Евгени Димитров Публикувано: 17 април, 2016 Сподели Публикувано: 17 април, 2016 Малко зор ще видим докато изпием всички полски бири, ама ще опитаме. Стартирахме вчера с 10, в магазина имаше сигурно над 70 вида. 6 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 17 април, 2016 Сподели Публикувано: 17 април, 2016 Малко зор ще видим докато изпием всички полски бири, ама ще опитаме. Стартирахме вчера с 10, в магазина имаше сигурно над 70 вида. От полските бири имам добри спомени с Tyskie, а гледам, че я няма на снимката и е добре да се опита по възможност... 1 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 17 април, 2016 Сподели Публикувано: 17 април, 2016 Ще я пробваме със сигурност. Гледам доста рекламни чадъри има по заведенията с това име. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 19 април, 2016 Сподели Публикувано: 19 април, 2016 Днес двоен удар, любимите ми Бок и нещо ново за мен, за което бях питал преди време тук. 4 Връзка към коментар
emma Публикувано: 19 април, 2016 Сподели Публикувано: 19 април, 2016 "Инис енд гънс" продаваме от доста време, но гледам, че на доста места в София са го пуснали. И то три вида. ) Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 19 април, 2016 Сподели Публикувано: 19 април, 2016 Много ми хареса този Инис енд гънс! Много особена, силен и плътен вкус като белгийските, но с доста по-малко алкохол от тях. Имаше такава и rum finish, ама нещо втората не ме спечели. Връзка към коментар
emma Публикувано: 19 април, 2016 Сподели Публикувано: 19 април, 2016 Ами ела ми на гости по месторабота - ще почерпя! Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 19 април, 2016 Сподели Публикувано: 19 април, 2016 Ами ела ми на гости по месторабота - ще почерпя! Къде трябва да дойда? Връзка към коментар
Childish Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 Ако ти кажа къде може ли и мен да почерпят Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 Щях да напиша ново 100, ама не е. Нови 10, а отдолу други 3. За 3 1/2 дни само 23 нови бири опитахме (не включвам тези по заведенията), все пак трябваше и да разглеждаме Краков. 7 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 Май късно се сещам, но в Краков по заведенията има екзотична украинска бира, която определено не е за изпускане: 4 Връзка към коментар
emma Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 Ако ти кажа къде може ли и мен да почерпят Ще почерпя всички, ама няма да се рекламираме сега - драснете на лични като имате прозорче в програмата! За почитателите на бирата - винаги /направо ме е срам - аз не пия бира/!!! :) 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 Малко зор ще видим докато изпием всички полски бири, ама ще опитаме. Стартирахме вчера с 10, в магазина имаше сигурно над 70 вида. Определено сте започнали с най-десните две бирички на снимката. Празни или преполвени, но включени! Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 Duke, късно е за украинското пиво. В момента пътуваме за Вроцлав 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 Duke, късно е за украинското пиво. В момента пътуваме за Вроцлав Поздрави на любимия ми полски град! Връзка към коментар
ESK Публикувано: 21 април, 2016 Сподели Публикувано: 21 април, 2016 (редактирано) ... и малко "тоскански" бирички. Сега не казвайте, че в Италия се пие вино и биричката хич не е лоша за разхлаждане през деня. Редактирано 21 април, 2016 от ESK 11 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 21 април, 2016 Сподели Публикувано: 21 април, 2016 Японско превъзходно - Аsahi с вкус на череша барабар със Sakura Cola 13 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 22 април, 2016 Сподели Публикувано: 22 април, 2016 ... и малко "тоскански" бирички. Не мога добре да видя снимката, но май само последната може да мине за "тосканска", тъй като останалите са съвсем стандартни италиански... Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 22 април, 2016 Сподели Публикувано: 22 април, 2016 ... и малко "тоскански" бирички. Сега не казвайте, че в Италия се пие вино и биричката хич не е лоша за разхлаждане през деня. Не е лоша, ама наистина се пие вино. По обед в стола на офиса всеки си взима и вино (!)Ако си вземеш бира, колегите те гледат накриво 2 Връзка към коментар
ESK Публикувано: 22 април, 2016 Сподели Публикувано: 22 април, 2016 Не е лоша, ама наистина се пие вино. По обед в стола на офиса всеки си взима и вино (!) Ако си вземеш бира, колегите те гледат накриво Е не го мога това-вино на обяд. Вечер вино-да, но през деня не ми върви Връзка към коментар
ESK Публикувано: 22 април, 2016 Сподели Публикувано: 22 април, 2016 Не мога добре да видя снимката, но май само последната може да мине за "тосканска", тъй като останалите са съвсем стандартни италиански... Ами то затова са кавичкити на тоскански, но съгласна съм може би по-правилно би било ... малко италиански бири... 1 Връзка към коментар
Dreed Публикувано: 23 април, 2016 Сподели Публикувано: 23 април, 2016 Две японски бири и от мен: тази ми стана любима, а следваща е диетична бира с намалено съдържание на въглехидрати... 7 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 23 април, 2016 Сподели Публикувано: 23 април, 2016 Северногерманска колекция, април 2016 Хамбург влак Хамбург-Бремен Бремен (за това кьолнско в Дюселдорф щели да ме изхвърлят от кнайпето, но в Бремен са толерантни) 14 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 24 април, 2016 Сподели Публикувано: 24 април, 2016 К'во ще си играем с половинки... 14 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега