Роми Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 Тъмна биричка за обяд в Осло. Е.. германска е, но това има 6 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 La Trappe Tripel Trappist, in Abdij Koningshoeven - Berkel-Enschot (NL) 7 1 5 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 преди 17 минути , zon каза: La Trappe Tripel Trappist, in Abdij Koningshoeven - Berkel-Enschot (NL) Снимките ти са винаги супер стилни и издържани! Все едно са снимани за списание или реклама! 5 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 Колекцията която сътворихме в италианската ни кратка разходка 5 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 преди 3 часа, chandni каза: Снимките ти са винаги супер стилни и издържани! Все едно са снимани за списание или реклама! Абсолютно същото и аз си мисля от доста време, ама все забравях да го напиша ... 2 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 На 10.11.2018 г. в 19:20, bulpa каза: Не е честно! Не че ни интересува, казала лисицата 😉 Аз пък ще си кажа, 'начи. За който го интересува 😜 "Тройно филтрирана" нигерийска бира на ирландска тема 8 2 Връзка към коментар
zon Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 преди 9 минути , домосед каза: "Тройно филтрирана" нигерийска бира на ирландска тема Какви са температурите в момента където си? Топло ми изглежда. Вали ли дъжд или е сух сезон? Връзка към коментар
Роми Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 Поредна зимна бира в Норвегия. 4 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 преди 6 часа, zon каза: Какви са температурите в момента където си? Топло ми изглежда. Вали ли дъжд или е сух сезон? 30 градуса плюс/минус. Не вали. Харматан. 2 Връзка към коментар
iabulka Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 (редактирано) 42 minutes ago, домосед said: 30 градуса плюс/минус. Не вали. Харматан. И в Гана е харматан. Днес даже подухва малко ветрец и е приятно. В момента (21:10 часа) е 29 градуса. Но поне не вали. Редактирано 15 декември, 2018 от iabulka 6 1 Връзка към коментар
Mihail Публикувано: 16 декември, 2018 Сподели Публикувано: 16 декември, 2018 Бар Микелер в Барселона 7 1 Връзка към коментар
Mihail Публикувано: 16 декември, 2018 Сподели Публикувано: 16 декември, 2018 Случайно е намерих в малко магазинче около езерото Изео, Италия 6 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 16 декември, 2018 Сподели Публикувано: 16 декември, 2018 преди 17 часа, iabulka каза: преди 17 часа, домосед каза: Харматан. И в Гана е харматан Gulder е нигерийска (уточни той, обзет от местен патриотизъм 😎) 1 1 Връзка към коментар
iabulka Публикувано: 16 декември, 2018 Сподели Публикувано: 16 декември, 2018 17 minutes ago, домосед said: Gulder е нигерийска (уточни той, обзет от местен патриотизъм 😎) Напълно се съгласявам. Но понеже аз я пих в Гана, а и на етикетът пишеше, че е произведена и бутилирана в Гана, пък макар и по лиценз, затова я публикувах. Това обаче не ни пречи да си кажем по едно виртуално "Наздраве" 😀🍻 6 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 16 декември, 2018 Сподели Публикувано: 16 декември, 2018 преди 4 часа, iabulka каза: "Наздраве" 😀🍻 "Наздраве" 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 16 декември, 2018 Сподели Публикувано: 16 декември, 2018 Waterloo Strong Dark & Triple Blond, La Ferme de Mont-Saint-Jean, Waterloo Musée & Micro-Brasserie Във фермата освен бира, произвеждат и джин. Част от джина отлежава в дъбови бъчви. 9 1 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 North of Munich, the oldest continuously operated brewery, founded by monks, is nearing its 1,000th birthday 3 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 On 12/6/2018 at 1:45 PM, Radnev said: Личната ми колекция от бири, домъкнати от всички краища на Балканския полуостров😁: @Radnev, защо заблуждаваш публиката? Аз бира на снимката не виждам. Само празни кутийки 😉 Можеше да напишеш личната ми колекция от опаковки на бира 🙂 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 Нито обичам, нито разбирам от бира, но взех една от салона в Бали. В самолета на Scoot само отпих глътка и стюардесата ми я прибра. Беше твърде горчива за моя вкус и не страдах дълго. Не знаех, че е забранено да се пие бира в техните самолети. 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 Във всеки самолет е забранена консумацията на алкохол, който не е закупен на борда. Съобщават го непрекъснато. 2 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 В момента, Тони каза: Във всеки самолет е забранена консумацията на алкохол, който не е закупен на борда. Съобщават го непрекъснато. Ясно. Значи това е причината. Понеже не пия, не съм го отразила. 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 10 януари, 2019 Сподели Публикувано: 10 януари, 2019 Карибски топли спомени в мразовита София 🙂 6 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 11 януари, 2019 Сподели Публикувано: 11 януари, 2019 Две каРибки и двама Президента 🙂 9 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 14 януари, 2019 Сподели Публикувано: 14 януари, 2019 Гваделупски Корсар и нещо с претенции за най-стара пивоварна в Америка (САЩ, ама то те го разбират като цяла Америка) 4 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 18 януари, 2019 Сподели Публикувано: 18 януари, 2019 Лекари спасиха пациент от смърт...с бира Бирата съдържа етанол - антидот на метанол Цитат Виетнамски лекари спасиха пациент от алкохолно отравяне, като вляха в стомаха му пет литра бира, съобщи в. "Дейли мейл". Пациентът - 48-годишен мъж, постъпил в интензивното отделение на болницата в провинция Куангчи в много тежко състояние. Нивото на метанол в кръвта му било 1119 пъти по-високо от нормалното. За да го спасят, лекарите веднага влели в стомаха му три кенчета бира (1 л). Така забавили обработването на метанола от черния дроб. Това им дало достатъчно време, за да пречистят кръвта на пациента с диализа. Лекарите вливали на пациента на всеки час по едно кенче бира. Той дошъл в съзнание след 15-ото. Бирата съдържа етанол - антидот на метанола. Стомахът и червата продължават да изпускат алкохол в кръвта, дори и човек да е спрял да пие или да е в безсъзнание. Затова за известно време нивото на алкохол в кръвта продължава да се покачва. Алкохолът е в два варианта - метанол и етанол. Човешкият черен дроб разгражда първо етанола. Метанолът е опасен, защото се окислява до формалдехид, от който се образува мравчена киселина. Източник 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега