Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 10 часа, vorbis каза:

На някой случвало ли му се е на купен билет през Trip.com да му променят датата на полета?

В случая, EasyJet ми преместиха полета от неделя за събота, което тотално ми обърква програмата. В сайта на EasyJet резервацията не може да се управлява. А в Trip.com имам 3-те класически опции за съгласие с новия ден/час; отказ и връщане на парите; или букване на нов полет. Трябва да се потвърди решението до 24 ч. преди новия час на полета. Доколко са гъвкави Trip.com при избор на нов полет? Визирам възможността да се избират други дати, летища, държави.

Самоцитирам се, за да направя ъпдейт:

Trip.com позволяват при променени полети на Easy да се смени само датата +/- 1 месец. Няма възможност за смяна на държави и летища.

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
Публикувано:

И аз имам променен полет с Transavia, изчаквам като @Zaro евентуални промени,защото е през чак през май .  При мен е промяна на часа,не датата. 

А ако полетът на новата дата е по-скъп,трябва ли да се доплаща?

Публикувано:
В момента, blueriver каза:

И аз имам променен полет с Transavia, изчаквам като @Zaro евентуални промени,защото е през чак през май .  При мен е промяна на часа,не датата. 

Моят е още по-късен. Доплащаш, ако ти промениш датата, ако приемеш промяната, няма доплащане.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 54 минути , blueriver каза:

И при мен има промяна. Обмислям да си анулирам билета, защото следващите полети, които следя, не ми харесват като цена и не мърдат.

Публикувано:
преди 30 минути , Дани Магелани каза:

И при мен има промяна. Обмислям да си анулирам билета, защото следващите полети, които следя, не ми харесват като цена и не мърдат.

На мен не ми харесва този прекалено късен час на пристигане. И аз обмислям  канселиране. Има време,ще изчакам .

Публикувано:

Взех един полет на Раян през Trip.com и реших да погледна T&C за отстъпките, които дават.

App only price отстъпката от 10£/12€ в UK версията важи за 3 резервации на акаунт, а не на година както си мислех преди. За утеха, поне отстъпката важи и за полети от/до Югославия 🤷‍♂️😳

https://www.trip.com/trip-page/app-only-price.html?locale=en_GB&acity=SOF&dcity=PMI&currency=GBP

• Смея се 1
Публикувано:

Задава се нещо интересно този петък - 27.12.2024 в Trip: “Exclusive Member Day”. Издават, че ще можем да си заявим безплатен достъп до бизнес салон. 🤔

IMG_5824.jpeg

• Харесвам 14
Публикувано:
преди 39 минути , Яничка каза:

А при покупка на Ryan-ски полет после иска ли верификация?

Преди две седмици не искаше. Само пише, че трябва да потвърдиш покупката в сайта на Райън. 
Чудех се как ще стане, ама при покупката препрати към сайта им, излезе бутонче и потвърдих.
После си извадих резервацията в профила в сайта на Р. С номер и моята поща, ползвана за регистрация в трип-а. И сега резервацията е напълно достъпна за управление, ще кажеш, че от Р. съм си купила билетите.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 20 минути , Argentique каза:

Преди две седмици не искаше. Само пише, че трябва да потвърдиш покупката в сайта на Райън. 
Чудех се как ще стане, ама при покупката препрати към сайта им, излезе бутонче и потвърдих.
После си извадих резервацията в профила в сайта на Р. С номер и моята поща, ползвана за регистрация в трип-а. И сега резервацията е напълно достъпна за управление, ще кажеш, че от Р. съм си купила билетите.

Мен ми излезе линк към сайта на Раян и потвърдих веднага след плащането.

Резервацията си е там и я виждам без допълнителни действия от моя страна.

Миналата седмица купих де.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Два полета на Раян купувани от Трип минаха. Не са искали верификация. Потвърждаваш  покупката в рамките на 30 Мин, добавяш резервацията в профила си в Раян и не те занимават повече.

• Благодаря 1
Публикувано:

Те са им официален партньор. Не би трябвало да искат верификация.

Иначе днес търсех полети на Раян в приложението на Трип и нещо не ми излизат 😕

Публикувано:
преди 23 часа, Фил каза:

На мен тия дни ми излизаха райънски полети в trip, обаче пък без никаква отстъпка.

На мен ми излизат даже по-скъпи, освен при задаване на валута паунд. Обаче, да си знаете - ако сте с деца, ви иска задължителни места на всички (в моя случай 4 места по 9-12 паунда), при което положение остъпката от 10 паунда на полет директно умира - в нормалния сайт на уиз ми иска само едно място да запазя.

с две думи - не си гърмете патроните за Раян през трип, ако сте с деца 

Публикувано:

Защо места за всички?

Принципно иска само за един. А и дори да иска за всички възрастни, просто направете 2 резервации. Възрастен с децата и отделно всички възрастни.

Уиз не иска доплащане за места за деца в сайта си, не знам какво и как правите...

Публикувано:

Уиз е друга бира, Раян през трип искат - и аз се учудих. А не правя 2 резервации, за да не си изгърмя общо трите отстъпки за нов акаунт за нищо 🤓

Публикувано:
На 24.12.2024 г. в 10:13, r_nikolov1 каза:

Задава се нещо интересно този петък - 27.12.2024 в Trip: “Exclusive Member Day”. Издават, че ще можем да си заявим безплатен достъп до бизнес салон. 🤔

IMG_5824.jpeg

Не виждам нищо интересно… 🫣

Публикувано:

В Трип са ме ограничили с промоцията с рефералните линкове, а не смятам, че съм нарушил правилата им… 😞 

Някой друг с подобна ситуация има ли?

IMG_7335.jpeg

IMG_7336.png

• Замислям се 1
Публикувано:

Тук вече съм съгласна, че колкото по-малко коментираме, толкова по-добре. Ясно е, че не може да ги лъжем дълго и бързо ни хващат. Тези ми се струват по-прецизни от  Ex групата. Не ползвайте реферали за нови профили.

• Харесвам 12
Публикувано:
преди 2 часа, iMari каза:

Тук вече съм съгласна, че колкото по-малко коментираме, толкова по-добре. Ясно е, че не може да ги лъжем дълго и бързо ни хващат. Тези ми се струват по-прецизни от  Ex групата. Не ползвайте реферали за нови профили.

Аз ползвам, но не нагло и само с основния. А и на всички профили правя и платени резервации. Засега нямам оплаквания от трип и понякога, освен за евтините полети, излизат много по-добри цени за хотели от букинг

Публикувано:

Само да кажа, че австралийската версия на eDreams ми даде доста по ниска цена на полет на Раян еър от колкото през Trip. Най-добра цена дава през компа и при двупосочен билет за 1 човек. През Trip обаче цените на Уиз еър са много по-ниски от колкото през eDreams. Има еднопосочни цени за 5-6€ през Trip.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 14 минути , borislavpetkov84 каза:

Само да кажа, че австралийската версия на eDreams ми даде доста по ниска цена на полет на Раян еър от колкото през Trip. Най-добра цена дава през компа и при двупосочен билет за 1 човек. През Trip обаче цените на Уиз еър са много по-ниски от колкото през eDreams. Има еднопосочни цени за 5-6€ през Trip.

С еДриймс Прайм акаунт ли? Или мина през друг сайт, като Джеткост, например? Защото на мен не ми позволява да купувам билети на Раян с Прайм акаунт.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 56 минути , yordanov каза:

С еДриймс Прайм акаунт ли? Или мина през друг сайт, като Джеткост, например? Защото на мен не ми позволява да купувам билети на Раян с Прайм акаунт.

Ами пише ми прайм цена. Не съм купил още билетите, защото се чудим в Копенхаген или в Малага да ходим. До края на деня ще ги купя и ще пиша.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.