Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
6 hours ago, iMari said:

Edreams от много време не приемат Револют, точно заради еднократните карти.

@borislavpetkov84, и аз мисля, че играеш рисково, но ти си знаеш. 🙂

А искат ли верификация от Раян за тези билети?

Откривали ли сте отстъпки в някоя от версиите на jetcost, с карта различна от Дайнърс и Мастъркард Viabuy?

Преди няколко месеца купувах с нелоша отстъпка от румънския jetcost/lastminute. Плащане с обикновена Visa credit.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 1 час, Tani каза:

Тази МC Viabuy бях чела отдавна някъде обява, че спират да я издават и вече всички издадени са закрити, т.е. официално не съществува такава карта

https://www.viabuy.com/

• Харесвам 3
Публикувано:

Сега ново 20 от eDreams. Още вчера получих номерата на полетите и днес се опитах да ги верифицирам и вкарам към моя акаунт, но сайта на Раян не успяваше да ги намери и ми изписваше, че или резервацията или мейла е грешен. И се свързах с чата на eDreams от където ми дадоха мейл и парола за да вляза и да си управлявам резервациите в сайта на Раян. До сега такова нещо не ми се беше случвало.

• Замислям се 3
Публикувано:
преди 4 часа, stanimir каза:

Аз нали пробвах и тази на ePay ,която също е с лого Prepaid.Според мен е търговски трик за подлъгване с ниска цена или единствената карта която разпознават като Prepaid се издава от пощата в Ниуе или Тристан да Куня кобрандирана с еDreams.

@Jorro, теств ли плащане с Diners-а  на кипърските шмекери ?

Още не мога да наперя полет, който да ми го намаля немския джеткост, че да я тествам. До преди месец като търсех ми даваше някакви доволни намаление сега няма и 5 евро да свали, че да си струва....ако попаднете на някой джеткост свалящ с дайнърс доволно споделете за да тествам, защото се отчаях вече...от всякъде ми спряха кранчето, само аз не мога да се спра....:D 

Публикувано:
преди 3 часа, Alexander каза:

Отвори ли линка, който си пуснал?

Да, вече няма такава карта VIABUY, сега има Vivid Money, но надали ще мине като обявената.

Точно затова го пуснах!

• Харесвам 4
Публикувано:

В trip.uk днес вече не ми дава отстъпки 12€. 😞 Втори профил ми е само, с два купени билета, т.е. уж имах право на още един.
Отворих испанска и френска версии – и там същото. И това кранче ли затвориха?

• Замислям се 3
Публикувано:
преди 5 минути , Argentique каза:

В trip.uk днес вече не ми дава отстъпки 12€. 😞 Втори профил ми е само, с два купени билета, т.е. уж имах право на още един.
Отворих испанска и френска версии – и там същото. И това кранче ли затвориха?

И на мен не ми дава никакви отстъпки, а и не виждам банера с отстъпките. Струва ми се, че са приключили с тази кампания вече. 🥹

• Замислям се 1
Публикувано:

За някои АК не дава отстъпки или са съвсем рехави, още преди няколко дни го забелязах. Раян например, ако смъкне е с по няколко евро. Но за Vueling все още има отстъпка. Даже повече от 12 евро ми излиза.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 4 минути , iMari каза:

За някои АК не дава отстъпки или са съвсем рехави, още преди няколко дни го забелязах. Раян например, ако смъкне е с по няколко евро. Но за Vueling все още има отстъпка. Даже повече от 12 евро ми излиза.

Просто спря да ми показва задраскана цена с намаление. Сега видях Вуелинг - има под 10€ примерно BCN-PMI, но това е уж базова цена и не е означена като намалена при мен.
В петък даваше отстъпки с Aegean и Ryan, сега нищо. Даже Aegean ги продават по-скъпо от сайта на а/к.

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 8 минути , iMari каза:

Може би са сложили минимална сума от 30евро, защото и за Раян дава намаление над тази сума. Ето за Vueling :

IMG-23fa5cdecbe721878db17bfd2a41c255-V.jpg.0e297be2756bc6114c4d4bbde0021149.jpg

Screenshot_20250108-122041.png.459628b56c9394e232fdbdbe9c77a88c.png

Същите полети при мен не са намалени 😄 И банера го няма. Две самолетни резервации имам с този профил.

20250108_123405.jpg.450cb37b9ce86b013d261aa3570c61a5.jpg

• Харесвам 4
Публикувано:

И при мен вече не дава отстъпки trip. А това ми е основният профил(имам само още един) и понеже мина годината,до вчера ми даваше нелоши отстъпки. Сега като проверих,вече не 😥

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , blueriver каза:

И при мен вече не дава отстъпки trip. А това ми е основният профил(имам само още един) и понеже мина годината,до вчера ми даваше нелоши отстъпки. Сега като проверих,вече не 😥

аз затова, като видя подобна врътка, правя профили и веднага ползвам 🙂 Не мога да се оплача - от всички профили (без един, на майка ми, но нямам физически достъп до телефона ѝ в момента) съм получил отсъпки, даже с реферални бонуси към основния

Публикувано:

Предозирали сте и са ви хванали. Отстъпките са си активни :

IMG_20250108_134953.jpg

П.П. Тествах и нискотарифни, също дава 13€.

• Харесвам 2
Публикувано:

На мене например трип вчера не ми даваше отстъпки за райънски полети (или даваше 1-2 евро от нормалната цена), но с полети на уиз или вуелинг отстъпки излизаха. Не съм "предозирал". Правил съм само две резервации с трип, фалшиви профили не ползвам.

Но по същото време @зВерчето търсеше същите полети и грам отстъпка не й показваше, а тя едва оня ден се регистрира в трип.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 20 минути , new one каза:

аз затова, като видя подобна врътка, правя профили и веднага ползвам 🙂 Не мога да се оплача - от всички профили (без един, на майка ми, но нямам физически достъп до телефона ѝ в момента) съм получил отсъпки, даже с реферални бонуси към основния

Аз от този профил имам общо 18 полета,още преди да въведат ограничението. И също билети за влак. Другият профил направих,защото ми трябваха спешно билети. И в него не ми излизат отстъпки. Иначе и аз не мога да се оплача . 

• Харесвам 1
Публикувано:

Вариант  jetcost или някоя друга търсачка с отстъпки срещали ли сте? Влакът с trip  не е минал през мойта гара, хахххх

Публикувано:
преди 18 минути , tougherty каза:

А това приложение trip, за което става дума тук, апп-ът на trip.com ли е? И как сваляте uk версия?

да, същият, после отиваш в Account (най-долу вдясно), след което на един шестоъгълник (сега най-горе вдясно) и сменяш региона на Англия, щото излизаш с България по дифолт. И твай 🙂

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, darinamarinova каза:

Бизнес класа полети от Мадрид до Колумбия или Перу с цени от 881 евро двупосочно https://www.secretflying.com/posts/crazy-hot-business-class-from-madrid-spain-to-peru-or-colombia-from-only-e881-roundtrip/

Тези често имат, но се  анулират  след това, много малка компания са.

иначе ли върнаха два пъти пари преди години за едни подобни полети до Перу 

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.