Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 минути , Jorro каза:

Късметлия....аз пети ден не успявам да купя и един билет като пробвам през всякакви устройства, айпита, браузери, държави... и каквото се сетих....Все стигам до следната грешка при плащането

image.png.51a54310546655e641d3a7682c5729bb.png

Картата от Payz ли е или от Flykk? 

Публикувано:

Направих си payz и продължавам да имам същата грешка. Започвам да го приемам лично. Някакви идеи какво още да пробвам?

• Замислям се 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 2 часа, Jorro каза:

Направих си payz и продължавам да имам същата грешка. Започвам да го приемам лично. Някакви идеи какво още да пробвам?

Супер странно, аз пазарувам с Payz билети на кило без проблем. При това съм с турско IP в момента и явно няма никакво значение. 

Като за начало - опита ли да купиш някакъв различен маршрут? Някои по-бутикови авиокомпании или маршрути постоянно дават тази грешка без видима причина, не могат да се купят по никакъв начин и това не е свързано с картата.

Също така ако си логнат в Bravofly / Lastminute - логаутни се и при чекаут ползвай непознат за тях имейл и телефон. Винаги има шанс по неясна причина да са те баннали за дискаунт покупки.

Преди понякога получавах същата грешка с българския Дайнърс. За да мине плащането често помагаше смяна на IP-то за да съвпадне с домейна на сайта (примерно немско IP за немската версия).

Стискам палци...

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 15 часа, Георги Матеев каза:

Супер странно, аз пазарувам с Payz билети на кило без проблем. При това съм с турско IP в момента и явно няма никакво значение. 

Като за начало - опита ли да купиш някакъв различен маршрут? Някои по-бутикови авиокомпании или маршрути постоянно дават тази грешка без видима причина, не могат да се купят по никакъв начин и това не е свързано с картата.

Също така ако си логнат в Bravofly / Lastminute - логаутни се и при чекаут ползвай непознат за тях имейл и телефон. Винаги има шанс по неясна причина да са те баннали за дискаунт покупки.

Преди понякога получавах същата грешка с българския Дайнърс. За да мине плащането често помагаше смяна на IP-то за да съвпадне с домейна на сайта (примерно немско IP за немската версия).

Стискам палци...

Благодаря адаш! За пореден път ме спасяваш. Току що успях да ги купя като пуснах испанско айпи, защото нямах португалско във vpn-a, който ползвам, сложих точка на в имейла ми в джимейл и транзакцията си мина. Явно проблема не е бил в картата, но така или иначе вече си бях направил payz и ползвах нея. Тъпото е, че цените вече се бяха вдигнали доста , но пак е нещо. Уикенда в Германия с местно айпи не минаваха транзакциите, сега с впн от испания мина.....

Междудругото само португалците пуснаха намаление за оустриян и цената на двупосочен билет до Виена падна от 115 евро на 91,50 евро

• Харесвам 5
  • Браво 3
Публикувано:
преди 5 часа, borislavpetkov84 каза:

Холандската версия на eDreams ми даде около 40% отстъпка на билети до Неапол и обратно с Раян еър!

С каква карта е плащането? 

Публикувано:
преди 3 часа, a6olq каза:

С каква карта е плащането? 

В еDreams няма значение картата, стига след това да могат да ти дръпнат годишната такса 😀 Обикновено не приема виртуални карти както и Револют (вероятно и други подобни) за първоначално плащане, ако вече имаш prime абонамент би трябвало да минава всичко.

преди 8 часа, borislavpetkov84 каза:

Холандската версия на eDreams ми даде около 40% отстъпка на билети до Неапол и обратно с Раян еър!

Вкара ли ги в сайта на Раян, иска ли верификация?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, iceman00 каза:

В еDreams няма значение картата, стига след това да могат да ти дръпнат годишната такса 😀 Обикновено не приема виртуални карти както и Револют (вероятно и други подобни) за първоначално плащане, ако вече имаш prime абонамент би трябвало да минава всичко.

Вкара ли ги в сайта на Раян, иска ли верификация?

Аз ги платих с виртуална Мастъркард от Payz и след това я изтрих и ми я прие, като нормална карта. На 4 полета ми иска 3 верификации.

• Харесвам 4
Публикувано:

И аз купих от jetcost.nl  - eDreams десктоп версия билет Милано - Франкфурт от Raynair , но сега не мога да го добавя в профила ми.

Пише , че верификация не е нужна.

Платих чрез Curve.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, Dora Popova каза:

И аз купих от jetcost.nl  - eDreams десктоп версия билет Милано - Франкфурт от Raynair , но сега не мога да го добавя в профила ми.

Пише , че верификация не е нужна.

Платих чрез Curve.

Провери в eDreams дали не са създали нов профил в Раян еър. По принцип в профила в едриймс трябва освен 6 символния номер на резервацията да имаш мейл и парола. Ако със 6 символния номер и мейла ти казва, че няма нужда от верификация пробвай да влезеш в Раян еър с мейла и паролата и тогава опитай верификация. Имах същия проблем и след цял ден опити успях да направя верификация. Ако не се получава пиши на съпорта на Раян да ти обяснят какво да правиш или на едриймс.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Нищо не става при мен с билета на раян. 

Когато се прибера в България , че в момента съм в Таджикистан с муден интернет , ще им пиша.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.