Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:

Може ли да се намали билет на България еър?

Опитвам и за Раян еър по споменатите по-горе схеми за билет от 158 евро.

Публикувано:

В приложението на трип, повече не дава отстъпка от 10 Евро, имах два профила единия отдавна недаваха, а на другия отскоро не се появява отстъпката, някой дали им се появява отстъпка още. 

Публикувано:

Според мен тези отстъпки са за определен период, независимо дали си направил 3 резервации или не. При мен има банер, че може да се получат 12 евро намаление при препоръка на приятел. Може би пак ще се появят при нов акаунт.

• Харесвам 1
Йосиф Милчов
Публикувано:

Приложението на Trip, избрана държава U.K. без смяна на АйПи,  купих два еднопосочни билета от Асуан до Кайро с Egypt Air, на цена от 180 евро за двата билета. Цената директно от Egypt Air е 233 евро за двата билета. Спестени 53 евро общо. Нямам идея промоция ли е, какво е. Плащането направих с Google Pay със закачен Revolut към портфейла.  Билета се издаде в рамките на два часа.

• Харесвам 13
Мирослав Василев
Публикувано:

Закупени 7 билета наведнъж с Qatar airways през skyscanner.net (но избрана държава Оман) и препратка към on.mytrip.com, за 545 евро всеки, при официална цена от 580 евро. Спестени общо 240 евро.

Плащане с обикновенна Mastercard debit (Curve мина перфектно).

При по-малка бройка билети цената се намаля още повече.

• Харесвам 19
  • Благодаря 1
Публикувано:

Някой намирал ли е къде се лекуват цените на Туркиш? Нито един джеткост или скайскенер не ми намали цената за one way OSL-IST-SOF на 22.09 и с цент дори. 

Георги Матеев
Публикувано:

Току-що закупени 2 x Turkish Airlines билета през www.kayak.se -> ticket.se за €1368 (14775 SEK) при официална цена €1496.

Приемат за плащане всякакви карти - Visa, Mastercard, debit & credit. Аз платих с Curve, тъй като шведската крона върви надолу и след няколко дни ще направя GoBackInTime на транзакцията за да спестя допълнително още €20-30 от курсова разлика.

Спестени до момента общо €128, по €64 на билет. Много доволно.

• Харесвам 18
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Публикувано:

Точно гледах, че AUD много е паднал тези дни, а австралийската версия на edreams дава добри намаления все още. Предимно на нискотарифки, но не пречи да се проверят и други.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз точно с нея се занимавам цяла вечер, че ми даваше полет на Ryan от 50€ на 30€. Само, че последния път като кликнах на него му вдигна цената до 50€ и сега ми излиза твърдо тя навсякъде. Ако случайно някой има идея как да го накарам да изкара по-добра цена отново? Имам чувство, че е защото се логнах в Prime акаунта и сега Prime цената стана като редовната…

Публикувано:
24 minutes ago, iMari said:

Точно гледах, че AUD много е паднал тези дни, а австралийската версия на edreams дава добри намаления все още. Предимно на нискотарифки, но не пречи да се проверят и други.

Това е от значение само ако купуваш австралийски полети , където цените са в AUD.

Иначе ако даден полет преди е бил 100USD ((съответно примерно 155 AUD) , днес вече ще е 165AUD.Цената следва тази в която е оригиналния полет.Рядко се случва грешка във валутното преобразуване.

Публикувано:
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Току-що закупени 2 x Turkish Airlines билета през www.kayak.se -> ticket.se за €1368 (14775 SEK) при официална цена €1496.

Приемат за плащане всякакви карти - Visa, Mastercard, debit & credit. Аз платих с Curve, тъй като шведската крона върви надолу и след няколко дни ще направя GoBackInTime на транзакцията за да спестя допълнително още €20-30 от курсова разлика.

Спестени до момента общо €128, по €64 на билет. Много доволно.

А с какво айпи търсиш? Моля те пробвай за моя билет на Туркиш дали ще ти излезе изобщо ticket.se 22.09 OSL-IST-SOF за 2-ма. На мен ми излиза само цената през сайта на туркиш.

Публикувано:
8 minutes ago, Jorro said:

А с какво айпи търсиш? Моля те пробвай за моя билет на Туркиш дали ще ти излезе изобщо ticket.se 22.09 OSL-IST-SOF за 2-ма. На мен ми излиза само цената през сайта на туркиш.

Не е от айпи-то , просто за някой полети дава , за други не.Пробвай ги наред докато евентуално нацелиш някое с отстъпка.

За полет до Южна Америка даде 40€ отстъпка с БГ IP при търсене за един билет.

• Харесвам 2
Георги Матеев
Публикувано:
преди 49 минути , Blago каза:

Аз точно с нея се занимавам цяла вечер, че ми даваше полет на Ryan от 50€ на 30€. Само, че последния път като кликнах на него му вдигна цената до 50€ и сега ми излиза твърдо тя навсякъде. Ако случайно някой има идея как да го накарам да изкара по-добра цена отново? Имам чувство, че е защото се логнах в Prime акаунта и сега Prime цената стана като редовната…

Като цяло имам същото наблюдение и затова никога не търся полети логнат в акаунта си. Опитай да търсиш с друг браузер и в инкогнито режим, това понякога връща по-ниската цена. Проблемът с Раян обаче е, че след като покаже добра цена и опиташ да купиш билет (след като се логнеш) изведнъж дава грешка, че полета вече не е наличен. Ужасно рядко успявам да взема Раян през Прайм.

преди 40 минути , stanimir каза:

Това е от значение само ако купуваш австралийски полети , където цените са в AUD.

Иначе ако даден полет преди е бил 100USD ((съответно примерно 155 AUD) , днес вече ще е 165AUD.Цената следва тази в която е оригиналния полет.Рядко се случва грешка във валутното преобразуване.

Точно така, а играта с валутите е изцяло с Curve и функцията GoBackInTime. Преди няколко месеца преместих една голяма транзакция в NOK (но превалутирана в момента на покупка в евро от Curve) към друга карта. Curve ми върна оригинално платената сума в евро и чарджна новата карта в норвежки крони, чийто курс междувременно беше паднал значително. Разликата от операцията беше над €100 в моя полза и буквално само това ми изби цялата годишна такса за платения план на Curve.

преди 37 минути , Jorro каза:

С бг айпи съм в момента, но точно този полет е тегав - проверих и наистина никъде не излиза и стотинка отстъпка. Не знам защо, не мога да намеря зависимост.

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:

...от друга страна може би няма да има по-добър момент за пътуване до Долната Земя. 

Гледам че през 2013 г. AUD беше 1.06USD , в момента е 0.61USD.

През 2015 , 1€ = 1.44AUD , сега е 1.81AUD.

Същото се случва и с новозеландския долар, да видим докъде още ще доведат търговските войни.

Вероятно и цяла Азия (там където не е вързана към щатския долар) ще е рязко надолу.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 9 часа, stanimir каза:

Полетите, които следя нямат промяна в цената, но може и да ги вдигнат преди плащане, както Благо спомена. 

За полети на eurowings също показват хубави отстъпки.

Извън тази тема, но по темата с падналия AUD - Wotif, австралийската версия на Expedia също може да се разгледа за настаняване. По-принцип цените им са добри, пращат и кодове за намаление, ако сте регистрирани. 

Всъщност предлагат и полети, заслужава си да се поразцъкат.

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 4 часа, iMari каза:

Полетите, които следя нямат промяна в цената, но може и да ги вдигнат преди плащане, както Благо спомена. 

За полети на eurowings също показват хубави отстъпки.

Извън тази тема, но по темата с падналия AUD - Wotif, австралийската версия на Expedia също може да се разгледа за настаняване. По-принцип цените им са добри, пращат и кодове за намаление, ако сте регистрирани. 

Всъщност предлагат и полети, заслужава си да се поразцъкат.

А баннатите от експидия в немилост ли ще сме и при тях ? 😄

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 минути , Jorro каза:

За всеки друг бих била сигурна, че няма опастност, но за теб конкретно....не знам, не знам. 😋

• Смея се 3
Публикувано:
преди 4 часа, Jorro каза:

Уви да. Веднъж баннат имейл в системата на Expedia означава автоматичен бан и за всичките им останали сайтове - Hotels, Orbitz, Travelocity, Cheaptickets, Vrbo, Wotif и тн. Злопаметни са 🙂

За да не съм офтопик напомням на притежателите на Edreams Prime да проверяват за отстъпки И хотелите, не само полетите.

Днес търсех конкретен Riu хотел в Занзибар, а както знаете хотели от големите вериги обикновено не приемат кодове за намаления и са сложни. На всички стандартни сайтове (booking, expedia, agoda и прочие) цената за стаята беше еднаква: €1100. Хрумна ми да се регистрирам в програмата на Riu на техния сайт, което даде -10% и така цената стана €990. Бях на ръба да резервирам, но за всеки случай погледнах за последно Edreams и може да си представите изненадата ми, когато там видях абсолютно същата стая с 1:1 условия за... €790. Познайте откъде купих 🙂 Та само разликата от тази хотелска резервация ми плати Prime абонамента за 4 години напред.

• Харесвам 12
  • Браво 3
Публикувано:
преди 4 часа, Георги Матеев каза:

Уви да. Веднъж баннат имейл в системата на Expedia означава автоматичен бан и за всичките им останали сайтове - Hotels, Orbitz, Travelocity, Cheaptickets, Vrbo, Wotif и тн. Злопаметни са 🙂

За да не съм офтопик напомням на притежателите на Edreams Prime да проверяват за отстъпки И хотелите, не само полетите.

Днес търсех конкретен Riu хотел в Занзибар, а както знаете хотели от големите вериги обикновено не приемат кодове за намаления и са сложни. На всички стандартни сайтове (booking, expedia, agoda и прочие) цената за стаята беше еднаква: €1100. Хрумна ми да се регистрирам в програмата на Riu на техния сайт, което даде -10% и така цената стана €990. Бях на ръба да резервирам, но за всеки случай погледнах за последно Edreams и може да си представите изненадата ми, когато там видях абсолютно същата стая с 1:1 условия за... €790. Познайте откъде купих 🙂 Та само разликата от тази хотелска резервация ми плати Prime абонамента за 4 години напред.

Аз до момента освен да се овътрям с този пряйм друго не правя. Ако си резервирал Риу Джамбо задължително искай стая която да гледа посока другото Риу, защото от другата страна строят мега комплекс и шума е брутален от 7 сутринта до 20ч вечерта. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 18 часа, Георги Матеев каза:

🙂

За да не съм офтопик напомням на притежателите на Edreams Prime да проверяват ...

Възползвах се от съвета за резервация в НЙ. Заявих  я с Edreams Prime. Плащането през Револют не мина. Отказах се и не смених картата. Как да разбера дали е активиран Prime? В арр не виждам това.Дали ще ми дръпнат годишна такса в някакъв момент? Как да откажа? До сега не съм резервирала през тази платформа,но през сродните и - да.

Редактирам. Имам имейл и май е активиран. Сега се чудя как да го махна.

Screenshot_20250407-105355.png

Публикувано:
3 hours ago, Дани Магелани said:

Имам имейл и май е активиран. Сега се чудя как да го махна.

Мисля, че онлайн става само от десктоп версия.

1. Логваш се в акаунта си в някоя от версиите. 

2. Кликваш горе в дясно на името ти. След това на "My Prime Account".

3. Скролваш до "My Plan" и цъкаш "Manage Subscription".

image.png.877f601760f75410a7a14b8ebf65d285.png

4. Най-долу, ако си във тест период, имаш опция да канселираш. Кликаш на линка и отказваш молбите им да останеш. След това изтрии и платежните методи от акаунта за по-сигурно.

image.png.5d90cb94aef6314234a672ddc15b894d.png

Ако преди е ползван тестови период за Prime и са ползвани лични данни, които са същите и този път (име, телефон, банкова карта), най-вероятно ще дръпнат годишната такса до 1 ден след като Prime е активиран отново.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 18 минути , Blago каза:

... са ползвани лични данни, които са същите и този път (име, телефон, банкова карта)...

И трите комулативно или е достатъчно едното от тези три да е използвано, за да те хванат?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.