Anna Kalinovska Публикувано: Сряда в 01:04 Публикувано: Сряда в 01:04 Типично във Франкфурт Weißbier Pilsner 6 1
Otnesen Публикувано: Сряда в 17:34 Публикувано: Сряда в 17:34 Отляво е Франция, отдясно е Германия... снимам португалска бира от швейцарска територия... 8 1 1
Duke Публикувано: Четвъртък в 16:20 Публикувано: Четвъртък в 16:20 Отдавна не съм пускал снимки тук, но това е откритие за мен и мога да кажа, че бирата е чудесна... 5 1
Antigona Публикувано: преди 19 часа Публикувано: преди 19 часа 14 hours ago, Duke said: мога да кажа, че бирата е чудесна... И бутилката е хубава☺️ 1
Duke Публикувано: преди 18 часа Публикувано: преди 18 часа преди 58 минути , Antigona каза: И бутилката е хубава☺️ Именно заради звукът, който се произвежда при отваряне на бутилката, бирата е известна сред местните с прозвището "Plop". Това е и една от малкото останали независими европейски пивоварни, които не са част от големите концерни. Не знам защо Flens е останала извън полезрението ми при предишното посещение на Хамбург преди три-четири години. Тогава основно наблегнахме на местната гордост Astra... 3
Duke Публикувано: преди 17 часа Публикувано: преди 17 часа На 24.07.2015 г. в 13:47, Duke каза: Малко немско пиво от неистовата жега в югозападна Германия... Една от малкото останали независими от големите брандове пивоварни, разположена на север и бутилираща с вода от ледниците: И какво излезе? Още преди 10 години съм пил Flens. Срамота Duke, срамота!! 1 3
Nayden Bondzhev Публикувано: преди 15 часа Публикувано: преди 15 часа преди 2 часа, Duke каза: И какво излезе? Още преди 10 години съм пил Flens. Срамота Duke, срамота!! Още през Ковид времената ми я носеха в комплект с чаши от някакъв супер около НБУ.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега