Meidj Публикувано: 8 януари, 2017 Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 Това вече е прекалено! 7 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Не знам дали трябва са се нарича бира..това нещо хем е скъпо, хем не прилича на бира. Има мед и розмарин. Не я препоръчвам 4 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Не знам дали трябва са се нарича бира..това нещо хем е скъпо, хем не прилича на бира. Има мед и розмарин. Не я препоръчвам IMG_8546.JPG Определено бих я опитала Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Не знам дали трябва са се нарича бира..това нещо хем е скъпо, хем не прилича на бира. Има мед и розмарин. Не я препоръчвам IMG_8546.JPG Въпреки че по поринцип не си падам по големи извращения с бирите, тази ми допадна. 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 16 януари, 2017 Сподели Публикувано: 16 януари, 2017 "Not Your Father's Root Beer" и Yuengling от САЩ след 1/2 ден ски . Първата е с доста особен вкус: 4 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 18 януари, 2017 Сподели Публикувано: 18 януари, 2017 Random селекция от новогодишния сезон в София: 11 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 18 януари, 2017 Сподели Публикувано: 18 януари, 2017 (редактирано) Цял ден обиколки и накрая присядаш с португалско чоризо и мадейранска биричка: Редактирано 18 януари, 2017 от Polina 17 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Бонусите на не планирания престой в Аматердам 10 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Бонусите на не планирания престой в Аматердам IMG_20170119_121714.jpg Домосед,много ти е готин бонусът.А градът-още повече!!! Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 януари, 2017 Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 Бонусът беше "подарък" от Bulgaria Air, които предположили, че ще си изпусна връзката от техния полет към KLM за Йоханесбург и ми презаверили билета за следващия ден. Дадоха хотел със сауна и ваучери, които покриват и бирата. Проблемът беше, че НЕ си изпуснах връзката. Стигнах на гейта, преди да го затворят, но вече ме нямаше в списъка. И не ме качиха. Ето още два бонуса. Мислех да поръчам Heineken, само за подразня Duke, но колекционеракият хъс надделя. Първата е съвсем приличен крафт IPA от Харлем. Втората е домашното светло пиво на една кръчма в центъра на Амстердам. Толкова е пикливо, че го дават без пари, ако си вземеш супа и свинска пъежол(к)а 14 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 22 януари, 2017 Сподели Публикувано: 22 януари, 2017 Марина, Марина, Марина... Бива я, но все пак Коралчето е с един риф напред. 9 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 28 януари, 2017 Сподели Публикувано: 28 януари, 2017 Официално потвърждавам, че Корал-чето ми остава любимата мадейранска биричка. Дори и наливна: Добра компания и правеше филето от черна риба нож, банани и разни други екзотични плодове... На снимката, все още в очакване на компанията. 14 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Някои вече сме на по бира 6 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Чакам полета от Дубай за София на уиз в бизнес салона на бира. 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Чакам полета от Дубай за София на уиз в бизнес салона на бира. Лека корекция... На Budweiser... Не на бира! 4 Връзка към коментар
zon Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 Лека корекция... На Budweiser... Не на бира! Защо, какво ѝ има? Не съм я опитвала никога. https://en.wikipedia.org/wiki/Budweiser https://www.google.be/search?q=budweiser&biw=1093&bih=512&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjfnrzagO_RAhWjHsAKHUYeBRcQ_AUIBigB&dpr=1.25 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 1 февруари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 Защо, какво ѝ има? Не съм я опитвала никога. https://en.wikipedia.org/wiki/Budweiser https://www.google.be/search?q=budweiser&biw=1093&bih=512&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjfnrzagO_RAhWjHsAKHUYeBRcQ_AUIBigB&dpr=1.25 Като я опиташ ще разбереш Масовите американски бири са нещо като овкусена водица. Аз понеже винаги пия местни където и да отидох и исках да видя дали слуховете са верни. Е верни са! Опитваш го, в първата секунда си викаш, аха, това си е бира, не е чак толкова зле. После изведнъж всякакъв вкус изчезва и все едно преглъщаш вода. За човек привикнал на плътните, че чат-пат и супер тежки аромати на белгийските, съм сигурен че ако опиташ и ти ще си кажеш "абе това бира ли е" Да отбележа, че говорим за масовите марки, има си микропивоварни в САЩ, където съм чел че бирата е култ, но не съм пробвал такива. 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 Лека корекция... На Budweiser... Не на бира! E, аз не съм любител на бира, още по-малко познавач. Фен съм на виното. Публикувам я за идеята. 3 Връзка към коментар
zon Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 Има и Чешка České Budějovice (known as Budweis in German). Американската бира е под друго наименование "Bud" на Европейския пазар, с изключение на Великобритания, Испания, Ирландия и Финландия. Anheuser-Busch е са имали спор с Budweiser Budvar Brewery (Budějovický Budvar) за търговската марка. На мен за първи път ми хареса бира в Чехия, след това и в Белгия. След това Англия, Германия, Ирландия, Дания... На Север бира на Юг вино в Северното полукълбо. 2 Връзка към коментар
joyrea Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 С мезе... А тази е най-добрата литовска на "фара" според мен - по стара рецепта... 9 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 (редактирано) Лека корекция... На Budweiser... Не на бира! Всеки път като чуя за Budweiser се сещам за реплика в един от скечовете на Монти Пайтън, от спектакъла им в Hollywood Bowl преди намнайсет години: - "American beer reminds of making love in a canoe" - "How come?" - "It's f*cking close to water" (извинете ми френския ) Редактирано 1 февруари, 2017 от Роца 5 Връзка към коментар
cck Публикувано: 2 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2017 Да отсрамим малко американската бира Ето тази (новогодишен магелански подарък с чашата) е странна, но ми допадна. Hazelnut Brown Nectar | Rogue Ales 91 точки по скалата на Beer Advocate 13 Връзка към коментар
zon Публикувано: 2 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2017 Big wave (in Tokyo) & Brooklyn East IPA (in Oslo) Бирите не се виждат изцяло, защото съм снимала главно пицата. Добри впечатления имам за сега от американските бири. 8 Връзка към коментар
Diana Doncheva Публикувано: 7 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2017 Май няма нужда да представям тази бира... 11 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега