Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
1 hour ago, Фил said:

И трите комулативно или е достатъчно едното от тези три да е използвано, за да те хванат?

Аз въведох и трите с ясната идея да си платя абонамента, след няколко часа го засякоха и дръпнаха таксата. Щом ги събират като информация и ги проверяват ми се вижда логично и по 1 или 2 да ни хващат. Ако не ви се рискува таксата най-добре не пробвайте.

Ако някой обмисля да пробва абонамента, в Гръцката и Румънската версия цената за годишен стандартен Прайм е най-ниска - 50€.

• Харесвам 7
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 20 часа, Blago каза:

Мисля, че онлайн става само от десктоп версия.

1. Логваш се в акаунта си в някоя от версиите. 

2. Кликваш горе в дясно на името ти. След това на "My Prime Account".

3. Скролваш до "My Plan" и цъкаш "Manage Subscription".

image.png.877f601760f75410a7a14b8ebf65d285.png

4. Най-долу, ако си във тест период, имаш опция да канселираш. Кликаш на линка и отказваш молбите им да останеш. След това изтрии и платежните методи от акаунта за по-сигурно.

image.png.5d90cb94aef6314234a672ddc15b894d.png

Ако преди е ползван тестови период за Prime и са ползвани лични данни, които са същите и този път (име, телефон, банкова карта), най-вероятно ще дръпнат годишната такса до 1 ден след като Prime е активиран отново.

Излиза ми този екран след като кликна "My Plan"

IMG_20250408_112932_MP.jpg

Как да го разбирам? Имам или нямам активиран Prime?

Не искам да ползвам тестов период, а да го махна изобщо, за да не ми дръпнат абонаментната сума.

Не съм ползвала никакви отстъпки. Беше грешка да проверявам цените на хотелите през Prime.

Публикувано:
преди 15 минути , Дани Магелани каза:

Излиза ми този екран след като кликна "My Plan"

IMG_20250408_112932_MP.jpg

Как да го разбирам? Имам или нямам активиран Prime?

Не искам да ползвам тестов период, а да го махна изобщо, за да не ми дръпнат абонаментната сума.

Не съм ползвала никакви отстъпки. Беше грешка да проверявам цените на хотелите през Prime.

В момента имаш активен абонамент, но той няма да се поднови на 6.07. Явно си платила миналата година.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

С ония кодове за отстъпка които раздаваха , дори след отписване членството оставаше активно за цялата година , а не само за месец.

Единствено ако направиш резервация с кода през това време те таксуват за следващата година.

Вероятно случаят е такъв и ако не направиш резервация до 06.07 няма да ти изтеглят нищо и занапред.

• Благодаря 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 29 минути , Jorro каза:

В момента имаш активен абонамент, но той няма да се поднови на 6.07. Явно си платила миналата година.

Не съм го ползвала. Не съм плащала нищо до сега.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 13.10.2024 г. в 23:08, Patrick K каза:

1 година безплатно eDreams Prime с PayPal.

Prime може да се ползва във всички версии на eDreams. Вече дали има нещо достатъчно изгодно е друга тема, но за без пари няма да търсим кусури. Линк към офертата: https://www.edreams.com/frontend-home/s/merch/paypal/

lz1f0d1.png

Напомням, че офертата е все още валидна, но само още 5 дни. Не знам дали ще я продължат. Дал съм повече инфо в поста .

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 27 минути , Patrick K каза:

Напомням, че офертата е все още валидна, но само още 5 дни. Не знам дали ще я продължат. Дал съм повече инфо в поста .

Май вече не е. При опит за регистрация дава това:

2025-04-08 (3).png

Така или иначе става въпрос за планът Prime Discovery, който дава право на само 2 резервации с Prime отстъпка годишно - силно недостатъчно за нашите магелански страсти 🙂

Както @Blago вече сподели - в гръцката и румънската версия цената за годишен стандартен Prime е едва €50, които обикновено се избиват само с 2-3 билета или с някое хотелско попадение като моето от предната страница. Разбира се, после Prime абонаментът важи за всички останали домейни на Edreams и не забравяйте, че може да купувате билети с отстъпка и за няколко спътника, включително без титуляра на акаунта да присъства задължително в резервацията. Инвестицията е напълно оправдана дори за не толкова често пътуващи хора.

• Харесвам 2
Публикувано:

Какви бяха ограниченията на стандартния план? Ако титуляра не е в резервацията, няма как да се купуват билети за други пътници с отстъпки, нали? 

Публикувано:
преди 16 часа, Георги Матеев каза:

Май вече не е. При опит за регистрация дава това:

От тук става https://www.edreams.es/frontend-home/s/merch/paypal/

преди 16 часа, Георги Матеев каза:

Така или иначе става въпрос за планът Prime Discovery, който дава право на само 2 резервации с Prime отстъпка годишно - силно недостатъчно за нашите магелански страсти 🙂

Така е, но е за без пари, все пак.

• Харесвам 1
Публикувано:

Между другото, ако звъннете, за да си канселирате Prime абонамента, правят разни предложения по телефона - на мен ми предложиха, ако го оставя, да ме таксуват $19.99, вместо $69.99 за Prime Plus.

• Харесвам 5
  • Шок 3
  • Благодаря 1
  • Браво 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

Някъде го мернах сутринта из форума, но май беше в странична тема. В момента схемата jetcost.de - lastminute работи с виза дебит, револутска еднократна карта я разпозна като такава. 20 евро надолу за вътрешен полет, в тая суша все е нещо.

• Харесвам 11
Публикувано:
На 10.04.2025 г. в 10:45, Doctor Who каза:

Имаш ли този план и ако да, преди плащал ли си с пей пал в групата. 

Да, имам го, но не съм плащал досега с PayPal.

_____________________________________________________________________________________

Новината от днес е, че официално полетите на RyanAir ги има и в Expedia. Нищо че ги има отдавна...

https://corporate.ryanair.com/news/ryanair-and-expedia-group-partnership-takes-off/

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 10.04.2025 г. в 10:36, yordanov каза:

Между другото, ако звъннете, за да си канселирате Prime абонамента, правят разни предложения по телефона - на мен ми предложиха, ако го оставя, да ме таксуват $19.99, вместо $69.99 за Prime Plus.

На американският номер ли звъня?

• Харесвам 1
Публикувано:

Jetcost DE - lastminute.de ми продаде билет на ИТА за 68 срещу 81 евро на сайта на човек. Купих два билета, като платих с Виза Дебит (промоцията беше с нея) от КБС (ОББ). 

• Харесвам 12

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.