Венцито Публикувано: 2 март, 2015 Сподели Публикувано: 2 март, 2015 Това е моето посещение в " Златна Прага ".То само бира се пие в тази столица, но не пречи.Чак ми липсваше една ракийка. ... и как само се хранииих! 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 март, 2015 Сподели Публикувано: 2 март, 2015 Не бях опитвал тъмна Стела. Ама тъмната девойка ли се казва Стела ? 2 Връзка към коментар
Венцито Публикувано: 2 март, 2015 Сподели Публикувано: 2 март, 2015 На мен не ми тъмнее. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 2 март, 2015 Сподели Публикувано: 2 март, 2015 Не казва се Лора - швейцарска е , но не знам що толкова ненавижда немците. Като била лятото на море покрай Варна всичко било ОК , ама що толкова немци навсякъде ??? 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 2 март, 2015 Сподели Публикувано: 2 март, 2015 (редактирано) Хубаво било , че в Швейцария е скъпо за германци и ги нямало много Явно швейцарско-френска ще да е... Редактирано 2 март, 2015 от stenk 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 2 март, 2015 Сподели Публикувано: 2 март, 2015 Снощи опитахме тази унгарска биричка: Днес пък си взехме това: Наздраве де! 6 Връзка към коментар
tom777 Публикувано: 2 март, 2015 Сподели Публикувано: 2 март, 2015 Бирата е на заден план. 5 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 2 март, 2015 Сподели Публикувано: 2 март, 2015 Една мароканска Flag. Една мароканска Flag. 2 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 3 март, 2015 Сподели Публикувано: 3 март, 2015 Извънредно включване от Турне,Белгия 8 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 5 март, 2015 Сподели Публикувано: 5 март, 2015 (редактирано) Бирманската серия 1. Дагон е старото име на Рангун, който сега се казва Янгон 2. Мандалей си е Мандалей 3. А дали Бирма е Мианма е главоблъсканица. Според мен името на бирата е промоция на съответния бранд в дискусията. Пита се в куиза: коя от гореизброените съм си избрал за питие на залез (sundowner, колониален англ.) край Маунт Попа ? Отговор: (с едно на ум, че не съм я избрал аз, а хотелският домакин, заредил минибарчето) Редактирано 5 март, 2015 от домосед 13 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 5 март, 2015 Сподели Публикувано: 5 март, 2015 Пита се в куиза: коя от гореизброените съм си избрал за питие на залез (sundowner, колониален англ.) край Маунт Попа ? Отговор: (с едно на ум, че не съм я избрал аз, а хотелският домакин, заредил минибарчето) Много хубав изглед към Маунт Попа от хотела! 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 5 март, 2015 Сподели Публикувано: 5 март, 2015 Да допълня за танзанийската Big5 във вариант на бири: 6 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 5 март, 2015 Сподели Публикувано: 5 март, 2015 (редактирано) Касълчето е южноафриканският принос. Ама точно lite мразя. Редактирано 5 март, 2015 от домосед 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 5 март, 2015 Сподели Публикувано: 5 март, 2015 Касълчето е южноафриканският принос. Ама точно lite мразя. М-да, абсолютно си е така. Аз Tusker-а исках да прикача, но явно съм пропуснал да снимам овреме Връзка към коментар
cck Публикувано: 5 март, 2015 Сподели Публикувано: 5 март, 2015 Не съм пропуснал - открих го 4 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 28 март, 2015 Сподели Публикувано: 28 март, 2015 Страните, според най-популярната местна бира. Ние сме представени с Каменица. http://vinepair.com/wine-blog/most-popular-beer-every-country-map/ 2 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 28 март, 2015 Сподели Публикувано: 28 март, 2015 Бира от Република Конго на фона на река Конго и столицата на Демократична Република Конго 16 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Няколко бири и от мен, от последното ми пътуване: В много приятно заведение в Брюж: Моята е черешовата И две снимки от заведението В известно с печените си ребърца заведение в Гент: В известно с мидите си заведение в Брюксел: 9 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 (редактирано) В известно с печените си ребърца заведение в Гент: P3274524.JPG Можеш ли да ми пуснеш адрес на това заведение, че от четвъртък нататък Гент се явява нещо като база за обиколка на Брюж, Брюксел, Льовен и Антверпен и всяка вечер трябва да се опита нещо ново... Редактирано 30 март, 2015 от Duke Връзка към коментар
Mary Публикувано: 31 март, 2015 Сподели Публикувано: 31 март, 2015 Можеш ли да ми пуснеш адрес на това заведение, че от четвъртък нататък Гент се явява нещо като база за обиколка на Брюж, Брюксел, Льовен и Антверпен и всяка вечер трябва да се опита нещо ново... Duke, за да не спамя хубавата тема, пуснах отговора в темата за Брюксел. 1 Връзка към коментар
gerido Публикувано: 1 април, 2015 Сподели Публикувано: 1 април, 2015 Докато си организирам архива от снимки ( включая тези с бира) пускам една обобщаваща. Лошото качество на фотоса се дължи на спонтанната реакция , породена от радостта от изобилие от бииири. 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 1 април, 2015 Сподели Публикувано: 1 април, 2015 А къде се случва това? US? Връзка към коментар
gerido Публикувано: 2 април, 2015 Сподели Публикувано: 2 април, 2015 (редактирано) Да , в първия хранителен маркет в USA и така беше във всички останали. Аз обаче след ,като опитах няколко вида се забих на Corona Light . Към края на престоя сериозно обмислях вариантите за внос към България ( по магазините съм виждала само Corona Extra ) за задоволяване поне на личната ми консумация Редактирано 2 април, 2015 от gerido 1 Връзка към коментар
Tisho Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 (редактирано) Малко предложения от румънско: Пих я прималял от слънце и жажда в Сибиу. Може и затова да ми се стори страхотна!!! Виж,тази не ми хареса: А, забравих - снимките не са мои, ама то беше преди две - три години. Вече ще снимам! Редактирано 3 април, 2015 от Tisho 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега