Childish Публикувано: 27 март, 2014 Сподели Публикувано: 27 март, 2014 IMG_3887.jpg 干杯! Наздраве, Meidj! Щом след 3 бири и на китайски си прописал - няма да се притеснявам за теб 3 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 27 март, 2014 Сподели Публикувано: 27 март, 2014 С тази гигантска снимка не оставяш голям избор дали да се приеме препоръката Според мен му се е искало да я докара поне колкото дамаджана. 2 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 1 април, 2014 Сподели Публикувано: 1 април, 2014 На батко допинга по стръмния път към върха на едноименната планина 7 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 2 април, 2014 Сподели Публикувано: 2 април, 2014 София. Канала. Гастролират Съединените Щати: а/ Мериленд б/ Калифорния 5 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 3 април, 2014 Сподели Публикувано: 3 април, 2014 От магазина срещу нас - руски магазин, държан от украинци... (извинявам се за лошата снимка) 1 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 3 април, 2014 Сподели Публикувано: 3 април, 2014 Ауууу, какъв е този магазин и къде се намира? Иначе аз редовно си пазарувам Балтики от кварталната Берьозка Връзка към коментар
petia_a_z Публикувано: 3 април, 2014 Сподели Публикувано: 3 април, 2014 Малко бирички и от мен ... Salta.. в Салта, Аржентина Quilmes .... в Буенос Айрес (наречена е на градчето Килмес (да кажем квартал) което е част от Буенос Айрес и Brahma (мисля, че се произвежда в същата пивоварна като Quilmes) и още два вида бирички в Сантяго Честно казано търся снимки на любимите Austral и Antares, но нещо не ги намирам Моля, който ходи към Чили или Аржентина да вземе да донесе малко 4 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 4 април, 2014 Сподели Публикувано: 4 април, 2014 (редактирано) Taка де, може да перифразира Конфуций - и най-дългият път започва с една малка бира :-) Редактирано 4 април, 2014 от Бръмбар 5 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 4 април, 2014 Сподели Публикувано: 4 април, 2014 (редактирано) Хайде и нещо японско Редактирано 4 април, 2014 от ruwenzogy 7 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 4 април, 2014 Сподели Публикувано: 4 април, 2014 Опитах доста видове и всичките стават (поне за мен) 6 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 4 април, 2014 Сподели Публикувано: 4 април, 2014 Понеже съм от около месец във форума и не съм изчел всички теми.Направи ми впечатление,че темата за бирата е една от най дългите-малко странно за форум за пътешествия-някой може да си помисли нещо като-"Това е някакъв клуб на алкохолика,скрит под Магеланци.com" Айде стига глупости,че ще си помислите,че съм въздържател,а това хич не отговаря на истината. Обещавам да допълня галерията от Бамберг-Германия в средата на юли. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 април, 2014 Сподели Публикувано: 4 април, 2014 Направи ми впечатление,че темата за бирата е една от най дългите-малко странно за форум за пътешествия-някой може да си помисли нещо като-"Това е някакъв клуб на алкохолика,скрит под Магеланци.com" От клуб на алкохолика до група на ценителите на бира и/или други питиета има разлика колкото от земята до небето, така че няма място за притеснения. Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 4 април, 2014 Сподели Публикувано: 4 април, 2014 (редактирано) Понеже съм от около месец във форума и не съм изчел всички теми.Направи ми впечатление,че темата за бирата е една от най дългите-малко странно за форум за пътешествия-някой може да си помисли нещо като-"Това е някакъв клуб на алкохолика,скрит под Магеланци.com" Айде стига глупости,че ще си помислите,че съм въздържател,а това хич не отговаря на истината. Обещавам да допълня галерията от Бамберг-Германия в средата на юли. Ако си обърнал внимание на снимките на бира от целият свят,веднага ще получиш отговор на твоя въпрос.Ние сме пътешественици-биролюбци. П.П.Фичо ме е изпреварил. Редактирано 4 април, 2014 от krasen_denev 4 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 4 април, 2014 Сподели Публикувано: 4 април, 2014 Майтап бе Уили и аз съм от вашите. Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 4 април, 2014 Сподели Публикувано: 4 април, 2014 Майтап бе Уили и аз съм от вашите. Че кой е казал,че не е майтап?Щом си тук(форума)и щом четеш тази тема значи си от нашите. Затова...."само наш'те". Връзка към коментар
Childish Публикувано: 4 април, 2014 Сподели Публикувано: 4 април, 2014 Обещавам да допълня галерията от Бамберг-Германия в средата на юли. +1 чакам, ще ти броя бирите 1 Връзка към коментар
petia_a_z Публикувано: 5 април, 2014 Сподели Публикувано: 5 април, 2014 Ура, намерих снимка на бира Austral - снимката е ужасна, но пък бирата е прекрасна и трябва да се покаже и снимка на бира Antares между следващите две, изберете Антарес -вервайте ми!!! и още две чилийски бирички 5 Връзка към коментар
Valle Публикувано: 6 април, 2014 Сподели Публикувано: 6 април, 2014 - Бира (от) Лао(с) - залез над река Меконг, Луанг Прабанг, Лаос 8 Връзка към коментар
гост Публикувано: 6 април, 2014 Сподели Публикувано: 6 април, 2014 Но нищо не може да бие абсолютната класика половинка светло с най-обикновена шоколадова вафла. Най-доброто мезе за бира са... тулумбичките! 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 7 април, 2014 Сподели Публикувано: 7 април, 2014 Още преди двадесет години в лондонските пъбове научих, че най-доброто мезе за бира е...........бира... 3 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 7 април, 2014 Сподели Публикувано: 7 април, 2014 Нови попълнения в личната колекция: 7 Връзка към коментар
гост Публикувано: 7 април, 2014 Сподели Публикувано: 7 април, 2014 Още преди двадесет години в лондонските пъбове научих, че най-доброто мезе за бира е...........бира... варварска работа! не е за нас, южните народи. 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 9 април, 2014 Сподели Публикувано: 9 април, 2014 Хайде, поздрави от Банкок! 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега