D : Тенерифе: Лондон: 2 Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 26 март, 2014 Сподели Публикувано: 26 март, 2014 В Брюксел: 4 Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 26 март, 2014 Сподели Публикувано: 26 март, 2014 Берлин И нещо малко по-северно И....да живее Прага!!! 3 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 27 март, 2014 Сподели Публикувано: 27 март, 2014 Накрая успях да намеря и другата, всъщност най-известната местна бира на о. Мадейра Coral в наливен вариант на обяда в един крайбрежен ресторант при обиколката на северо-западната страна на острова (в комбинация с десерта, който беше крем-карамел, се връзва идеално...почти като с шоколадова вафла ) Ще дойдеш на мойто, че сладкото е идеално мезе за всякаква бира.. дори бискветена торта и Старопрамен е благинка 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 27 март, 2014 Сподели Публикувано: 27 март, 2014 Ще дойдеш на мойто, че сладкото е идеално мезе за всякаква бира.. дори бискветена торта и Старопрамен е благинка Аз отдавна съм прихванал от един френд, и голям ценител на кехлибарената течност, този на пръв поглед странен кулинарно-вкусов микс от бира със сладко. Бисквитената торта е едно от малкото сладкарски изделия, които органически не понасям, иначе предполагам ще се съчетае прекрасно с бира. Но нищо не може да бие абсолютната класика половинка светло с най-обикновена шоколадова вафла. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега