Otnesen Публикувано: 2 април Публикувано: 2 април Отляво е Франция, отдясно е Германия... снимам португалска бира от швейцарска територия... 12 1 1
Duke Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април Отдавна не съм пускал снимки тук, но това е откритие за мен и мога да кажа, че бирата е чудесна... 9 1
Antigona Публикувано: 4 април Публикувано: 4 април 14 hours ago, Duke said: мога да кажа, че бирата е чудесна... И бутилката е хубава☺️ 2
Duke Публикувано: 4 април Публикувано: 4 април преди 58 минути , Antigona каза: И бутилката е хубава☺️ Именно заради звукът, който се произвежда при отваряне на бутилката, бирата е известна сред местните с прозвището "Plop". Това е и една от малкото останали независими европейски пивоварни, които не са част от големите концерни. Не знам защо Flens е останала извън полезрението ми при предишното посещение на Хамбург преди три-четири години. Тогава основно наблегнахме на местната гордост Astra... 5
Duke Публикувано: 4 април Публикувано: 4 април На 24.07.2015 г. в 13:47, Duke каза: Малко немско пиво от неистовата жега в югозападна Германия... Една от малкото останали независими от големите брандове пивоварни, разположена на север и бутилираща с вода от ледниците: И какво излезе? Още преди 10 години съм пил Flens. Срамота Duke, срамота!! 5 1 3
Nayden Bondzhev Публикувано: 4 април Публикувано: 4 април преди 2 часа, Duke каза: И какво излезе? Още преди 10 години съм пил Flens. Срамота Duke, срамота!! Още през Ковид времената ми я носеха в комплект с чаши от някакъв супер около НБУ.
FlyTraveler Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април Танзания, за разлика от Кения, Уганда или РЮА, не може да се похвали с много хубави (за мен) масови бири. Safari все пак е най-доброто местно производство, което съм пробвал. 9
jorocontrola Публикувано: 21 април Публикувано: 21 април Преди 1 час, Фил каза: ... в един по-добър свят ... А кво правим с тоалетните при презокеански полет... Аз поне след третата бира съм в режим на систематично източване 😂😂😂 2
Oshko Публикувано: 2 май Публикувано: 2 май В момента пия една Хайнекен 0.0% и ме хваща, как е възможно? Или имам някаква реакция към хмел, не съм чувал, или нещо в централния мозък не ми е наред😁 Случвало ли му се е на някой? 2 1 1
Duke Публикувано: 2 май Публикувано: 2 май преди 1 час, Oshko каза: В момента пия една Хайнекен 0.0% и ме хваща, как е възможно? Не знам дали е възможно, но по възможност пий бира, а не това подобие на бира... 😛 2
neuromancer Публикувано: 2 май Публикувано: 2 май не знам, не ме е хващало... човек понякога е шофьор, само вода ли да пие? виждал съм реклами на безалкохолно вино и дори джин... 3
Oshko Публикувано: 2 май Публикувано: 2 май преди 12 минути , Duke каза: Не знам дали е възможно, но по възможност пий бира, а не това подобие на бира... 😛 Бях на работа, имаше в хладилника😁 1 3
Duke Публикувано: 2 май Публикувано: 2 май преди 33 минути , Oshko каза: Бях на работа, имаше в хладилника😁 Това с @Брани го приемаме в графата "нямаше друга в лаунджа" и затова... 😛 1 5
Брани Публикувано: 2 май Публикувано: 2 май Да не говорим, че злото на цялата ни Галактическа Империя бледнее пред това на безалкохолната бира 😞 С Императора всеки ден завиждаме на човека, изобретил това почти перфектно мъчение ... 1 6
Фил Публикувано: 2 май Публикувано: 2 май преди 2 часа, Oshko каза: В момента пия една Хайнекен 0.0% и ме хваща, как е възможно? Плацебо ефект. 6
Anna Kalinovska Публикувано: 2 май Публикувано: 2 май Отварям го, без много да му мисля - безалкохолно малцово питие в Ислямска република Иран. Но пък битов алкохолизъм има! На летището в Шираз от кабинката на граничния служител алкохолни пари едва не събориха местната ни екскурзоводка.. А когато в селски хотел плахо попитахме за нещо като вино, предложиха червено и бяло, като уточниха, че бялото е по-силно.. Донесоха го в 1,5-литрови бутилки от минерална вода, от девет къщи, та от десетата. Червеното беше превъзходно вино, а "бялото" се оказа,.... Ракия, двоен препек.. Също така шофьорът ни сподели, че си носи ракийка в малки бутилки от минерална вода 😄 9 1
домосед Публикувано: 9 май Публикувано: 9 май Нидерландската колекция, май 2025 Някои са регионални, други - не, има и белгийски, а първата си е съвсем в Белгия. Даже и да се повтаря марката, стилът е различен. Брюксел Лисе Хага Ротердам Маастрихт Хертогенбос Франекер Снек Лемер Фредериксорд Гронинген Асен И ... специален поздрава за @Duke. Човек, дори и добре да живее, рано или късно стига до Heineken. С някои храктерни образци на нидерландската кулинария е задължителен 9 1 2 1
Duke Публикувано: 10 май Публикувано: 10 май преди 13 часа, домосед каза: И ... специален поздрава за @Duke. Човек, дори и добре да живее, рано или късно стига до Heineken. С някои храктерни образци на нидерландската кулинария е задължителен Само не ми казвай, че в Lekkel Lekkel при Lex сте яли фрикандели вместо страхотните му китайски манджи и ще се скарам сериозно на Младши! Иначе, от цялата селекция, без колебание избирам любимият Affligem във всичките му разновидности....
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега